zaba_gonia 05.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zimne i z puszki bo nie chce mi się nalewać a potem myć szklankę. pytałam hockiego ale dobzre wiedzieć ze lubimy takie same piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Moje okna myją się same.A jak się nie domują-to roletki w dół Ty!Iza! a moze Ty jesteś moją siostra bliźniaczką, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Niestety jestem samotnym jedynakiem ale jeśli mnie chcesz-jestem Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ojej nie dyskredytuj Matki Polki. ps. a Ty jakie piwo lubisz? Zależy od towarzystwa. W dobrym pije wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Co do jeansów to możemy sobie ręce podać Musiałabyś widzieć miny niektórych pań, jak chodze ubrana w dżiny do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Niestety jestem samotnym jedynakiem ale jeśli mnie chcesz-jestem Twoja chodź zatem w me ramiona!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A moze umówimy się na piwko co? ale koniecznie na łace o tak.. ( ta pośrodku to ja http://lh5.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhcWcq4jI/AAAAAAAABa0/TWeX51tQeQY/s720/Zdj%C4%99cie0102%5B1%5D.jpg zaba, w temacie piwa tez nie znalazlybysmy wspolnego jezyka ... nie lubie i nie wazne czy mialam lat 16, 20 czy tyle ile teraz nie pijam Wole male Martini czy cole Ale nie o gustach w piciu tu mowa W sumie to jakos dziwnie masz z tymi rowiesniczkami ... u mnie wiekszosc to super babki i mimo, ze jesli chodzi o zainteresowania dzieli nas przepasc, to gdy sie spotkamy na kawie, kolacji, czy sesji nagadac sie nie mozemy A te ktore na dobre wrosly w jak dla mnie nudna proze zycia, nie stanowia dla mnie ani tematu ani zmartwienia ... Wszak kazdy wybiera swoj sposob na przezycie, nie zaba, poza tym pieknie Ci w tej opasce ... absolutnie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ojej nie dyskredytuj Matki Polki. ps. a Ty jakie piwo lubisz? Zależy od towarzystwa. W dobrym pije wszystko. to zupełnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No qrczę! Tu się ładnie wątek rozwija a mnie powiadomienia nie przychodzą A tu tak fajnie. Mogę wpadać częściej i bez zapowiedzi Też mam na drugie imię "inna" I lubię piwko z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Co prawda piwa nie lubię, ale dla Cię żaba zrobię wyjątek łyknę jakiegoś Redsa za to ostatnio we Wrocku doskonaliłam picie wina z butelki na skwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a ja nawet lubie garsonki ... nawet baaardzo ... moga byc nawet takie http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/seks-w-pracy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dobra garsonka nie jest zła, ale DOBRA GARSONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a ja nawet lubie garsonki ... nawet baaardzo ... moga byc nawet takie http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/seks-w-pracy.jpg Właśnie , nie wieszajcie psów na garsonkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 zaba_gonia z przyjemnością.A tak się bałam,że potrzebuję leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ciekawe, że ci co nie mają przyjaciół zazwyczaj LUBIĄ SIEBIE takimi jakimi są i dobrze im z tym. Większość moich "przyjaciół" zabiła szczerość do bólu. Więc cóż to za przyjaciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 zaba, w temacie piwa tez nie znalazlybysmy wspolnego jezyka ... nie lubie i nie wazne czy mialam lat 16, 20 czy tyle ile teraz nie pijam Wole male Martini czy cole Ale nie o gustach w piciu tu mowa W sumie to jakos dziwnie masz z tymi rowiesniczkami ... u mnie wiekszosc to super babki i mimo, ze jesli chodzi o zainteresowania dzieli nas przepasc, to gdy sie spotkamy na kawie, kolacji, czy sesji nagadac sie nie mozemy A te ktore na dobre wrosly w jak dla mnie nudna proze zycia, nie stanowia dla mnie ani tematu ani zmartwienia ... Wszak kazdy wybiera swoj sposob na przezycie, nie zaba, poza tym pieknie Ci w tej opasce ... absolutnie pieknie dziekuję...z opaską nie rozstaje sie od 20 lat podobnie jak z rowerem. Doszło do tego ze znajoma pani z warzywniaka jak zobaczyła mnie "normalną" tzn. bez opsaki i w spódnicy to mnie nie poznała Amber ja tez kiedys piwa nie lubiłam. Powiem więcej kiedyś była duzo bardziej spięta i obowiazkowa.Ale z biegiem czasu wyluzowałam..może budowa mnie trocheę zmieniła i póxniejsza choroba.. Wiem jedno . czuję sie teraz lepiej , mniej zestresowana, bardziej otwarta, radosna. Nie pwoiem, mam grono takich kolezanek z którymi mozna boki zrywać. Te refleksje naszły mnie po spotkaniu absolwentów( 25 lat po maturze mojego męża). Jakoś nie znalazłam wspólnego języka z tymi paniami . No i dziś jak w knapce obserwowałam matki polki...jedna to naet pierś wyjęła żeby wykarmić dwuletniedziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Co prawda piwa nie lubię, ale dla Cię żaba zrobię wyjątek łyknę jakiegoś Redsa za to ostatnio we Wrocku doskonaliłam picie wina z butelki na skwerze wstydź się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uważam,że pokazywanie piersi w celach spożywczych w miejscach publicznych powinno być jakoś cenzurowane jednak.brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ale z biegiem czasu wyluzowałam..może budowa mnie trocheę zmieniła i póxniejsza choroba.. Wiem jedno . czuję sie teraz lepiej , mniej zestresowana, bardziej otwarta, radosna. i tego sie moco trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 . No i dziś jak w knapce obserwowałam matki polki...jedna to naet pierś wyjęła żeby wykarmić dwuletniedziecko Ja rozumiem potrzebę dziecka, ale dwuletnie i w knajpie No ch...ra z niemowlęciem to by tak nie zrobiła, bo "bedzie chore" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts