Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nudzą mnie "baby" w moim wieku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A moze umówimy się na piwko co? ale koniecznie na łace o tak.. 8) 8) 8) ( ta pośrodku to ja :oops: 8) 8) 8)

http://lh5.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhcWcq4jI/AAAAAAAABa0/TWeX51tQeQY/s720/Zdj%C4%99cie0102%5B1%5D.jpg

zaba, w temacie piwa tez nie znalazlybysmy wspolnego jezyka ... nie lubie i nie wazne czy mialam lat 16, 20 czy tyle ile teraz nie pijam 8) Wole male Martini czy cole ;) Ale nie o gustach w piciu tu mowa :D

W sumie to jakos dziwnie masz z tymi rowiesniczkami ... u mnie wiekszosc to super babki i mimo, ze jesli chodzi o zainteresowania dzieli nas przepasc, to gdy sie spotkamy na kawie, kolacji, czy sesji nagadac sie nie mozemy :D

A te ktore na dobre wrosly w jak dla mnie nudna proze zycia, nie stanowia dla mnie ani tematu ani zmartwienia ... Wszak kazdy wybiera swoj sposob na przezycie, nie :-)

zaba, poza tym pieknie Ci w tej opasce ... absolutnie pieknie :D

zaba, w temacie piwa tez nie znalazlybysmy wspolnego jezyka ... nie lubie i nie wazne czy mialam lat 16, 20 czy tyle ile teraz nie pijam 8) Wole male Martini czy cole ;) Ale nie o gustach w piciu tu mowa :D

W sumie to jakos dziwnie masz z tymi rowiesniczkami ... u mnie wiekszosc to super babki i mimo, ze jesli chodzi o zainteresowania dzieli nas przepasc, to gdy sie spotkamy na kawie, kolacji, czy sesji nagadac sie nie mozemy :D

A te ktore na dobre wrosly w jak dla mnie nudna proze zycia, nie stanowia dla mnie ani tematu ani zmartwienia ... Wszak kazdy wybiera swoj sposob na przezycie, nie :-)

zaba, poza tym pieknie Ci w tej opasce ... absolutnie pieknie :D

:oops: dziekuję...z opaską nie rozstaje sie od 20 lat podobnie jak z rowerem. Doszło do tego ze znajoma pani z warzywniaka jak zobaczyła mnie "normalną" tzn. bez opsaki i w spódnicy to mnie nie poznała :o :lol:

Amber ja tez kiedys piwa nie lubiłam. Powiem więcej kiedyś była duzo bardziej spięta i obowiazkowa.Ale z biegiem czasu wyluzowałam..może budowa mnie trocheę zmieniła i póxniejsza choroba.. :roll: Wiem jedno . czuję sie teraz lepiej , mniej zestresowana, bardziej otwarta, radosna.

Nie pwoiem, mam grono takich kolezanek z którymi mozna boki zrywać. Te refleksje naszły mnie po spotkaniu absolwentów( 25 lat po maturze mojego męża). Jakoś nie znalazłam wspólnego języka z tymi paniami :roll: . No i dziś jak w knapce obserwowałam matki polki...jedna to naet pierś wyjęła żeby wykarmić dwuletniedziecko :o