zaba_gonia 05.07.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a ja nawet lubie garsonki ... nawet baaardzo ... moga byc nawet takie http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/seks-w-pracy.jpg ja nie o takich garsonkach myslałam..takie noszą nowoczesna kobeity raczej o takich http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I takim garsonkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Żaba, leże i kwicze Takie garsonki to nosi moja babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jemy dziś obiad w jakiejś knajpce.Wchodzi mamunia z 4latką.Mamunia niczym balon wypełniła swoją kobiecą matczynością knajpę -co zjesz Oleńko?Zobacz są naleśniczki i kotlecik (zdrabnia wszystko)!A może zupę ogórkową? -zupeczkę ogóreczkową! ja na to.Bo czym ona sobie przeskrobała,że jej pani nie zdrobniła? Pani strzeliła focha i poszła sobie.A ja nie mogłam dojeść swojego kotleta ze śmiechu. Dodam,że pani była sama.Ciekawe czy mąż odszedł czy udaje,że pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Amber zapomniałam dopisać podoba mi się grzeczne dziewczynki idą do nieba ... niegrzeczne, tam gdzie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dziewczyny!!!!!!!! Wiedziałam ze znajde tu babeczki podobne do mnie i nie myliłam się jaka ulga ze ktos jest taki jak ja A moze umówimy się na piwko co? ale koniecznie na łace o tak.. ( ta pośrodku to ja http://lh5.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhcWcq4jI/AAAAAAAABa0/TWeX51tQeQY/s720/Zdj%C4%99cie0102%5B1%5D.jpg Tak patrzę na fotkę i nie mogę, no. zaba_gonia wyglądasz tutaj na jakieś 20 na liczniku, no góra 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 bo nie ma zblizeń ale i tak połechtałas moja prózność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I do tych garson odpowiednie obuwie np.beżowe półbuciki bez pięt lub czarne czółna koooszmarrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 bo nie ma zblizeń ale i tak połechtałas moja prózność A mówiłam, że jestem szczera do bólu Robienie przyjemności, to też przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I do tych garson odpowiednie obuwie np.beżowe półbuciki bez pięt lub czarne czółna koooszmarrrrrrrr. Jeszcze taśka i kapelutek w starym stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I do tych garson odpowiednie obuwie np.beżowe półbuciki bez pięt lub czarne czółna koooszmarrrrrrrr. Jeszcze taśka i kapelutek w starym stylu! Czyżby zmierzało to w stronę moherowego nakrycia głowy? Przestańcie się naigrywać z baboli napiszcie coś o sobie Chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Hocki a może napisz coś o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://lh5.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhcWcq4jI/AAAAAAAABa0/TWeX51tQeQY/s720/Zdj%C4%99cie0102%5B1%5D.jpg Tak patrzę na fotkę i nie mogę, no. zaba_gonia wyglądasz tutaj na jakieś 20 na liczniku, no góra 25 Co się szczypiesz, powiedz, że wygląda na 16, w końcu jest z czego odjąć Moja 70 letnia sąsiadka w identyczny sposób jak Wy, obgaduje swoje rówieśnice. To jakaś terapia odmładzająca czy na poprawę nastroju i podniesienie ego ? Co Wy za chłopów macie, że musicie sobie same kadzić ? Aha ! Żeby nie było,że nie obiektywnym i zawistnik. Wszystkie trzy kobitki na zdjęciu bardzo fajne laseczki, nawet jeśli maja po 50-tce a zdjęcie pochodzi sprzed 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Hocki a może napisz coś o sobie? Lubię rowery , jestem mniej więcej w połowie drogi między 30 a 40 kilometrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Do tej niebiewskiej garsonki jeszcze by mi jakieś białe sztuczne perełki na szyję i w uszy pasowały Mi kiedyś teściowa zwróciła uwagę, że powinnam się poważniej ubierać, bo nie mam już 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://lh5.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhcWcq4jI/AAAAAAAABa0/TWeX51tQeQY/s720/Zdj%C4%99cie0102%5B1%5D.jpg Tak patrzę na fotkę i nie mogę, no. zaba_gonia wyglądasz tutaj na jakieś 20 na liczniku, no góra 25 Co się szczypiesz, powiedz, że wygląda na 16, w końcu jest z czego odjąć Moja 70 letnia sąsiadka w identyczny sposób jak Wy, obgaduje swoje rówieśnice. To jakaś terapia odmładzająca czy na poprawę nastroju i podniesienie ego ? Co Wy za chłopów macie, że musicie sobie same kadzić ? Aha ! Żeby nie było,że nie obiektywnym i zawistnik. Wszystkie trzy kobitki na zdjęciu bardzo fajne laseczki, nawet jeśli maja po 50-tce a zdjęcie pochodzi sprzed 30 lat. Przecie pisałam wyraźnie, żem szczera DO BÓLU. Czy to facet, czy kobieta nie widzę różnicy w tym komu mówię prawdę i wobec kogo jestem szczera. A faceta mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tak patrzę na fotkę i nie mogę, no. zaba_gonia wyglądasz tutaj na jakieś 20 na liczniku, no góra 25 Co się szczypiesz, powiedz, że wygląda na 16, w końcu jest z czego odjąć Moja 70 letnia sąsiadka w identyczny sposób jak Wy, obgaduje swoje rówieśnice. To jakaś terapia odmładzająca czy na poprawę nastroju i podniesienie ego ? Co Wy za chłopów macie, że musicie sobie same kadzić ? Aha ! Żeby nie było,że nie obiektywnym i zawistnik. Wszystkie trzy kobitki na zdjęciu bardzo fajne laseczki, nawet jeśli maja po 50-tce a zdjęcie pochodzi sprzed 30 lat. Bo kobiety różne są ale w gruncie rzeczy takie same. Tak przynajmniej wynika z moich wieloletnich obserwacji tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Bo kobiety różne są ale w gruncie rzeczy takie same. Tak przynajmniej wynika z moich wieloletnich obserwacji tego gatunku. Jakoś zbieżne mamy swoje obserwacje Zauważyłem też ,że moi rówieśnicy tacy jacyś podstarzali się zrobili. Brzuchy, łysiny, ciepłe kapcie a nas fajnych chłopaków jakby coraz mniej. Ostatnio Majkel kopnął w kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg zaba, ja to sobie mysle, ze tak jakies 30% forumek nosi takie cos, lub podobne, ale za zadne skarby sie do tego nie przyznaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Gdzie tam! Noszę dżinsy, obcisłe koszulki i adidasy. A i czasem "bejsbolówkę" jak jeżdżę na rowerze. Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts