Hocki_klocki 05.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg zaba, ja to sobie mysle, ze tak jakies 30% forumek nosi takie cos, lub podobne, ale za zadne skarby sie do tego nie przyznaja Ale jak noszą to tak jakby się przyznawały. Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. no popatrz ... a ja myslalam, ze takie teksty to tylko maz-skapiec swej kobiecie wyglasza, aby kolejny raz ubrac ja w wor patniczy zamiast kiecke od takiej np. Victoria's Secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania i to nie zawsze eeee tam gadanie ... szpilki uwielbiam Na płask tylko na silownie biegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg zaba, ja to sobie mysle, ze tak jakies 30% forumek nosi takie cos, lub podobne, ale za zadne skarby sie do tego nie przyznaja Ale jak noszą to tak jakby się przyznawały. Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. Dokonałeś bardzo ludzkiego stwierdzenia. Swoją drogą, gdyby ta kiecka miała z tyłu wszyty na całej długości zamek błyskawiczny, byłaby bardzo praktyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. no popatrz ... a ja myslalam, ze takie teksty to tylko maz-skapiec swej kobiecie wyglasza, aby kolejny raz ubrac ja w wor patniczy zamiast kiecke od takiej np. Victoria's Secret VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem Niezły jesteś w te klocki. Jaki nosisz rozmiar miseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem Niezły jesteś w te klocki. Jaki nosisz rozmiar miseczki? Miseczkami to ja się bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem wierz mi, inne rzeczy tez nie rozczarowuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem Niezły jesteś w te klocki. Jaki nosisz rozmiar miseczki? Miseczkami to ja się bawię W duchu tak sobie pomyślałem, chociaż nie rozczarowała mnie Twoja odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 VS ma tylko fajną bieliznę moim zdaniem wierz mi, inne rzeczy tez nie rozczarowuja Wierzę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg zaba, ja to sobie mysle, ze tak jakies 30% forumek nosi takie cos, lub podobne, ale za zadne skarby sie do tego nie przyznaja Ale jak noszą to tak jakby się przyznawały. Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. Dokonałeś bardzo ludzkiego stwierdzenia. Swoją drogą, gdyby ta kiecka miała z tyłu wszyty na całej długości zamek błyskawiczny, byłaby bardzo praktyczna. Bo kiecki ubiera się po to aby je zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Bo kiecki ubiera się po to aby je zdjąć. Z ust mi to wyjąłeś, jak mawia moja sąsiadka obgadująca koleżanki, do listonosza, kiedy ten się śpieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Bo kiecki ubiera się po to aby je zdjąć. Z ust mi to wyjąłeś, jak mawia moja sąsiadka obgadująca koleżanki, do listonosza, kiedy ten się śpieszy. Szkoda , że to nie były inne usta Uwielbiam kobiece , więc bez obrazy Pepeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A to moja garsonka.Na mnie oczywiście http://images46.fotosik.pl/157/c29de5751138eaeem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Bo kiecki ubiera się po to aby je zdjąć. Z ust mi to wyjąłeś, jak mawia moja sąsiadka obgadująca koleżanki, do listonosza, kiedy ten się śpieszy. Szkoda , że to nie były inne usta Uwielbiam kobiece , więc bez obrazy Pepeg O obrażeniu nie ma mowy, to ino przenośnia . No chyba nie posądzasz mnie o sympatyzowanie z męskimi usty Normalny chłop uwielbia nie tylko kobiece usta , ale nawet wargi i w dupie ma wówczas krój założonej czy zdjętej garsonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Gdzie tam! Noszę dżinsy, obcisłe koszulki i adidasy. A i czasem "bejsbolówkę" jak jeżdżę na rowerze. Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania i to nie zawsze bardzo zastanawiam nie co to -----dylanie ------------- czy to o czym myślę????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://cokupic.pl/i/c_big1072576.jpg zaba, ja to sobie mysle, ze tak jakies 30% forumek nosi takie cos, lub podobne, ale za zadne skarby sie do tego nie przyznaja Ale jak noszą to tak jakby się przyznawały. Poza tym pięknej kobiecie do twarzy we wszystkim. Dokonałeś bardzo ludzkiego stwierdzenia. Swoją drogą, gdyby ta kiecka miała z tyłu wszyty na całej długości zamek błyskawiczny, byłaby bardzo praktyczna. Bo kiecki ubiera się po to aby je zdjąć. a nie wzięliście pod uwagę że tył tej przepięknej garsoneczki może być cały z siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a nie wzięliście pod uwagę że tył tej przepięknej garsoneczki może być cały z siatki No teraz ,to już zupełnie popuściłaś... wodze fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a nie wzięliście pod uwagę że tył tej przepięknej garsoneczki może być cały z siatki No teraz ,to już zupełnie popuściłaś... wodze fantazji. ... hmmmm ... to zależy jak "gęstej" (siatki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witaj Chef Paul. Widzę ,że Ciebie też nudzą "baby" w Twoim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts