Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nudzą mnie "baby" w moim wieku

Recommended Posts

Witaj Chef Paul.

Widzę ,że Ciebie też nudzą "baby" w Twoim wieku :p :p

... tiaaaa ... :lol: ... szczególnie "Szynka Babuni" :roll: :lol: :wink:

pzdr

ps - kiedy zdjąć przód "garsonki" i pozostanie tylko w "siatce" :roll: :D :wink:

http://www.wedlinydomowe.pl/roboczy/szynkababuni.jpg

:lol: :roll: :wink:

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie tam!

Noszę dżinsy, obcisłe koszulki i adidasy. A i czasem "bejsbolówkę" jak jeżdżę na rowerze.

Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania :wink: i to nie zawsze

bardzo zastanawiam nie co to -----dylanie ------------- :oops: :oops: :oops: :oops: czy to o czym myślę????????????? :oops: :oops: :oops: :oops:

U nas dylanie to sa tańce :p .

Gość Pepeg z Gumy

pzdr

ps - kiedy zdjąć przód "garsonki" i pozostanie tylko w "siatce" :roll: :D :wink:

Z przyjemnością mógłbym z tą panią... pogawędzić o nadprzewodnictwie powierzchniowym i wiekopomnym odkryciu Kamerlingh Onnesa .

Witaj Chef Paul.

Widzę ,że Ciebie też nudzą "baby" w Twoim wieku :p :p

pzdr

ale się "chłopaki" w moim wewontku dobrze bawią :oops: :lol: :lol: :lol:

Jeeeesoooo Żaba przyjeżdżaj do W-wy :):)

kiedy wpaśc? 8) :D

W połowie sierpnia ? Zrobimy imprezkę - nie będzie żadnej garsonki :)

Ja już będę po urlopie, Rasia wróci z NY - sama zobaczysz jakie poważne tu baby mieszkają :):)

bo to jakoś zawsze tak działa, że nie my się starzejemy, tylko nasze dzieci rosną a wokół nas coraz więcej jest nuudnych starych bab... w naszym wieku.

Za czasów mej wczesnej młodości powiedziałam kiedyś szczerze mojej cioci (która nie chciała zauważyć upływu wieku i lubiła przebywać z młodzieżą) - "ciocia idź się odmładzaj gdzieś indziej, bo tu nie pasujesz" :oops: :oops:

teraz bardzo pilnuję, żeby MI jakiś młody człowiek nie powiedział tego samego...

PS:

nie znam w moim otoczeniu kobiety w typie "garsonkowo-omawianym aktualnie". To raczej przedział wiekowy mojej mamy (70 -80 lat). Przypuszczam że mając siedemdziesiątkę będę chodziła w garsonkach tego typu, choć może nie... w końcu świat się zmienia.

[/i]

Dziewczyny, czy Wy nigdy nie karmiłyście dzieci? Taki maluch nie pyta, czy to jest akurat odpowiednie miejsce, tylko sobie życzy jeść i już!

Ja karmiłam rok i 7 miesięcy i też byłam kiedyś zmuszona do striptisu w autobusie :oops: - dziecko, które już umiało mówić widocznie znudzone było godzinną jazdą i miałam do wyboru - zafundować współpasażerom widok mojego powabnego (wówczas :D ) biustu albo wrzask. Co lepsze?

Rozumiem, że dziecko w knajpce jest zestresowane nową sytuacją i potrzebne mu ukojenie.

Ulka

kaśko macieju,ja rownież mam (i to cale mnóstwo butów na obcasie) :D Preferuję jednak wygodę.I uważam,że tam gdzie są one zbędne-są zbędne :wink: Dla mnie babeczka ubrana wygodnie i stosownie do sytuacji (patrz-koleżanka naszej forumowiczki na basenie :lol: )zawsze będzie wyglądać lepiej niż kuśtykająca po nierównych chodnikach Matka-Polka na obcasach.Ale to rzecz gustu oczywiście :) nie wieku.

Ulka,wykarmiłam dwoje dzieci i zawsze jednak tak dobierałam czas i miejsce aby nie wystawiać moich piersi w celach spożywczych społeczeństwu przed oczy.Wolę wystawiać w innych celach :wink:

Iza, ja aż taka postempowa nie jezdem :roll: :wink: Dres i adidasy to tylko na siłkę ubieram. No i na płaskim obcasie też niespecjalnie lubię chodzić :oops: Starzeję się???????? :o :o

eeee...nie!

ja też zakładam sportowe buty tylko do pracy ( z wiadomych względów), ale po lubię trochę wyżej i seksowniej :oops:

EZS,chodzi mi bardziej o sposób myslenia, takie skupianie się tylko i wyłacznie na swojej rodzinie, dzieciach, mężu, wekach, obiadkach itede. a nie tylko o strój, bo każdy powinien ubierac to w czym sie czuje najlepiej.

Za czasów mej wczesnej młodości powiedziałam kiedyś szczerze mojej cioci (która nie chciała zauważyć upływu wieku i lubiła przebywać z młodzieżą) - "ciocia idź się odmładzaj gdzieś indziej, bo tu nie pasujesz"

teraz bardzo pilnuję, żeby MI jakiś młody człowiek nie powiedział tego samego...

z racji zawodu przebywam z młodymi ludxmi i naprawde świetnie mi sie z nimi rozmawia. Oczywiscie nie przekraczam pewnych granic, bo zdaję sobie sprawę jak łatwo się osmieszyć.

Po to właśnie załozyłam ten wątek żeby usłyszec rózne opinie.

Gonia, dzieci to kurde jest ważny obszar naszego życie coby o tym nie gadać. Ale nie trzeba o nich ciągle nawijac :):) Tak jak i o budowie, nie ?

Generalnie chodzi o dobre towarzystwo :) A jak ludzie lubią sie pośmiać, pobawić to jest cool - i się wcale nie starzeją :)

Jeeeesoooo Żaba przyjeżdżaj do W-wy :):)

kiedy wpaśc? 8) :D

W połowie sierpnia ? Zrobimy imprezkę - nie będzie żadnej garsonki :)

Ja już będę po urlopie, Rasia wróci z NY - sama zobaczysz jakie poważne tu baby mieszkają :):)

hehe

daj znać jak będzie termin się zbliżał

Kto wie, moze mąż mnie puści :wink: