iza mama gabora 06.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba-gonia a może to z racji zawodu?Nie wiem jaki popełniasz ale ja wiem jaki ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zabsko ....no normalnie koza 16-letnia to koza czy żabsko jestem bo już sie pogubiłam Ty lepiej nie podskakuj bo na priva Cie zwyzywam jak kiedyś nie dosz rady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zabsko ....no normalnie koza 16-letnia to koza czy żabsko jestem bo już sie pogubiłam Ty lepiej nie podskakuj bo na priva Cie zwyzywam jak kiedyś nie dosz rady ... sam tego chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba-gonia a może to z racji zawodu?Nie wiem jaki popełniasz ale ja wiem jaki ja yyy...wstyd się przynać ale jak Ty powiesz to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 06.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale juz od podstawowki z niewszystkimi sie kumplujemy , sa :Asie, Basie, Kasie ktore gadaj tylko o nauce i lalkach i wyrastaja na panie w garsonkach, sa Kaski, Baski i Aski, ktore i z chlopakami pograja w pilke i na drzewo wejda i wyrastaja na panie co na lace piwo z butli pociagnal. I jest git ,kazdemu wedlug potrzeb , byle nie na sile bo wtedy smieszno jest, ale tu nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 06.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba-gonia a może to z racji zawodu?Nie wiem jaki popełniasz ale ja wiem jaki ja yyy...wstyd się przynać ale jak Ty powiesz to ja też Ale mi też trochę wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.07.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach Nudne baby, zakładać garsonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach Nudne baby, zakładać garsonki też lubię Maryśke Peszek ma świetne teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba-gonia a może to z racji zawodu?Nie wiem jaki popełniasz ale ja wiem jaki ja yyy...wstyd się przynać ale jak Ty powiesz to ja też Ale mi też trochę wstyd hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach Nudne baby, zakładać garsonki też lubię Maryśke Peszek ma świetne teksty to fakt głos też juz nie wsponę, co kolekcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 yyy...wstyd się przynać ale jak Ty powiesz to ja też zaba, z dedykacja dla Ciebie http://3.bp.blogspot.com/_pJtVHTCb89Q/SH9DilKfE-I/AAAAAAAADWc/U7ecVO4i8_8/s400/j3.jpg http://www.cherryflava.com/cherryflava/images/2007/07/01/washingmachinejob.jpg http://farm2.static.flickr.com/1025/871641619_53daf75736.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.07.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach Nudne baby, zakładać garsonki o rany, to gdzie ja jestem? wiem. Ja jestem baba budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.07.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale juz od podstawowki z niewszystkimi sie kumplujemy , sa :Asie, Basie, Kasie ktore gadaj tylko o nauce i lalkach i wyrastaja na panie w garsonkach, sa Kaski, Baski i Aski, ktore i z chlopakami pograja w pilke i na drzewo wejda i wyrastaja na panie co na lace piwo z butli pociagnal. I jest git ,kazdemu wedlug potrzeb , byle nie na sile bo wtedy smieszno jest, ale tu nie grozi. Taaa a później wychodzi, że im latek więcej, to znajomych coraz mniej, i mniej, i mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.07.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania i to nie zawsze eeee tam gadanie ... szpilki uwielbiam Na płask tylko na silownie biegam Ja też uwielbiam szpilki, ale nie wyobrażam sobie siebie w nich np. na 3-godzinnych zakupach z 3-ką dzieci, albo biegającą po urzędach. A na wsi nie bardzo mam gdzie je ubrać, bo w niedzielę po obiedzie najczęściej jeździmy na rowerach W moim przypadku płaskie=wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.07.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gdzie tam! Noszę dżinsy, obcisłe koszulki i adidasy. A i czasem "bejsbolówkę" jak jeżdżę na rowerze. Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania i to nie zawsze bardzo zastanawiam nie co to -----dylanie ------------- czy to o czym myślę????????????? U nas dylanie to sa tańce . U nas też Gdy pisałam tego posta przyszło mi do głowy słowo "potańcówka" Paty a o czym myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kolana wyeliminowały szpilki,więc juz w grę wchodzi tylko wersja sportowa. Zreszta mi leży - dzinsy, cargo, wersje military... dokładnie tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jak na załączonym obrazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 06.07.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Sposób pojmowania świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 06.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Sposób pojmowania świata Czytając ten wątek mam wrażenie , że najważniejsze są ciuchy i ewentualnie alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts