Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nudzą mnie "baby" w moim wieku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale juz od podstawowki z niewszystkimi sie kumplujemy , sa :Asie, Basie, Kasie ktore gadaj tylko o nauce i lalkach i wyrastaja na panie w garsonkach, sa Kaski, Baski i Aski, ktore i z chlopakami pograja w pilke i na drzewo wejda i wyrastaja na panie co na lace piwo z butli pociagnal.

I jest git ,kazdemu wedlug potrzeb , byle nie na sile bo wtedy smieszno jest, ale tu nie grozi.

zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe

z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach :wink:

Nudne baby, zakładać garsonki :wink: :D

też lubię Maryśke Peszek :D :D :D ma świetne teksty :oops:

zaba_gonia, boooooo są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety ... Są kobiety bezzmarszczkowe, fit kobiety luksusowe, Są kobiety doskonałe

z wyrzeźbionym gładkim ciałem, odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone i te ... w garsonkach :wink:

też lubię Maryśke Peszek :D :D :D ma świetne teksty :oops:

to fakt :oops: głos też :D juz nie wsponę, co kolekcjonuje :oops: :D

yyy...wstyd się przynać :roll: :wink:

ale jak Ty powiesz to ja też :wink:

zaba,

z dedykacja dla Ciebie 8)

http://3.bp.blogspot.com/_pJtVHTCb89Q/SH9DilKfE-I/AAAAAAAADWc/U7ecVO4i8_8/s400/j3.jpg

http://www.cherryflava.com/cherryflava/images/2007/07/01/washingmachinejob.jpg

http://farm2.static.flickr.com/1025/871641619_53daf75736.jpg

8)

o rany, to gdzie ja jestem?

wiem. Ja jestem baba budowniczy :roll:

ale juz od podstawowki z niewszystkimi sie kumplujemy , sa :Asie, Basie, Kasie ktore gadaj tylko o nauce i lalkach i wyrastaja na panie w garsonkach, sa Kaski, Baski i Aski, ktore i z chlopakami pograja w pilke i na drzewo wejda i wyrastaja na panie co na lace piwo z butli pociagnal.

I jest git ,kazdemu wedlug potrzeb , byle nie na sile bo wtedy smieszno jest, ale tu nie grozi.

Taaa a później wychodzi, że im latek więcej, to znajomych coraz mniej, i mniej, i mniej...

Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania :wink: i to nie zawsze

eeee tam gadanie ... szpilki uwielbiam :D Na płask tylko na silownie biegam :lol:

Ja też uwielbiam szpilki, ale nie wyobrażam sobie siebie w nich np. na 3-godzinnych zakupach z 3-ką dzieci, albo biegającą po urzędach. :roll: A na wsi nie bardzo mam gdzie je ubrać, bo w niedzielę po obiedzie najczęściej jeździmy na rowerach :wink:

W moim przypadku płaskie=wygoda :wink:

Gdzie tam!

Noszę dżinsy, obcisłe koszulki i adidasy. A i czasem "bejsbolówkę" jak jeżdżę na rowerze.

Spódnice zaczęłam kupować po 30-ce, a szpilki ubieram do kościoła i do dylania :wink: i to nie zawsze

bardzo zastanawiam nie co to -----dylanie ------------- :oops: :oops: :oops: :oops: czy to o czym myślę????????????? :oops: :oops: :oops: :oops:

U nas dylanie to sa tańce :p .

U nas też :wink: Gdy pisałam tego posta przyszło mi do głowy słowo "potańcówka" :oops:

Paty a o czym myślałaś?