Afrodyta 06.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Indywidualizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam depilujemy się pod pachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam depilujemy się pod pachami i nie tylko :) Lubimy siebie, lubimy sie zabawić, lubimy powygłupiać się z dziećmi, lubimy realizować swoje plany , lubimy wyjśc na kawę/piwo/wino ze znajomymi , lubimy spontan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam depilujemy się pod pachami i nie tylko :) Lubimy siebie, lubimy sie zabawić, lubimy powygłupiać się z dziećmi, lubimy realizować swoje plany , lubimy wyjśc na kawę/piwo/wino ze znajomymi , lubimy spontan W Waszym wieku , to rzeczywiście niezwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam nie lubimy jak faceci są ciekawscy i pasjonują się "babskimi" pogaduszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zaaaapomnij - jak widzę moje kolażanki z podstawówki to dochodze do wniosku , że jestem chyba niezbyt poważna i rozsądna ... 40 -tka i na dyskotekę ? Come on...to nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam depilujemy się pod pachami i nie tylko :) Lubimy siebie, lubimy sie zabawić, lubimy powygłupiać się z dziećmi, lubimy realizować swoje plany , lubimy wyjśc na kawę/piwo/wino ze znajomymi , lubimy spontan W Waszym wieku , to rzeczywiście niezwykłe. oj zaraz Ci się oberwie za tą ironię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 06.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Sposób pojmowania świata Czytając ten wątek mam wrażenie , że najważniejsze są ciuchy i ewentualnie alkohol Piszemy tak sobie na rożne tematy choćby po to by jednym z forumowiczów takie hocki klocki wyprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 06.07.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Piszemy tak sobie na rożne tematy choćby po to by jednym z forumowiczów takie hocki klocki wyprawić A umiesz się bawić w hocki klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ty! Hocki, weź sie lepiej za jakąś konkretną robotę co? popedałuj porąb postukaj ... jak prawdziwy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 06.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A jakże!!!!Mam jeszcze własne pomysly nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co Was jeszcze od baboli odróżnia poza ubiorem i piwem na łące? Tak z ciekawosci pytam Sposób pojmowania świata Czytając ten wątek mam wrażenie , że najważniejsze są ciuchy i ewentualnie alkohol To takie tajne hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 06.07.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ty! Hocki, weź sie lepiej za jakąś konkretną robotę co? popedałuj porąb postukaj ... jak prawdziwy facet Uśmiewam się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Piszemy tak sobie na rożne tematy choćby po to by jednym z forumowiczów takie hocki klocki wyprawić A umiesz się bawić w hocki klocki? ja umiem..o popatrz http://lh4.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhLFFmExI/AAAAAAAABaw/h5Jbt6OOExc/s512/Zdj%C4%99cie0111%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.07.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zaaaapomnij - jak widzę moje kolażanki z podstawówki to dochodze do wniosku , że jestem chyba niezbyt poważna i rozsądna ... 40 -tka i na dyskotekę ? Come on...to nie wypada... Ja wiem czy nie wypada? Czasem może to być tylko niebezpieczne dla zdrowia. Albo śmieszne jak się taka rycząca czterdziestka w czasie dylania zacznie rozkręcać albo co gorsza skrzypieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zaaaapomnij - jak widzę moje kolażanki z podstawówki to dochodze do wniosku , że jestem chyba niezbyt poważna i rozsądna ... 40 -tka i na dyskotekę ? Come on...to nie wypada... Ja wiem czy nie wypada? Czasem może to być tylko niebezpieczne dla zdrowia. Albo śmieszne jak się taka rycząca czterdziestka w czasie dylania zacznie rozkręcać albo co gorsza skrzypieć. Prawdą jest to niewątpliwie Umiar mile widziany zawsze i wszędzie - bez względu na wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 06.07.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ty! Hocki, weź sie lepiej za jakąś konkretną robotę co? popedałuj porąb postukaj ... jak prawdziwy facet Na rowerze to ja pół Europy zjezdziłem i nie tylko. "Domy z drewna" też zdarzyło mi się kiedys budowac i nie tylko domy. ... itp , itd ale w ogóle to skromny jestem i nie dbam o swój wizerunek ... teraz sobie klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja umiem..o popatrz http://lh4.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SiWhLFFmExI/AAAAAAAABaw/h5Jbt6OOExc/s512/Zdj%C4%99cie0111%5B1%5D.jpg No z chłopem , to rozumiem, że byłoby się czym trzymać w takiej pozycji, ale żeby normalna baba z babą ...i to w tym wieku ? Ho,ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ty! Hocki, weź sie lepiej za jakąś konkretną robotę co? popedałuj porąb postukaj ... jak prawdziwy facet Na rowerze to ja pół Europy zjezdziłem i nie tylko. "Domy z drewna" też zdarzyło mi się kiedys budowac i nie tylko domy. ... itp , itd ale w ogóle to skromny jestem i nie dbam o swój wizerunek ... teraz sobie klikam a gary pomyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja umiem..o popatrz No z chłopem , to rozumiem, że byłoby się czym trzymać w takiej pozycji, ale żeby normalna baba z babą ...i to w tym wieku ? Ho,ho! wiedziałm że Ci szczena opadnie! wiedziałam!!!!!!!!!!! a tak w ogóle to cały czas próbujesz nam wmówić ze jesteśmy głupimi ryczącymi czterdziestkami, które na siłe chca być młode Ja się nie czuję ani głupia ani rycząca, Nie przebieram się w mini , białe kozaczki, nie odkrywam pępka, nie zadawlam się byle czym, nienawidze komercyjnej muzy, nie lubię facetów plotkarzy, nie moge patrzec jak mamusia zjada wyplute jedzienie przez jej dziecko, nienawidze znęcania się nad zwierzetami, nie cierpię głupoty i nie obrażam nikogo... Jetsem tylko śwaidoma swoich zalet i wad oczywiście. I jestem, albo chcę być jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts