e-mól 05.07.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 macał ktoś? interesuje mnie "biała skóra krokodyla" chyba są już dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 05.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 kolekcja juz dostepna we Wroclawiu na Bielanach, mnie interesowala opera, cena 160 zl za metr, sa na ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 19.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja macałam Picadilly i są super. Z założenia najlepiej ułożyć fugę 2mm ze względu na rozmiary którym zawsze brakuje 2 mm do pełnego wymiaru.Ciekawa jestem tylko jak trzymają wymiar?cena warszawska około 179 PLN.Do kupienia w niektórych salonach (lista na stronie tubądzina pod salonami firmowymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wczoraj trafiłam na "białą skórę krokodyla" w sklepie, ale mnie osobiście te płytki nie przypadły do gustu. Piccadilly wyglądają najlepiej. macał ktoś? interesuje mnie "biała skóra krokodyla" chyba są już dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hipocotam 19.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 czy rzeczywiście picadilly są tak błyszczące jak na zdjęciach? i mają tak wyrażnie sfazowane krawędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 19.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Są błyszczące choć ja najdokładniej oglądałam białe a na nich połysk widać mniej niż np na czarnych.Faza też widoczna choć już nie pamiętam czy ścięcia są na ostro czy lekko zaokrąglone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 27.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 widziałam wczoraj w Hebanie w Krakowie całą kolekcję jest tez jedna łazienka zrobiona ( są tam właśnie białe cegiełki, taka biało czarna kostka na podłodze, czarny big ben i louvre - tymi ostatnimi jestem zawiedziona myślałam że będą ładniejsze - na zdjęciach wyglądały lepiej, ale cegiełki są fantastyczne - cenę jeszcze da się przeboleć - 179zł/m2 jesli nie ma się do obłożenia nie wiem ile metrów. Bardzo ciekawe były też płytki arsenal ( jak piccadaily tylko lustrzane - ale cena jak dla mnie zabójcza od 40 do 100zł /szt. a to są małe płytki ( wychodzi ok. 1000zł/m2) Podobały mi się tez bardzo płytki opera - 119zł/m2 - możlwie ze kupię sobie takie na podłogę w holu - o ile uda mi się dobrac kamień w podobnym odcieniu na schody) piękne tez sa listwy do serii opera - ale drogie 99zł/szt ( długość niecałe 60cm). Jakby ktoś chciał znac ceny to prosze pytac zrobiłam sobie zdjęcie - całego cennika. Wszystkie płytki na pewno godne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts