Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

płytki od Zienia

e-mól

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Ja macałam Picadilly i są super. Z założenia najlepiej ułożyć fugę 2mm ze względu na rozmiary którym zawsze brakuje 2 mm do pełnego wymiaru.Ciekawa jestem tylko jak trzymają wymiar?

cena warszawska około 179 PLN.

Do kupienia w niektórych salonach (lista na stronie tubądzina pod salonami firmowymi).

• 1 month później...

widziałam wczoraj w Hebanie w Krakowie całą kolekcję jest tez jedna łazienka zrobiona ( są tam właśnie białe cegiełki, taka biało czarna kostka na podłodze, czarny big ben i louvre - tymi ostatnimi jestem zawiedziona myślałam że będą ładniejsze - na zdjęciach wyglądały lepiej, ale cegiełki są fantastyczne - cenę jeszcze da się przeboleć - 179zł/m2 jesli nie ma się do obłożenia nie wiem ile metrów. Bardzo ciekawe były też płytki arsenal ( jak piccadaily tylko lustrzane - ale cena jak dla mnie zabójcza od 40 do 100zł /szt. a to są małe płytki ( wychodzi ok. 1000zł/m2) Podobały mi się tez bardzo płytki opera - 119zł/m2 - możlwie ze kupię sobie takie na podłogę w holu - o ile uda mi się dobrac kamień w podobnym odcieniu na schody) piękne tez sa listwy do serii opera - ale drogie 99zł/szt ( długość niecałe 60cm). Jakby ktoś chciał znac ceny to prosze pytac zrobiłam sobie zdjęcie - całego cennika.

Wszystkie płytki na pewno godne uwagi