Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stół + krzesła - gdzie kupić?

net_ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 years później...
  • 1 year później...
  • 9 months później...
Ma ktoś z Was stół i krzesła ze sklepu http://www.meblebukowe.pl? Pojawil się ten adres w tym wątku, tylko nie wiem, czy jako ciekawostka, czy ktos juz skorzystal z tego sklepu.

Też chętnie się dowiem, bo bardzo mi się podobają ale jak jest w rzeczywistości? Czy idą w parze z jakością?

• 1 year później...
Bardzo ładne te meble. Buk jest dość wytrzymałym materiałem. Nie jest chyba też specjalnie wymagający ani drogi, bo z tego, co widzę to coraz więcej mebli się z niego produkuje. Ja się nad nim zastanawiałem jeśli chodzi o szafki i w sklepie polecali mi właśnie to drewno. A jestem w tym temacie na bieżąco, bo ostatnio kupowałem kilka rzeczy do mieszkania i długo nie mogłem się na nic zdecydować. W sklepach meblowych wszystkie produkty wyglądały dla mnie tak samo. I zacząłem przeglądać internet, żeby znaleźć chociaż jakieś inspiracje. Na początek chciałem jakiś drobiazg, dlatego wybór padł na stolik nocny http://takemehome.pl/1394/stolik-nocny-moonlight.jpg- muszę przyznać, że jak na pierwsze takie zakupy wszystko poszło super. Tu akurat jest użyte drewno dębowe, które pewnie będzie wymagało ode mnie nieco więcej pracy i uwagi, ale wiem, ze było warto. Kolejne meble też zdecydowanie będą drewniane. Może nawet dla kontrastu zdecyduję się na ten buk i zobaczę różnice między tymi gatunkami. Edytowane przez Elfir

• 2 years później...
  • 2 weeks później...