Zołza 05.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 jak w temacie, pomalowałam drewutnię ciemnym kolorem - palisander, impregnatem do drewna altaxin, wyszła za ciemna, pomalowana została jeden raz macie pomysł jak to rozjaśnić? mogę pomalowac jaśniejszym kolorzem kilka razy ale moze znacie lepszy czyli tańszy sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 05.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 są dwa odcienie palisandra - jeden z nich to amerykański - ten rzeczywiście jest ciemny Ja malowałam ( nie amerykańskim) i wyszedł przecudowny Nie wiem czy go od razu odbarwisz ale za rok słońce zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 06.07.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 czyli pozostaje tylko czekać? a są jakieś środki chemiczne zeby to odbarwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... mogę pomalowac jaśniejszym kolorzem kilka razy ale moze znacie lepszy czyli tańszy sposób? kupujesz obsadke na żyletke /coby sobie palców nie pokaleczyć/ zakładasz zyletke i skrobiesz to pomalowane p.s. w wojsku nie byłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts