cieszynianka 13.09.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Tak mi się wydaje, że stopień wygody można poznać tylko przez posadzenie na sofie własnego odwłoka. Każdy ma inne preferencje, dla każdego co innego będzie wygodne. Sporo osób chwali popularne od jakiegoś czasu kanapy z niskim oparciem i długim siedziskiem, a ja na nich siedzieć nie potrafię Poza tym to zależy też od wzrostu. Inaczej się będzie siedziało na głębokim siedzeniu osobie wysokiej, a inaczej niskiej. Bez próbnego posadowienia własnego zadu nie odważyłabym się kupować takiego mebla. Za droga inwestycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 13.09.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Bardzo żałuję, że jednak nie kupiłam ani Traviaty ani Liliane. Mam komplet (kanapa + 2 fotele) z Wajnerta, ale nie są zbyt wygodne, a niby na nich siedziałam w sklepie. Jeśli dzieci postarają się i szybko "załatwią" mój jasny komplecik, to na 100% kupię jeden z powyższych narożnikow. I już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
77iwona 19.09.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nam też wpadł w oko narożnik Bilbao. Podoba nam się nowoczesny wygląd i tapicerka. Siedzieliśmy na tym narożniku jak to w sklepie tylko chwilkę i mam pytanie do posiadaczy, którzy na co dzień użytkują bilbao - czy oparcie nie jest za twarde? W tej chwili mam w domu dwie kanapy z helwetii i oparcie jest bardzo miękkie, lekko zapadające. Ale z uwagi na braki opcji spania chcemy zamienić na narożnik z opcją spania. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 04.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 podbijam pytnie, bo jesteśmy z mężem bardzo zaiteresowani tym wypoczynkiem. Jak sprawuje się tapicerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vienna 08.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam, Jestem bardzo szczęśliwą użytkowniczką narożnika Bilbao. Jak dla mnie rewelacja. Jestem w nim zakochana!!! [usunięto] od kiedy tylko pojawił się w ofercie Bizzarto wiedziałam, że go wybiorę. Jeśli chodzi o jego twardość to podczas użytkowania mebel robi się bardziej miękki niż na początku. Pianki użyte w siedziskach i oparciach "wyrabiają się" przez co robi się naprawdę miękki. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratan15 24.05.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 podbijam pytnie, bo jesteśmy z mężem bardzo zaiteresowani tym wypoczynkiem. Jak sprawuje się tapicerka? Nie wiem w jakim obiciu Ty chcesz. Ja mam w Luxury. W przeciągu roku nie zauważyłem żadnych oznak zużycia czy wyciągnięcia tkaniny. Wyglada jak nowy. Miałem małą przygodę z rozlanym winem... zeszło bez problemu. Sam wypoczynek pierwsza klasa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniabial 29.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Proponuję odświeżyć temat , proszę o propozycje producentów i sklepów internetowych, gdzie można kupić narożnik skóra lub eko skóra w kolorach innych niz biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.07.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Jest od tego wątek "Gdzie kupię..." i masa innych.A kolor tapicerki i tak wybiera się ze wzornika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 28.06.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Myślałam, że tu nie będę miała problemu z wyborem, bo od dwóch lat chyba byłam pewna, że chcę Tidaforsa z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70291977/ jak dla mnie kanapa idealna - począwszy od koloru, poprzez kształt - poduchy mocowane do oparcia, oparcie dość wysokie, na bardzo niskich nóżkach, miękka i przyjemna w użytkowaniu;)No i jak zwykle w życiu jest, albo coś rozbija się o kasę albo o pare centymetrów...Nie wiem jak ja ją mierzyłam i jak mierzyłam pokój, ale wychodzi, że przy krótszym boku brakuje mi ok 4 cm (zachodzi na okno tarasowe), a dłuższy bok zachodzi około 20 cm na okno zwykłe (przy tym boku jest wyższe oparcie i zaraz nad nim byłby parapet)Czy kojarzy ktoś coś podobnego do tego tidaforsa, ale ciut mniejszego???Poratujcie, bo tu to już sprawa życia i śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 30.06.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Naprawdę nikt nic nie kojarzy??Już kombinuję nawet, żeby jednak ją kupić i będzie trochę zachodziła pod parapet i z drugiej strony na okno tarasowe (tutaj to nie jestem pewna jak z użytkowaniem okna), czy to nie za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mo-nick 30.06.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Jak kupowałam sobie sofę narożną to dopasowałam ją dokładnie do swojego salonu. Nie brała pod uwagę w ogóle możliwości, że np.: sofa utrudni mi zamykanie okna, czy o zgrozo!, będzie nachodziła na kaloryfer. Jak widzę jakieś aranżacje gdzie sofa nachodzi na kaloryfer to mam nerwa. Swój narożnik kupiłam na [sPAMER] To są sofy chesterfield więc w stylu zupełnie inne od tego co ty wybrałaś, ale myślę że każdą sofę można zrobić na wymiar (no może nie w dużych sieciówkach) Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Elfir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.07.2016 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Naprawdę nikt nic nie kojarzy?? Już kombinuję nawet, żeby jednak ją kupić i będzie trochę zachodziła pod parapet i z drugiej strony na okno tarasowe (tutaj to nie jestem pewna jak z użytkowaniem okna), czy to nie za bardzo? Mada, my mamy jasnoszary narożnik Figo z firmy Wajnert. Ma właśńie wysokie oparcie i jest głeboki, tzn. wygodnie się siedzi, a nie jak na ławeczce w poczekalni. Obejrzeliśmy i usiedliśmy chyba na 100 różnych naroznikach i ten wygrał. Inne, jak były wygodne, to wymiarami nie pasowały - u nas tez z jednej strony okno tarasowe, z drugiej zwykłe. Ten Figo na zdjeciach katalogowych wygląda kanciasto i twardo, ale w rzeczywistości jest bardzo przytulny. Acha, gdzieś jeszcze widziałam narożnik podobny do Tidafors, poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 03.07.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Bardzo ładny ten Figo, dziękuję jak nie znajdę nic bardziej podobnego do Tidaforsa, to na pewno rozważę, meblościankę to chcę liatorp, więc narożnik żeby do niej pasował, Figo chyba ciut za nowoczesny, tak mi się wydaje, ale rozmiarowo chyba byłby ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostrowiecc16 25.07.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Obecnie w sprzedaży jest bardzo dużo narożników które mają funkcję spania, więc są w stanie zastąpić kanapę. W salonie wolę wygodny narożnik niż kanapę. Edytowane 22 Października 2016 przez Elfir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mira123 29.08.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Fajne narożniki! Chociaż je jestem nieprzekonana do takich mebli - narożniki są ok, o ile służą tylko do posiedzenia przed telewizorem, np. do spania na nich średnio się nadają. Są bardzo niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angie89 22.10.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 (edytowane) Edytowane 23 Października 2016 przez joliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts