Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa, kanapa narożna, narożnik - modele i opinie

kubaimycha

Recommended Posts

a jak nazywa sie ten sklep w Sobotce? Czy maja strone www?

B. ladne sa te narozniki :D ale ceny pewnie jeszcze ladniejsze :roll: :wink: ?

Zastanawialam sie nad wypoczynkiem w Bystrzycy Kłodzkiej....tez maja fajne komplety. http://www.allegro.pl/item443851136_nowoczesne_sofy_ze_skory_naturalnej_hit_cenowy.html

Przyznam sie , ze o Sobotce pierwszy raz slysze....a mieszkam tak niedaleko :oops:

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rezi....

A jaki masz model walsnie Lincoln??

Kurczaki, też sobie upatrzylam naroznik z tej firmy a głównei zakochalam sei w materiale obiciowym i znajomi, którzy mają bodajże model allegro, mówią że poduchy własnie straciły swój fason i materiał się marszczy:(

fotel - marszczy się materiał na oparciu

kanapy narożnik 3+2

premiumpremium

a jaki model masz? w skórze czy tkaninie?

A może wiesz z czego jest oparcie i siedzisko, z pianki?

My mamy PASADĘ, na zdjeciu wygląda koszmarnie, ale "na żywo" jest super :)

Wybralismy z tkaniny teflonowej, w ceglastym kolorze, wypełnienie silikonowe. Jest MEGAwygodny, łatwy w czyszczeniu - przeżył już herbaty, zupy, soczki, wcieranie herbatników i pisanie długopisem - wszystko zmywałam wilgotną ściereczką. Mogę Ci podesłac zdjecie :)

Kuzynka ma narożnik, nazwy nie pamietam, material też jest z domieszką teflonu. I jest bardzo z niego zadowolona.

Komplety są z funkcją spania, przy ich rozkładaniu widac, jak solidnie są zrobione.

• 7 months później...
Dziękuję za pomoc :p

Dzisiaj byliśmy pooglądać rogówki w AGACIE w Katowicach i z wszystkich które widzieliśmy, najlepiej prezentują się meble firmy Etap Sofa.

W dodatku nie powalają ceną

:D

Dlatego właśnie wybralismy narożnik tej firmy. Na razie sprawuje się bardzo dobrze.

Dziękuję za pomoc :p

Dzisiaj byliśmy pooglądać rogówki w AGACIE w Katowicach i z wszystkich które widzieliśmy, najlepiej prezentują się meble firmy Etap Sofa.

W dodatku nie powalają ceną

:D

Dlatego właśnie wybralismy narożnik tej firmy. Na razie sprawuje się bardzo dobrze.

A można wiedzieć na jaki się zdecydowaliście model?

Mnie się podoba SCALA i GALILEO (chyba nie pomyliłam nazw? :D )

• 1 month później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...