Ana27 28.09.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 a jak nazywa sie ten sklep w Sobotce? Czy maja strone www? B. ladne sa te narozniki ale ceny pewnie jeszcze ladniejsze ? Zastanawialam sie nad wypoczynkiem w Bystrzycy Kłodzkiej....tez maja fajne komplety. http://www.allegro.pl/item443851136_nowoczesne_sofy_ze_skory_naturalnej_hit_cenowy.html Przyznam sie , ze o Sobotce pierwszy raz slysze....a mieszkam tak niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 28.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ok....juz znalazlam na allegro...... http://www.re-ma.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 05.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Rezi....A jaki masz model walsnie Lincoln??Kurczaki, też sobie upatrzylam naroznik z tej firmy a głównei zakochalam sei w materiale obiciowym i znajomi, którzy mają bodajże model allegro, mówią że poduchy własnie straciły swój fason i materiał się marszczy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Rezi.... A jaki masz model walsnie Lincoln?? Kurczaki, też sobie upatrzylam naroznik z tej firmy a głównei zakochalam sei w materiale obiciowym i znajomi, którzy mają bodajże model allegro, mówią że poduchy własnie straciły swój fason i materiał się marszczy:( fotel - marszczy się materiał na oparciu kanapy narożnik 3+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A ja polecam mebelki z Wajnerta Jak na razie po roku użytkowania (+ 1,5roczna córcia) są idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 06.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 premiumpremiuma jaki model masz? w skórze czy tkaninie?A może wiesz z czego jest oparcie i siedzisko, z pianki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 premiumpremium a jaki model masz? w skórze czy tkaninie? A może wiesz z czego jest oparcie i siedzisko, z pianki? My mamy PASADĘ, na zdjeciu wygląda koszmarnie, ale "na żywo" jest super Wybralismy z tkaniny teflonowej, w ceglastym kolorze, wypełnienie silikonowe. Jest MEGAwygodny, łatwy w czyszczeniu - przeżył już herbaty, zupy, soczki, wcieranie herbatników i pisanie długopisem - wszystko zmywałam wilgotną ściereczką. Mogę Ci podesłac zdjecie Kuzynka ma narożnik, nazwy nie pamietam, material też jest z domieszką teflonu. I jest bardzo z niego zadowolona. Komplety są z funkcją spania, przy ich rozkładaniu widac, jak solidnie są zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 26.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No bo niby narozników jest mnóstwo ale ja potrzebuję jak najbardziej zbliżony do wymiarów 210x260 bo tylko tyle mam miejsca Możecie poradzić gdzie warto podjechać na sląsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 26.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 to zalezy ile chcesz wydac jak masz duzo kasy to polecam Rawe (przy Ikei), jak troche mniej to zajrzyj do Agaty, to zaraz obok. Duzy wybor jest tez w salonie BRW (jedna lokalizacja to Będzin, druga to Tysiąclecie, tam tez sa meble Bodzio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 26.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Właśnie, zależy ile chcesz na narożnik przeznaczyc. My mamy narożnik Lumina z Etap Sofa, bo wlasnie zalezalo nam na niewielkim, zgrabnym, nowoczesnym narożniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 27.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Liczyłam się z kosztem kilku tysięcy - oczywiście jak najmniej się da za przyzwoitą sofę Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły gdzie można się wybrać pooglądać mebelki to proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 28.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mogę polecić tą firmę: http://www.sklep.re-ma.pl/index.phpMamy narożnik i fotele Chill - super. Zresztą można znaleźć opinie o tej firmie na forum. PozdrawiamP.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 28.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Od jakiegoś czasu oglądam sobie te narożniki na allegro, no co tu dużo gadać, piękne są, ale ceny już nie bardzo ale jeżeli tylko kiedyś będzie mnie stać to kupię sobie taki, a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 28.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 szkoda tylko, że wszystkie takie duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 29.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No fakt, raczej większe niż mniejsze ale te nowoczesne, nie wyglądają na swój rozmiar jak już się je postawi we wnętrzu. Wydaje mi się, że warto podjechać do Sobótki i zobaczyć. PozdrawiamP.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 30.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dziękuję za pomoc Dzisiaj byliśmy pooglądać rogówki w AGACIE w Katowicach i z wszystkich które widzieliśmy, najlepiej prezentują się meble firmy Etap Sofa. W dodatku nie powalają ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dziękuję za pomoc Dzisiaj byliśmy pooglądać rogówki w AGACIE w Katowicach i z wszystkich które widzieliśmy, najlepiej prezentują się meble firmy Etap Sofa. W dodatku nie powalają ceną Dlatego właśnie wybralismy narożnik tej firmy. Na razie sprawuje się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziękuję za pomoc Dzisiaj byliśmy pooglądać rogówki w AGACIE w Katowicach i z wszystkich które widzieliśmy, najlepiej prezentują się meble firmy Etap Sofa. W dodatku nie powalają ceną Dlatego właśnie wybralismy narożnik tej firmy. Na razie sprawuje się bardzo dobrze. A można wiedzieć na jaki się zdecydowaliście model? Mnie się podoba SCALA i GALILEO (chyba nie pomyliłam nazw? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 05.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Właśnie dzisiaj się zakochałam w mebelku...W jednym ze sklepów zauważyłam tę narożnik...ale cena oszałamiająca ponad 11 tys. zł Może macie do polecenia fajne sklepy z narożnikami do salonu w rozsądnych cenach??http://images37.fotosik.pl/153/72e360f9c1bea99am.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 05.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Miałam ten sam problem a dodatkowym utrudnieniem były wymiary narożnika 3,2m-3,4m x 1,6-2m w większości sklepów tylko systemowe a ja nie chciałam mebla z "kostek" tylko w całości. Zamówiłam narożnik tego producenta: http://www.mti-furninova.pl/ bardzo wygodne i wyglądają na solidne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts