piotrulek84 05.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Problem wygląda następująco. Na moim osiedlu woda owszem jest. Ale 100m ode mnie. Gmina mówi, że na ten rok to pieniążki się skończyły i może w przyszłym dostaną z Uni... Jak działać? Ponoć jak napiszemy wniosek do gminy w kilka osób to może to usprawnić prace. Bo samemu to wiadomo ile można. Jak skutecznie go sformułować? Ktoś może ma wniosek o rozbudowę sieci wodociągowej? Za wszelką pomoc będę szczerze wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 06.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 mi będzie pisał architekt to wyślę ponoć w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulek84 08.07.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A czy mógłbyś mi na maila wysłać ? Byłbym bardzo wdzięczny... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 08.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jak dodtanę zaraz Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 21.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jak dodtanę zaraz Ci wyślę Wasja, mamy podobny problem. Bardzo proszę o przesłanie wzoru takiego wniosku. Z góry bardzo serdecznie dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speedy_tczew 23.01.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 jak dodtanę zaraz Ci wyślę mogę też prosić? będę bardzo wdzięczny [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts