AlutkaJurek 06.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Poszukuję zdjęć z realizacji projektu MALIBU pracowni KRAJOBRAZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 11.07.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czy jeszcze ktoś zakocha się w Malibu(projekt pracowni Krajobrazy)? Po drobnych przeróbkach,będzie to dom moich marzeń,odpowiednio duży wykusz na jadalnię,duża przestrzeń-to jest to czego szukaliśmy z mężem.Może ktoś dołączy do nas.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 01.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, Strasznie sie ucieszylam ze ktos chce budowac Malibu!!! Z mezem jestesmy szczesliwymi posiadaczami projektu od Marca. Budowe rozpoczelismy w lipcu wiec nie bardzo jest sie czym chwalic poza stanem zerowym Pozdrawiam, Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 02.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam Alez jestem z siebie dumna. W knocu udalo sie wkleic zdjecie Wiem, marnie to brzmi ale prosze o wyrozumialosc. Zaden ze mnie komputerowiec... http://lh3.ggpht.com/_bezOaLmS4xU/SsTyrvLcmyI/AAAAAAAAACs/C8v2P4aE7S8/s640/P1060399.JPG Z tego calego szczescia postanowilam zalozyc dziennik! A co tam. Niech sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 02.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aż mi się serce raduje jak czytam,że wy też budujecie Malibu.Jednak my zaczynamy dopiero w przyszłym roku,bo mieszkamy w Niemczech i wracamy do Polski jak tylko załatwimy nasze sprawy do końca(w tym sprzedaż domu).Dzięki za odzew,a dziennik wasz będę śledzić wiernie.Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 01.02.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W tym roku zaczynamy budowe,ale to nie bedzie Malibu tylko ZADEBIE.Jak zaczniemy to napewno i ja zaloze swoj Dziennik budowy.W Zadebiu jest ten plus,ze to parterowka,a na stare lata latac po schodach mi sie nie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts