marzena925 06.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 witam. jak w temacie. Mieliśmy już pomysł na wszystko ale dachówka była inna. teraz raczej będzie kasztan angoba szlachetna ale mam niemoc w doborze koloru reszty. macie może taką dachówkę? Pochwalicie się w jakich kolorach są Wasze domy? Niby złoty dąb do wszystkiego pasuje ale jakoś nie jestem przekonana bo nie mam zdjęć całości. I oczywiście jaka elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 14.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 witam dach zgrałbym ze stolarka nie ma sensu wprowadzać dodatkowego koloru a ze dach będzie ciemny to stolarka też powinna taka być dom bym zrobił ecru albo jasny beż raczej ten beż będzie lepszy 9lubię kontrasty ale takie w tonie) to takiego dachu wziąłbym okna w kolorze dąb bagienny piękny brązowy kolorek tylko nie pamiętam nazwy firmy są to okna PCV i na pewno o ten kolor nietrudno nawet w innych firmach kolejna sprawa to drzwi wejściowe i tu konkretnie drzwi Gdynia Porty w kolorze dąb 4 też ciemny brązowy kolor powinien ładnie zgrać się z oknami in dachem będą się wyróżniać na tle elewacji.A same drzwi warte polecenia tylko nad drewnianymi trzeba mieć daszek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts