PanPaniSmith 24.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witamdawno mnie tu nie było.. A budowa idzie do przodu.. Widzę, że nawet tynki zaczęliście kłaść. Gratuluję! A my nie ruszymy w tym roku z niczym więcej niż fundamenty.. Nie chcemy budować kiedy jest zimno bo szkoda nam ryzykować złe wykonanie ścian domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 24.09.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam, właśnie się zastanawiałam co tam u Was słychać myślę, że macie rację.. zima szybko zleci i jak się ociepli, to na spokojnie można zacząć budowę. A póki co czekam na Wasze fotki z fundamentami!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jak tylko coś ruszy dam znać. Puki co dziś mam odebrać pozwolenie na budowę, ale i tak jeszcze 15 dni na ostateczność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 witam przyszłam pooglądać, oglądnęłam i wpisuję się, ze byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 25.09.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pan&PaniSmith - niestety trzeba swoje odczekać.. ale to już bliżej niż dalej!! Anetina, miło, że wpadłaś nas odwiedzić.. Zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witaj!! kolorek bramy garazowej bardzo ładny!!! ja nie widze żadnej różnicy pomiedzy bramą a oknami idealnie pasuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 26.09.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No to dobrze, że różnica nie rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 WITAM SZYBKO IDZIE WASZA BUDOWA! NO I GRATULACJE Z POWODU ŚLUBU Jestem pod ogromnym wrażeniem ekipy. Pracują rewelacyjnie. Mam pytanie - piec jest gazowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 08.11.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dziękuję, dziękuję Pan&PaniSmith To prawda, ekipa jest świetna.. Piec narazie mamy " na wszystko". Może w przyszłości go zmienimy na taki na gaz. Wszystko związane jest jak zwykle z finansami.. Póki co jesteśmy dumni z takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 16.12.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzięki za link, pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 30.12.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziękuję za kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy ............kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 kominek badzo ładny ma kształt, ale ja bym te półeczki zrobiła z czegoś ciemniejszego aby był kontrast.....teraz wszystko jest jasne i się całośc zlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 01.01.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 No chyba masz rację... Kształt też mi się bardzo podoba, ale mąż już mi powiedział, że takich ładnych zaokrągleń u nas nie będzie.. za dużo dłubania Będzie bardziej kanciasty. Jeśli przypadkiem trafisz na jakis fajny kominek w necie, proszę o wklejenie Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam i dziękuję za życzenia swiąteczne:) Troszkę mnie w "dziennikach" nie było, więc szybciutko nadrabiam te ogromne zaległości. Bambusowa łazienka była przez jakiś czas moim numerem 1, ta kolekcja jest naprawdę super, zwłaszcza bambusowy decor:) Ciekawa jestem bardzo jak wyjdzie Wasza. Pozdrawiam zimowo (choć mam nadzieję, że zima w tym roku będzie intensywna, ale...krótka!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 05.01.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam! Też już chcę wiosnę... Ta zima jest dla mnie pechowa. W sobotę tak się przewróciłam, że do tej pory nie mogę ruszać prawą ręką!! Na szęście to tylko stłuczenie.. Jeśli chodzi o płytki bambus, jest to moja miłość od pierwszego wejrzenia:-) Zaraz zamieszczę fotki naszej pierwszej bambusowej ścianki. ( Zdjęcia robione lewą ręką Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzień Dobry! Przy okazji grzebania w wątkach trafiłam na użytkownika z interesującym avatarkiem. Podreptałam do dziennika i muszę przyznać, że jestem zachwycona. Do tej pory nie trafiłam na ten projekt (a przeglądam internet i katalogi od prawie roku ) a zmiany, których w nim dokonaliście - odpowiadają naszemu wyobrażeniu białego domku. Dlatego zwracam się z prośbą o udostępnienie na PW informacji o kosztach budowy. Pozwolę sobie również czerpać inspirację z Waszego dziennika oraz dzielnie Wam kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 22.02.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam w naszych skromnych progach!! Miło nam, że nas odwiedziłaś. Zapraszamy częściej!! Życzę powodzenia w wyborze projektu. My jesteśmy bardzo zadowoleni ze zmian jakie dokonaliśmy w projekcie. Mam nadzieję, że niedługo będziemy też oglądać Twoje zdjęcia. Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? Informację o kosztach zamieściłam na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts