Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witam i dziękuję za życzenia swiąteczne:)

Troszkę mnie w "dziennikach" nie było, więc szybciutko nadrabiam te ogromne zaległości.

Bambusowa łazienka była przez jakiś czas moim numerem 1, ta kolekcja jest naprawdę super, zwłaszcza bambusowy decor:) Ciekawa jestem bardzo jak wyjdzie Wasza.

Pozdrawiam zimowo (choć mam nadzieję, że zima w tym roku będzie intensywna, ale...krótka!:))

Witam!

Też już chcę wiosnę... Ta zima jest dla mnie pechowa. W sobotę tak się przewróciłam, że do tej pory nie mogę ruszać prawą ręką!! Na szęście to tylko stłuczenie..

Jeśli chodzi o płytki bambus, jest to moja miłość od pierwszego wejrzenia:-) Zaraz zamieszczę fotki naszej pierwszej bambusowej ścianki. ( Zdjęcia robione lewą ręką;-)

Pozdrówki

• 1 month później...

Dzień Dobry!

Przy okazji grzebania w wątkach trafiłam na użytkownika z interesującym avatarkiem. Podreptałam do dziennika i muszę przyznać, że jestem zachwycona.

Do tej pory nie trafiłam na ten projekt (a przeglądam internet i katalogi od prawie roku :evil: ) a zmiany, których w nim dokonaliście - odpowiadają naszemu wyobrażeniu białego domku. Dlatego zwracam się z prośbą o udostępnienie na PW informacji o kosztach budowy. Pozwolę sobie również czerpać inspirację z Waszego dziennika oraz dzielnie Wam kibicować :lol:

Witam w naszych skromnych progach!! :)

Miło nam, że nas odwiedziłaś. Zapraszamy częściej!! Życzę powodzenia w wyborze projektu. My jesteśmy bardzo zadowoleni ze zmian jakie dokonaliśmy w projekcie. Mam nadzieję, że niedługo będziemy też oglądać Twoje zdjęcia. Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? Informację o kosztach zamieściłam na PW.

Pozdrawiam