qqrq5 23.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ciagle nie kupiłam garnków, bo nadal nie wiem jakie oglądam w hipermarketach i nie zauważyłam, żeby jakies miały oznakowanie, że nadają się do płyty - stąd prośba- czy moglibyście napisa jakie konkretnie garnki macie lub wkeic zdjęcia? najchetniej niezbyt drogie garnki garnki z Ikea 365+ http://www.ikea.com/PIAimages/67813_PE181748_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 25.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ale fajne te Ikeowe - mam daleko Ikeę i jakoś nie mogłam się wybrac więc teraz żałuję. Już kupiłam zestaw trzech garnków w Selgrosie. Juniorka - ja jestem bardzo zadowolona, że kupiłam płytę z poszerzanym podwójnie polem i z elektronicznym minutnikiem - bardzo uzyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 25.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ineso - dzięki, a na czym polega podwójne pole? I minutnik (to jak minutnik w piekarniku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 26.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 http://www.ceneo.pl/1383868 - płyta jaką mam. Poszerzane pole dostosowuje się do wielkości garnka a minutnik działa jak piekarniku (możesz zaprogramować dane pole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 27.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ineso - dzięki, fajna sprawa z tym poszerzonym polem i minutnikiem. Zwrócę na to uwagę przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik76 24.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam!!! http://forum.muratordom.pl/post3126636.htm#3126636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 28.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 My też jesteśmy przed wyborem płyty ceramicznej. Proszę o wyjaśnienie różnicy między płytami ze strefami halogenowymi, a płytami ze strefami indukcyjnymi? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 01.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Mam dokładnie tę samą płytę co Ineso: EHS 60210 P Electroluxa i jestem z niej bardzo zadowolona. Jedyny problem to czyszczenie: nie mogę wyczyścić takich białych plam. Kupiłam jakiś środek Tytan do płyt ceramicznych ale efektu brak. Czy ktoś może mi doradzić coś skutecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pivkova 09.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, jestem zupełnie nowa na forum, właśnie powoli planujemy z TW urządzenie naszego pierwszego własnego mieszkanka. Czytam wszystkie wątki poświęcone sprzętowi AGD, więc musiałam trafić także tutaj http://www.ceneo.pl/1383868 - płyta jaką mam. Poszerzane pole dostosowuje się do wielkości garnka a minutnik działa jak piekarniku (możesz zaprogramować dane pole). Mam dokładnie tę samą płytę co Ineso: EHS 60210 P Electroluxa i jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo spodobała mi się ta płyta, czy możecie napisać o niej coś więcej? Czy to prawda, że wolno się nagrzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 30.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja dzięki temu forum zamiast ceramicznej kupiłam indukcyjną Szkoda, że dopiero w wakacje ją przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 17.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mam dokładnie tę samą płytę co Ineso: EHS 60210 P Electroluxa i jestem z niej bardzo zadowolona. Zastanawia mnie czy nagrzewa się tylko pole grzejne czy płyta wkoło pola też jest gorąca? Wogóle czy w pozostałych płytach /jakich/ nagrzewają się wam tylko pola grzejne czy cała płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 07.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nagrzewają się tylko pola grzejne a nie cała płyta. Nie mam porównania do innych płyt więc nie umiem powiedzieć, czy ta moja długo się nagrzewa. jak dla mnie jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monik22 17.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Zdecydowałam się na płytę ceramiczną, ale mało informacji na ten temat znajduję na forum, bo większość wybiera indukcję.Chciałabym szerokość 80 cm, ale nie wiem na jakie parametry zwrócić uwagę i jakiej firmy zakupić, czy ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia220 03.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Od około trzech lat mam płytę ceramiczną. Przy wyborze zwróć uwagę na następujące cechy:- powinna się automatycznie wyłączać gdy żadne naczynie nie stoi na płycie-powinna mieć zaznaczenie, że płyta jest jeszcze gorąca (przy starej zdarzało mi się poparzyć)-wygodne jest sterowanie sensorowe, wiąże się to jednak z myciem płyty gdy łapki są brudne-powinna mieć dużą regulację temperatury oraz utrzymy wanie temperatury po zakończeniu gotowania (wygodne to jest gdy obiad gotowy a nie wszyscy domownicy są w domu - wracają mają ciepłe i nie musisz podgrzewać)-pola 3w jednym i dwa w jednym grzejące w zależności od średnicy naczynia-jednym słowem wygoda i energooszczędność. Przy wyborze zwróć uwagę na producenta. - Lepiej dołorzyć trochę i być zdowolonym, niż po roku wzywać serwis. Moja pierwsza była Amica teraz mam Electroluxa i jestem prawie zadowolona, bo obecnie kupiłabym jak Ty osiemdziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts