myszonik 03.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Adoa ja też chętnie rzucę okiem jeśli masz zbliżenie jakieś na zlewozmywak. Bo też jestem raczej na 100% zdecydowana na bianco i w kolorze antracyt, ale popatrzeć byłoby miło.A może widziałaś je gdzieś na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja zawsze muszę być "sto lat za ..." Są deski!!! Superaśne! Strasznie lubię ten moment oglądać u wszystkich. To jest ta chwila kiedy dom staje się domem. Też*mamy deski 12cm. Jeszcze dziś*mężowi narzekałam że za wąskie (nie mogliśmy wziąć szerszych bo są wtedy grubsze) Pocieszyłam się kiedy zobaczyłam Twoje A to nie jest tak, że przed rozłożeniem mają*leżeć 2 tygodnie? Chodzi właśnie o to że drewno ma się*dostosować do warunków panujących w domu, żeby po położeniu się nie porobiły szczeliny od razu, albo żeby nie spęczniło i nie wypaczyło się Taras wygląda genialnie! Piękne te łamacze. Mamy takie u nas na osiedlu. Mąż jest zachwycony Waszą elewacją (ja już od dawna ) Też*mam zlewozmywak Blanco Metra 6, tylko XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.07.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Myszonik - zapraszam do siebie. Widziałam je też w Galerii Arkadia na Obornickiej... nie pamiętam nazwy sklepu ale tam jest chyba jeden sklep z agd do zabudowy po prawej stronie od wejścia. Monsanbia - te 12cm wyglądają przyzwoicie.. chociaż przyznam szczerze że innych nie brałam pod uwagę, zobaczyłam takie w salonie i powiedziałam "takie chcę".Co do tych 2 tyg. to nie mam pojęcia.. nie przypominam sobie abyśmy czekali 2 tyg. jak kładliśmy parkiet w obecnym mieszkaniu.. ale fachowiec wie co robi, może teraz takie nowe trendy:) też już bym chciała zobaczyć polakierowane.. a teraz tak tempo zwolniło.. nic nie dzieje sie bez przyczyny - mam teraz czas na przygotowanie się na przyjście maluchów. Dziękuję za komplementy dot. elewacji - chociaż przyznam szczerze że trochę teraz żałuję że tak zaszaleliśmy z zewn. bo brakuje kasy na środek.. ale wszystko miało inaczej wyglądać, miała być kasa ze sprzedaży mieszkania a tu nic się nie dzieje. Cieszę się że potwierdzasz że Blanco to dobry wybór bo ja dlugo się nie zastanawiałam - to była jedna z najszybszych decyzji zakupowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ado za zaproszenie dziękuję, ale obawiam się, że z naszymi brzuchami trudno byłoby nam się przed rozpakowaniem zgrać na taką wizytę Zlew podoba mi się bardzo, w arkadii będę tak czy siak w sprawie oświetleń, więc przy okazji pewnie rzucę okiem. To dobrze, że 12 cm, bo są trochę tańsze niż 16 cm. A wyglądają super, więc nie będę brała szerszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ada, ale ten bufor mieszkaniowy nie zginie. Jest i np mnie pozostaje tylko pozazdrościć. Mieszkanie w końcu sprzedacie, a wtedy to już szaleństwo. Kuchnię macie, glazurę, terakotę, piękną*elewację. Teraz już tylko dodatki. Gdybyście zrobili tańszą (brzydszą) elewację nigdy byście już jej nie poprawili. Także nie masz co żałować Ja nad blanco się w ogóle nie zastanawiałam. Gdzieś trafiłam na ten zlew i już*przy nim zostałam. Na żywo w mizarze widziałam i bardzo mi się*spodobał I jeszcze udało mi się go dość tanio dostać (zamówienie łączone z innym wyposażeniem kuchni), kilkaset pln taniej niż w necie Myszonik, właśnie! Przypomniałaś mi! Różnica w cenie 12 i 16 przecież jest niemała! Już mi lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 03.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Jak ten zlewozmywak prezentuje się na żywo? Podoba Ci się?Tak tu go chwalicie, że chyba nie będę szukała innego Edytowane 3 Lipca 2011 przez monmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.07.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja innych nie oglądałam więc podoba mi się wygląda świetnie.. muszę się tylko wyedukować jak się go czyści bo pamiętam że sprzedawca coś mówił żeby cifem go nie traktować.. podobno wystarczy woda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nasi przyjaciele mają*go w antracycie. Byliśmy u nich ostatnio i pytałam jak się*go utrzymuje. Znajoma mówiła że jest super. Żadnych mocnych środków, zwykłe czyszczące (typu ajax floral fiesta) i ew woda z octem na cięższe sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Deski super! rzeczywiście zrobiło się domowo, fajnie! jeszcze trochę Ado, cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 to super.. jeszcze na cifie zaoszczędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 to super.. jeszcze na cifie zaoszczędzę Ja to go nie kupowałam nawet nigdy. Nie widziałam potrzeby (ani mleczka ani proszku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 03.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 ADO, przepięknie u Ciebie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.07.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witaj Papisia - dziękuję ale jeszcze dużo brakuje do wymarzonego domku... A co u Ciebie? Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 03.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 to tak jak uu Ciebie, ciągle przekładamy termin. w środę przyjezdża kuchnia (a to najważniejsze), drzwi montują 12.07, no i cała reszta powinna wjechać w tym tygodniu, no maksymalnie w przyszłym(zabudowy szaf, meble dla córci itd.),sofa czekaa w magazynie na odbiór, problem z kominkiem - nawet mi się pisać o tym nie chce - tylko tyle że nie wykończony, sklep w Swarzędzu który polecalam - też nawalił z drzwiami do prysznica - czekam i czekam. ale jak nie bedzie niespodzianek to od 7.07 wchodzą z ogrodem, wiec może chociaz wkoło domu zrobi sie zielono. czekam aż wszystkie ekipy "wyjdą" bo wtedy jeszcze olejowanie schodów i montaż poręczy. ale moje optymistyczne podejście pozwala mi mysleć, że wszystko na tip top bedzie gotowe do końca tego miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.07.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Papisia no to wszystko masz.. nawet nowe meble - zazdroszczę.. a poślizgami drobnymi się nie przejmuj, jeszcze nie słyszałam o budowie na której nie byłoby żadnego poślizgu. No to wszystko na to wskazuje że będziesz pierwsza z naszego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 03.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Oj, TAK wszystkiego to nie mam... całe szczęście - sypialnię mamy i meble dla syna również (juz troszkę kosztów mniej). obiecuję, że jak juz zamieszkam to poinformuje Was o tym fakcie, a wtedy zapraszam wszystkie chetne ( z familią ma się rozumieć) na kawusię. jak dobrze, że to forum istnieje, czasem mi lzej jak cos nie idzie , a sobie tutaj ulże w narzekaniu. Edytowane 3 Lipca 2011 przez papisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.07.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No fajnie tak na forum ponarzekać, zawsze się znajdą pocieszacze:)papisu to ja napiszę, że Tobie pewnie wszyscy mocno zazdroszczę, bo to naprawdę już tuż, tuż... ostatnie prace Wam się zaczynają, takie szlify przez przeprowadzką. Ja właśnie w weekend się rozmarzyłam i już wstępnie dyskutowałam z rodzinką, że u mnie zrobię Wigilię lub jakiś świąteczny obiad... mam nadzieję, że do tego czasu będę wprowadzona i uda mi się dorobić choć stołu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Papisia - to trzymam mocno kciuki by ekipy pokończyły i jak najszybciej się wyniosły.... I oczywiście mocno zaciskam kciuki ze wprowadzenie sie do końca lipca !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 04.07.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dziękuję wam wszystkim bardzo za wsparcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 04.07.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mikiada piękna podłoga!!! SUuper wygląda. NIe martw się, 2 tg szybko zlecą i już będą parkiet lakierować. Niestety te przerwy sa konieczne ale później jaki efekt:). Taras też rewelacja. Podobają mi się takie łamacze ale u nas będziemy musieli pomyśleć o jakiejś markizie bo słońce będziemy mieć nonstop. A trochę cienia się przydaje. Drogo was wyszła ta ściana ale obawiam się, że te panele dużo taniej nie wyjdą. Chyba te listwy aluminiowe są drogie. Coś takiego chcę mieć na panelu w kuchni (do powieszenia różnych rzeczy)i mi wyszło 300zł za mb. Wiadomo w większej ilości będzie taniej. Napisz jak będziesz już mieć jakąś wycenę. Papisia a czy ty masz jakąś galerię swojego domku? Widzę, że dziennika nie prowadzisz a tutaj dziewczyny tak wychwalają Twój domek, ze pewnie gdzieś coś podpatrzyły:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts