mikiada 19.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziękuję dziewczyny za wyrwanie z obłędu.. chwilowo uległam nakręcaniu przez matki z misją... ale przytomnieję i już mi lepiej. Jak będę miała jakieś pytania już wiem kogo pytać żeby nie zwariować Dla odmiany jutro lecę dalej załatwiać temat gazowni - to jakieś największe przekleństwo. Wydaje się że jest człowiek blisko... a tu ciągle jakieś papiery. Pan ktory wykonal przylacze wewn. dał mi papiery i powiedzial ze teraz musze zalatwić inwentaryzację geodety i protkoł kominiarski. Dzwonilam do geodety i ten zdzwiony bo nie wie co ma inwentaryzowac.. jutro jade do gazowni wyjasnic jakie dalsze kroki.. moze do jesieni uda sie zrobic przylacze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 No z tego co ja wiem to geodeta musi zinwentaryzować wszystkie przyłącza i zrobić z tego mapkę. Najbardziej się opłaca wziąć geodetę i załatwić wszystko za jednym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.05.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 no to chyba mam wszystko... czyli muszę zawołać geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 19.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Teraz dopiero przeczytałam posta w dziennku... W Cermagu płaci się jeszcze za dostawę?!!! Czy oni oszaleli? Za takie marże to oni w zębach powinni to przynosić i jeszcze kawę dodawać Coś mi się wydaje że tylko oglądac tam będę a reszta przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.05.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 też mi się wydawało to oczywiste że na to mogę liczyć płacąc tyle.. jakie było moje zdziwienie.. zamawiaj przez net a w cermagu skorzystaj z ekspozycji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.05.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 korę do ogrodu za 400zł dowożą mi na miejsce a cermag zamówienia o wartości ... aż strach mówić ma czelność doliczać za dostawę.. zbyt naiwnie założyłam że ta dostawa będzie gratis a tu proszę proszę.. i nie chodzi tutaj o 100zł tylko o traktowanie klienta. Ka_em odpuść sobie czas na negocjacje z nimi.. niech zrobią Ci pierwszą wycenę, potem kup przez net i ciesz się ile zaoszczędziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.05.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 powiedzcie czy nie zwariowałam... podoba mi się taki otulaczek http://allegro.pl/wallaboo-otulacz-kocyk-kwiatek-nowosc-i1608998753.html wiem drogi strasznie a ja jeszcze musze kupic dwa.. ale podoba mi kurka a babcie sponsoruja (pewnie moga i co innego zasponsorować..) - podobaja mi sie zywe kolory, funkcja otulaczka, no i pasuje do fotelika maxi cosi .. ale czy nie zwariowalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cholipka...hmm..strasznie drogi. Ale nie dziwię się, że zwariowałaś na ich punkcie bo są bardzo ładne. No i 100% bawełny. Ja tylko na Twoim miejscu sprawdziłabym czy nie można zobaczyć tego gdzieś na żywo. Czasami na zdjęciach rzecz wygląda fantastycznie a później okazuje się, że zdjęcia przekłamują. A tak poza tym to wszystko zalezy od Twoich funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Śliczny, mnie też czerwony by pasował... tylko czy mała mysza będzie w ogóle chciała w nim siedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 O rety to masz istne szleństwo, ale zazdroszczę, bo mnie wpienia z kolei ten zastój...A tak w nawiązaniu do elewacji jaki tynk robicie (rodzaj i firma), bo zaczynam robić rozeznanie w temacie i oczywiście dostaję zawrotu głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ja o lampach już dawno wiedziałam, że są drogie... i dlatego liczę się z tym, że przez dłuższy czas będę chyba patrzeć na gołe żarówki. Zajrzyj może do leroya, ja jeszcze nie sprawdzałam, ale słyszałam, że mają duży wybór lamp (często wzory łudząco podobne do innych w absurdalnych cenach) i w przyzwoitych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.05.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 leroy oczywiście odwiedzę.. muszę sprawdzić wszystkie możlwości kupna taniej. W czwartek wybieram się na Targi Home Decor i oświetlenia może coś upoluję i kupię z ekspozycji albo chociaż wypatrzę jakieś ładne w przyzwoitych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Wrzucaj, wrzucaj to agd, może ja też trochę wiedzy liznę, bom zielona w temacie, a czas coś zacząć wybierać...A kuchnia kiedy ma się u Was robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Super ta bateria, a ona jest składana? Bo ja to jeszcze żeby był fun potrzebuję składanej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.05.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 o matko.. a co to jest składana bateria? znowu czegoś nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 O taka (pierwsze foto z netu)http://static.e-mieszkanie.pl/articles/1338_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_zdjecia-artykul-kuch-bingo-lez-art.jpgAlbo taka http://e.radar.pl/rdr825/0333fd78002c15e04cd81d4falbo takahttp://e.radar.pl/rdr20/f9d979d6000e11524d7dc227Pod okno, taka, że można ją złożyć na wypadek konieczności otworzenia okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.05.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 a to cudo.. ja nie mam okna przy zlewie więc nie musze wybierać opcji składanej.. ale nie miałam pojęcia o istnieniu takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 24.05.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja już bym nie wytrzymała z takim płytkarzem - po to wszystko załatwiam dużó na przód by nie mieć zastojów. Ogólnie nie ma problemów z płytkarzami. Jak chcesz mogę przesłąć Ci na priva namiary na mojego. Byłam oglądać jego robotę i uważam, że robi dobrze. Ceny tez przystępne, a jeszcze się nie targowałam;) Sprzęt fajny choć ja nie jestem zwolenniczką zabudowanych lodówek .Jak dla mnie są za małe. Projekt mam na zabudowaną ale mimo wszystko planują mieć wolnostojącą we wnęce. Ado jak masz to pokaż wizualizację kuchni, bardzo jestem jej ciekawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 24.05.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ado, mamy te same dylematy, ale zlewozmywak wybrałyśmy identyczny.co do lodówki - bardzo polecają komorę "0" i ja się chyba na taką lodówkę zdecyduję. równiez czekam na wizualkę kuchni - też jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.05.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Papisia - cieszę się że też wybrałaś taki zlewozmywak, to utwierdza mnie do słuszności wyboru:) A gdzie będziesz go zamawiać? Bo ja najtaniej znalazłam w megamedia za 1124zł i chyba będę u nich zamawiać. Przekonałaś mnie do komory zero, czyli będzie Whirlpool (mają teraz promocje, jak kupi się 3 sprzęty to wydłużają gwarancje do 5 lat). Ka_em - wyślij namiary na płytkarza na priva.. chociaż p.Stanisław zrehabilitował się.. i daję mu jeszcze szansę. Co do lodówek wolnostojących - też podobają mi się ale zwyciężyła wizja jadalni z lodówką.. schowaną. Nie wiem czy ma sens wrzucać wizualkę bo początkowo sprzęty miały być schowane za przesuwnymi drzwiami i tak jest w wizualce.. czyli wlaściwie nic nie widać.. pusto i biało:) Zamiast kuchni bardziej widać jadalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts