papisia 26.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ADA glowa do góry,masz już pięknie!!! popatrz też mamy tynk KABE, tylko nasz był chyba barwiony od razu, nie wiedziałam, że mozna to tak malować,ach całe zycie się czlowiek uczy! i trawkę już masz, u nas chlopaki zaczęli klaść kostkę (wreszcie) ida jak burza, tylko że mój mężo wciąż wymysla nowe "wywijasy" i nie wiadomo kiedy skonczą, a ja chciałabym już z leżaczkiem na trawce odpoczywać. PIEKNIE PIĘKNIE, miło popatrzeć. co do płytek i wszystkiego do lazienki to ja szczerze polecam sklepik w Swarzędzu pomiedzy ETC a Liroy'em. płytki podziwialam w cermagu i giancie, a zamawialam u nich - cenowo rewelacja, przy wiekszej dostawie transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Balibna - podbitka też była robiona=pieszczona przez firmę od ociepleń.. kurcze nie pamietam z czego oni to robili.. ale chyba jakimś styropianem wyklejali..jutro dopytam. Oswoiłam się już z tym białym tynkiem i aż żal mi kłaść szarą farbę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Myszonik - schody Pan wycenił w kolorze jasno szarym typu Tarn lub Strzegom Faktura powierzchni antypoślizgowa tzn. groszkowana lub płomieniowana (cokolwiek to znaczy:) Papisia - nie wiedziałam że tam jakiś sklepik z płytkami jest... już nie potrzebuję i lepiej tam nie pojadę żeby nie żałować. Też nie miałam pojęcia o tynkach, ale nasz fachowiec tak zaproponował.. ach jakie będziemy mądre jak w końcu wybudujemy te domy.. nic tylko z tym doświadczeniem budować nowy.. tylo sił pewnie będzie brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Cześć mikiada. Że też*wcześniej tu nie trafiłam. Piękny dom! I jakie tempo!!! Płytki w łazience - cudowne (właśńie przez ten format) Też mamy Vailanta i też Vekę (alphaline 90?) Nie wszystko doczytałam, bo tak szybko chciałam przejrzeć całą historię. Podbitka to to, co kiedyś zobaczyłam, zakochałam się i o takiej marzę. Mąż jednak wybija mi ją z głowy, że będzie zaciekać i będzie ładna tylko na początku. I słuchaj, jak uwielbiam szarości, tak nie wiem, ale wydaje mi się, że w tym zestawieniu dom wygląda świetnie!!! Idealnie wręcz. Ta ciemna dachówka (swoją drogą co to, nie doczytałam), plus orzechowe okna, plus biała elewacja. Chyba bym się zastanawiała Miałam napisać jedno zdanie I znów wyszedł lakoniczny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To pewnie stąd ta różnica w cenie schodów, bo jaśniejsze granity są tańsze, a ja wyceniałam nero absoluto. A struktura płomieniowana to właśnie taka nierówna, antypoślizgowa, to samo co antyk na próbkach kamienia, które pokazywałam na kominek. W sumie to tak z ciekawości pytam, bo i tak mnie na ten granit na schody nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 26.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja do sklepiku trafiłam przez przypadek, jak w giancie upatrzyłam sobie dekor kwiatowy do łazienki i wycenili mi na ponad 500 zł za sztukę, a potrzebowałam 5 to stwierdziłam, że zwariowali. więc z katalogiem w dłoni szukałam taniej i tam znalazlam ok 150 zł taniej na sztuce. na później poszlo, płytki do kuchni i częściowo salonu w cenach 220 zł/m2 tam kupilam za 160. wystawkę mają mało ciekawą, ale jak wiesz czego szukasz to dla chlopakow tam nie ma rzeczy niemożliwych do zalatwieniatakie info na przyszlość - gdybyś budowala ten drugi domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 papisiua jakie firmy płytek ma ten sklepik? Mają jakąś stronę? Albo może masz namiar do nich? Bo trochę mi ten Swarzędz nie po drodze, ale jakby mieli mojego metalwooda w dobrej cenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 , ale jakby mieli mojego metalwooda w dobrej cenie.. i mojego (wysyłkowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam w skromnych progach:) i dziękuję za miłe słowa, wsparcie duchowe potrzebne:) My zdecydowaliśmy się na tą podbitkę - rondo bo podobało nam sie tak u znajomych.. mieszkają już kilka lat i nic nie wiem zeby im cos zaciekalo. Farba na elewacje juz zamowiona.. wiec juz nie moge sie wycofac, ale przyjda jeszcze elementy elewacji drewnianej wiec rozjasnia szarosc...ten szary wybralam taki delikatny (mam nadzieje ze taki wyjdzie) Dachowka to Sirius Antracyt - oj naszukalam sie strasznie, bo wszystkie grafitowe kolory w sloncu wyglądają na brązowe:( ta zresztą też.. aż w końcu przekonal mnie dekarz że i tak tej dachówki nie będę widzieć - i miał rację ale na początku człowiek ma pełno energii i za dużo czasu poświęca na drobiazgi.. a potem przy wykończeniówce akceptuje wszystko byleby było:) Kontaktowałam sie z p.Przemkiem i już szukam chetnych na posadzki, chociaz powiedział mi że do mnie też przyjedzie.. ale powołałam sie na Ciebie - dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 26.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 myszonik ja zamawialam głównie Paradyż i Casalgrande Padana Meteor Almond Lappatto, podaję nr tel. 601557773 czynne chyba od 11.00 , stronka http://www.twojnowydom.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 tyle razy tam przejeżdzałam i ich nie widziałam:( ech człowiek uczy się całe życie.. może chociaż na garaż na ścianę sobie tam zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No jak mają casalgrande to jesteśmy w domu:) Może metalwooda też sprowadzą. Dzięki wielkie. Już do nich piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam w skromnych progach:) i dziękuję za miłe słowa, wsparcie duchowe potrzebne:) My zdecydowaliśmy się na tą podbitkę - rondo bo podobało nam sie tak u znajomych.. mieszkają już kilka lat i nic nie wiem zeby im cos zaciekalo. Farba na elewacje juz zamowiona.. wiec juz nie moge sie wycofac, ale przyjda jeszcze elementy elewacji drewnianej wiec rozjasnia szarosc...ten szary wybralam taki delikatny (mam nadzieje ze taki wyjdzie) Dachowka to Sirius Antracyt - oj naszukalam sie strasznie, bo wszystkie grafitowe kolory w sloncu wyglądają na brązowe:( ta zresztą też.. aż w końcu przekonal mnie dekarz że i tak tej dachówki nie będę widzieć - i miał rację ale na początku człowiek ma pełno energii i za dużo czasu poświęca na drobiazgi.. a potem przy wykończeniówce akceptuje wszystko byleby było:) Kontaktowałam sie z p.Przemkiem i już szukam chetnych na posadzki, chociaz powiedział mi że do mnie też przyjedzie.. ale powołałam sie na Ciebie - dziękuję za namiary. Mąż zobaczył, i powiedział - też tak zrobimy. Wiem że mu się podoba, ale on z tych mega praktycznych Ma też widzę już wszystkiego dość, męczą go moje przebieranki, i chyba teraz to już nawet na piętrowy dom by się zgodził Nie no, piękna ta podbitka! Tak myślałam że Pan Przemek przyjedzie. Myślę że będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 26.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mikiada! Sprawdź, proszę, jak będziesz miała możliwość co to za technologia z tą podbitką Czy od spodu zostawiacie ją białą czy też podmalujecie na szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No jak mają casalgrande to jesteśmy w domu:) Może metalwooda też sprowadzą. Dzięki wielkie. Już do nich piszę. Myszonik, zapytaj o pakiet z moim argento 30x60 ok 80m2. Zawsze to większe ilości, może większy rabat. A kwestia wysłania do Wawy, pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 26.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ado, niestety nie widać ich z ulicy, mają mała reklamę przy wjeździe do ETC, ale maja przenieś sklep na druga stronę, zaraz przy trasie to bedą widoczni!własnie, też muszę jutro zadzwonic jak moje zamówienie - tym razem drzwi do kabiny prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Myszonik, zapytaj o pakiet z moim argento 30x60 ok 80m2. Zawsze to większe ilości, może większy rabat. A kwestia wysłania do Wawy, pikuś Już zdążyłam wysłać maila. Ale jeśli odpiszą, że w ogóle sprowadzą to podejmę negocjacje z użyciem Twoich 80m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 nie przypuszczałam że podbitka może tyle emocji wzbudzić w ogóle się nad tym nie zastanawiałam.. ale cieszę się że Wam się podoba, jutro wypytam dokładnie i zdam wieczorem raport. Podbitka i tynk od góry do gzymsu będą białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 nie przypuszczałam że podbitka może tyle emocji wzbudzić w ogóle się nad tym nie zastanawiałam.. ale cieszę się że Wam się podoba, jutro wypytam dokładnie i zdam wieczorem raport. Podbitka i tynk od góry do gzymsu będą białe. No jak nie przypuszczałaś, jak tak fajnie to wygląda? Tylko się zastanawiamy teraz czy u nas będzie się dało coś takiego zmajstrować. Mamy dość szeroką blachę pod rynną. A masz może gdzieś projekt tej Twojej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.05.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 taka sobie wizualizacja elewacji jest na 1.stronie dziennika ale zmieniła sie dachówka na grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts