mikiada 14.06.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Laktator Madela elektryczny.. mam dostać od koleżanki, a matę wpiszę na listę "życzeń" jakby ktoś chciał coś kupić Chusty to widzę kolejny temat mam do ogarnięcia.. ale przekonana już jestem - dziękuję Mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 14.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 wieści o odkurzaczu na priv wrzuciłam, może Ci się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 zaraz zamieszcze w dzienniku .. może ktoś pomoze czekam i czekam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ada no, no , no.... coraz przyjemniej sie robi u Ciebie kominek tez chce mieć narożny bez szprosu. U Ciebie fajnie całośc sie zapowiada.A powiedz te długie linie pozome na obudowie u góry to wentylacja? Adusia przypominam sie z pytaniem.I jeszcze jedno...Masz jakieś zdjęcie łączenia drewnianej elewacji w narożnikach? Dawaliście tam jakieś listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 15.06.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Agi75 - przepraszam.. umknęło mi to .. tak te dwa otwory to kratki wentylacyjne.. trochę marudziłam że tak mi centralnie je dali ale twierdzili że tak pasuje, jak zalożyli te kratki to nie wyglądało tak źle..to coś takiego jest http://kominki.ratur.pl/1276-kratka-wentylacyjna-mila-tunel-120x900-mala.html tylko białe mam elewacja drewniana - Pan założył jakieś narożniki bo wytłumaczył że podobno te bez narożników to i tak po jakimś czasie się rozchodzą bo to drewno jest i pracuje... nie wiem, mi też podoba się bez narożników..ale Pan nie zaliczał się do najdroższych ekip więc mu wybaczam:) a narożniki tak źle nie wygląają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No, zielony bardzo zielony A płytkarz rzeczywiście niefajny... trzymam kciuki, żeby Marcin się zgodził i miał czas. A szufelki - my kupowaliśmy w punkcie sprzedaży Beama przy Głogowskiej, kurcze, nie pamiętam ulicy... mieli jeden rodzaj, nie wiem, czy w tych szufelkach jest jakiś wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.06.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dzieki Ada.Pokażę mężowi Twoje kratki , niech się zapozna z tematem A elewacja mi sie bardzo podoba a listwy nie rzucaja się w oczy ( dlatego pytałam bo niedowidziałam) pozdrawiam! i czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 15.06.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 byłam widziałam.. o rany ten zielony wyszedł fluorescencyjny:) zaoszczędziłabym na oświetleniu.. tylko chłopcy od urodzenia byliby zbyt pobudzeni:) chociaż podobno zielony uspokaja.. ale z pewnością nie w tym wydaniu. Podjechalam do leroy i wybralam cos z tikkurili - zobaczymy co teraz wyjdzie.. za chwile ta jedna sciana bedzie kosztowac majatek.. przy okazji ciagle uswiadamiam sobie jaka jestem Ci wdzieczna Mazo za ten numer szarosci - jest piekna.. i super jest to ze zupelnie inaczej wyglada w zaleznosci od swiatla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.06.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 mikadia a gdzie kupowałaś tę szarość Kabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 15.06.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Brico Depot na Góreckiej przy Panoramie, na miejscu namieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Cieszę się, że ten szary tak Ci się podoba:) A zielony chyba jest trudny, albo potwierdziło się to, że flugger nie ma takich kolorów jak we wzorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 15.06.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 chyba jedno i drugie... kolor wydaje mi się że odbiega od wybranego.. poza tym te farby są strasznie "wodniste".. obsługa rewelacja ale farby takie sobie:( niestety z Kabe nie mogli mi umieszać zielonego koloru wg skali NCS..Mazo - pamiętam że jutro Twój mąż wybiera sie na budowę.. poproś go o zdj. tej listwy.. chętnie wpadłabym do Ciebie ale nie wyrabiam sie.. dzień za krótki.. na razie pozostaje mi podziwianie przez net Twoich pięknych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Całe szczęście,że nie namówiłam Cię na wszystkie farby fluggera... Ja o prolateksie Kabe dowiedziałam się od Myszy, za co też jestem jej wdzięczna:) O zdjęciach pamiętam, nie wiem,czy mój mąż też będzie:) Widzisz, mogłam Ci wysłać próbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.06.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie chcę znowu pisać, że masz niesamowite wyczucie, ale ogrodzenie wybrałaś rewelka:yes:Nie dziwne, że taka cena. A ile metrów tego cuda wyliczałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No właśnie Ado ile macie tego ogrodzenia? Bo chyba jednak te 14 tysięcy to może nie jest wcale tak drogo... nie chcę straszyć, ale u mnie tyle wyjdzie za ok. 10 mb barierek na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Też mi się wydaje że to nie jest drogo. Pamiętam pierwszą wycenę ogrodzenia o której tu na forum czytałam, i zresztą takie ogrodzenie będę u siebie chciała mieć. Mianowicie robił ją majki i ogrodzenie wyszło ok 35tys!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.06.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Obłedna jest ta twoja elewacja, nie mogę sie napatrzec Ogrodzenie jak najbardziej będzie pasowało. Jak tam łazienka skończona już, ciekawa jestem efektu końcowego. Jak samopoczucie przyszłej mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Pewnie macie rację.. że to normalna cena. Mam 3 elementy prawie po 3m, 2 furtki i bramę 4,5m wiec musi kosztować... tylko na końcu wkurzają takie wydatki, bo już człowiek chcialby meble i lampy kupować a tu na takie rzeczy tyle kasy idzie.. o kostce brukowej nie wspomne:( dobrze ze mam na czym siedzieć trudno na począku będą stare meble w nowych wnętrzach (buuuu). W nieruchomościach nastał zastój. .a my liczyliśmy na kasę ze sprzedaży mieszkania na wykończenie domu i zaczynam juz panikować.. Mariomili - póki co to lepiej z zewn. dom wygląda niż wewn. ale cieszę się że podoba się. Łazienka górna - czekam na meble do zabudowy.. muszę zadzwonic do stolarza jak to zaplanował bo chyba od kuchni chce rozpocząć.. więc łazienka tak zrobiona na 50%.. dużo jeszcze brakuje - lustra, mebli,armatury.. jeszcze trochę cierpliwości. Samopoczucie - raz lepiej raz gorzej.. i wtedy z przestrachem myślę.. że to już a mąż na to .. to jeszcze tylko proszę załatw to i tamto:) ale nam się skumuluwało... kiedyś będę sie z tego śmiać. Ale ogólnie trzymam się, chociaż brzuch pęcznieje w oczach i wszyscy myślą że zaraz urodzę.. a ja zamierzam jeszcze miesiąc wytrzymać.. trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.06.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Samopoczucie - raz lepiej raz gorzej.. i wtedy z przestrachem myślę.. że to już a mąż na to .. to jeszcze tylko proszę załatw to i tamto:) ale nam się skumuluwało... zamierzam jeszcze miesiąc wytrzymać.. trzymajcie kciuki. Dobrze że mąż nie pamikuje i daje ci kolejne zadania:) Trzymam kciuki za sprzedarz mieszkania. Stare meble z czasem sobie wymienisz, ciesz się że juz niedługo zamieszkacie w nowym domu. Ja chciałabym być na Twoim miejscu, tzn jeśli chodzi o przeprowadzke ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To samo mnie gnębi, że będę musiała przenieść do nowego domu stare meble, które mi tam pasują jak pięść do nosa.I potem sukcesywnie wymieniać nie wiadomo przez ile czasu, bo zaoszczędzić na meble przy dziecku, spłacie kredytu i wydatkach związanych z utrzymaniem domu nie będzie pewnie prosto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts