mikiada 24.06.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 aaaa co do szuflad na wyspie:- po bokach są 2 carga - szer. 20cm- szuflady są na szer. 110cm, 2 głębokie na talerze i 1 wąska na sztućce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.06.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Pisz mi szybko dziewczyno z czego masz blat - jest zupełnie biały? I kontakt do wykonawcy kuchni proszę, proszę (drogi?) Anula05 zmyliła Cię pewnie ta biała krawędź blatu.. blat jest grafitowy z laminatu (po taniości) wybrałam to co oferował stolarz.. chociaż ładniejsze widziałam w Ikei - wyglądały jak rausolid ale mi szer. nie pasowała na wyspę i musiałam zrezygnować z tego wariantu.. ale polecam sprawdzić blaty w Ikei naprawdę fajne kolory. Tak jak Myszonik napisała wykonawca jest spod Poznania.. ale jak chcesz to podam Ci namiary na priva.. może odległość nie będzie dla niego straszna, chociaż na brak klientów tutaj nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.06.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To ja się dorzucę do worka pytań. Co to za zlewozmywak? Zlewozmywak to Blanco Metra 6 S - dałam się zwieść na dożywotnią gwarancję no i tak jakoś spodobal mi sie bo niby kompaktowy 1,5 komory ale pojemny. Kupilam w sklepie http://www.mizar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.06.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 kuchnia wyszła świetnie, blat też, on jest niebieski? Co do zalinkowanej strony, zastanawia mnie jak to jest z tym inspiracjami w kontekście praw autorskich. To kolejna firma, która inspiruje się znanymi projektami, a faktycznie wygląd jest niemal identyczny z oryginałem. Ostatnio mijałam auto Customform (też inspiracje), z naklejką Innocent Inspiration Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.06.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 a jeszcze chciałam odnośnie nawadniania w ogrodzie - możesz przesłać mi na priv szczegóły? jaka cena, jaki masz metraż i namiary na firmę... system nawadniania to moje marzenie, ale zawsze ważniejsze sprawy i nie wiem czy funduszy wystarczy:( tak cichutko się upominam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.06.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ada kuchnia wyszła extra! Skończyli już ją montować? Mam nadzieję że jestes zadowolona z efektu.Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.06.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 tak cichutko się upominam:bye: oldzia - przepraszam umknęło mi to jakoś... my nie mamy zautomatyzowanego systemu nawdaniania.. sa "grzybki" które podnosza się jak odkręci się wodę - zaleta taka że nie trzeba stać z wężem, ale sam się ogródek nie podleje:) Materiał do systemu - węże i zraszacze ok.1000zł Robocizna łącznie z minikoparkę która kopała doły pod nawadnianie i system drenażowy do deszczówki ok. 1000zł Ogród ma powierzchnię ok. 600m W materiale do nawadniania trawnika sa przygotowane wyjscia i filtry pod linię kropelkującą (sam filtr ok.160zł)- nie mam pojęcia o co chodzi mąż dyktował mi odpowiedź. Firma która to robiła - p.Artur tel. 792002644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.06.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ada kuchnia wyszła extra! Skończyli już ją montować? Mam nadzieję że jestes zadowolona z efektu. Jak samopoczucie? Dziękuję, w weekend było kiepsko.. już się przestraszyłam że nadszedł ten moment.. ale dzisiaj jest ok.. mam nadzieję że jeszcze trochę pochodzę z brzuszkiem:) Kuchni nie mogą dokończyć bo nie ma parkietu który jest obok w jadalni, a część mebli stoi w jadalni no i nie chcą montować sprzętu żeby nie zapylił się podczas cyklinowania. A dzisiaj parkieciarz brutalnie pozbawił wszelkich złudzeń na szybką przeprowadzkę.... biorąc pod uwagę montaż, cyklinowanie, lakierowanie... to jakiś miesiąc zleci:( wiec dopiero za miesiac będę mogła pokazać finalną kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ado trzymam kciuki żeby maluchy jeszcze trochę posiedziały:) Mnie dziś lekarka nastraszyła, że nie ma szans żeby się młoda obróciła i już mnie prawie na cesarkę chce umawiać... zaczynam się bać czy mnie przy następnej wizycie nie zacznie ze skalpelem gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 27.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ada dzięki:) no to mnie zaskoczyłaś - nie wiedziałam, że można w ten sposób to rozwiązać (świetny pomysł). Mi w sumie takie rozwiązanie również by wystarczyło - nie musiałabym stać z wężem w ręku i podlewać a trochę tego mam, bo działka trochę ponad 3000m. Telefon zapisałam - ciekawa jestem w jakim rejonie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.06.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Oldzia - pewnie w okolicach Poznania ale jaki mają zasięg to nie mam pojęcia. Myszonik - chyba jeszcze masz czas żeby mała się ustawiła tak jak chce.. ja z kolei chcę mieć cesarkę, jakoś przy dwójce to nie wyobrażam sobie porodu SN. Tak się jakoś przyzwyczaiłam do tego brzuszka i chociaż sapię i jęczę że ciężko.. to jak w weekend uświadomiłam sobie że może to już.. to byłam strasznie przerażona. Chyba jeszcze nie jestem gotowa.. ale czy na to można sie przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ado - kuchnia wyszła super! a to jeszcze nie wszystko jak czytam. Dzieciaki na pewno przyjdą na świat we właściwym momencie! będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No ja też mam nadzieję, że młoda jeszcze fiknie, dlatego mnie tak skrajnie ta lekarka wkurzyła, bo tak dzisiaj od rzeczy gadała jakby miała mnie zamiar już lada chwila kroić, a ja też jeszcze nie jestem gotowa.. brzucho ciąży, ale chciałabym go jeszcze z miesiąc ponosić. Przy dwójce to nie dziwię się decyzji o cesarce - to na pewno bezpieczniejsze dla maluchów i Ciebie. Ja myślę, że my chyba jednak musimy przypadkiem jednego dnia urodzić, więc niech się Twoje maluchy na świat nie spieszą A terminem przeprowadzki w ogóle się nie stresuj. Spokojnie urodzisz, przez pierwszy okres będziesz miała do pomocy w znoszeniu maluchów z pięter małżonka (pewnie ma jakiś urlop zaplanowany?) a potem jak dzieciaki trochę odrosną po pierwszym szoku zawitania na ten świat będzie akurat czas na przeprowadzkę i jeszcze zdążą poleżakować na tarasie nowego domku przed jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam po weekendzie. Ale u Ciebie było pracowicie! Gratuluję kuchni- śliczności Już sobie wyobrażam jak będzie wyglądała po "dopieszczeniu". Cieszę się, że wszystkie Ciężarówki w całości My zaliczyliśmy weekend w Kotlinie Kłodzkiej- ponad 300 km od Łodzi Trochę bałam się, ze urodzę w górach, ale znajoma obiecała, ze wtedy Hanka ma dożywotnio kwatery gratis Szkoda, że przeprowadzka się przeciąga, ale może tak miało być. Wiesz ile jeszcze kurzu i brudu będzie przez jakiś czas wyłazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A cesarka nie jest taka straszna, moja starsza córka nie przekręciła się, więc miałam - czułam się lepiej niż po cięciu podczas porodu naturalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Hej! Witam się z Gdańska. Widzę że kuchnia już prawie stoi. Super. Szkoda trochę że przeprowadzka się przeciągnie, ale nie ma tego złego. Dopieścicie domek, zapniecie na ostatni guzik. Będzie dobrze. Jeśli chodzi o "Twoją" bazę, to mnie jest osobiście wsio ryba. Od piątku jestem w Wawie i mogę ją wysłać, mogę komuś przekazać. Wszystko jest do dogadania Pozdrowienia znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.06.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Monsanbia - a Ty wyjechałaś m.in. po to żeby złapać dystans do budowy.. ale widzę że uzależnienie od forum silniejsze:) odpoczywaj i nie zaglądaj do kompa do piątku! Później wszystko obgadamy. Miłych wakacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.06.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A bo to nie są wakacje. My tu przyjeżdżamy kilka razy w roku (mieszkanie służbowe męża) i nie do końca się dystansujemy (net i laptop w używaniu) Nie da się Ale zaraz jedziemy na dobrą rybkę do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.06.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ale narobiłaś apetytu na pyszną rybkę... chyba poszukam w zamrażalniku:( łososia chociaż.. Życzę smacznego i baw się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 "mamo, jedz rybę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts