mikiada 07.07.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 A Ty jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 07.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ado trzymam kciuki!!!Wszystko bedzie dobrze, tylko wypoczywaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 O dziwo nadal dobrze. Nogi mam spuchnięte jak balony przez te upały, chodzi się trochę ciężej, ale poza tym jest w miarę ok:)Młoda się chyba na świat nie spieszy, więc jeszcze trochę kulania we dwie na pozostało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.07.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dziękuję Wam.. trzymajcie kciuki.. a organizm sam sie buntuje i domaga sie odpoczynku. Nic nie dzieje się bez przyczyny.. parkiety i brak srodkow nas wyhamowały ale dzięki temu mam czas na ostatnie przygotowania dla maluchów i odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.07.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No oczywiście, że tak - teraz nie myśl o parkietach tylko o maluchach. Zajrzyj do tego bloga i zobacz pierwsze zdjęcie dzieciaków w ostatnim wpisiehttp://skrawkisnow.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.07.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Myszonik - DZIĘKUJĘ !!! TEGO MI BYŁO TRZEBA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.07.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ada trzymam kciuki. Ja mam od południa lekkie skurcze, ale kino na wieczór zaklepane, więc liczę, że to jeszcze nie to Przynajmniej zmobilizowałam się wreszcie i pakuję torbę do szpitala Prasowania nie zazdroszczę, ja też już padam, a: pierwsze primo- ciągle jeszcze odnajduję torby z rzeczami do prania; drugie primo- prasuję dla jednej szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ada - rodzisz? Mocno trzymam kciuki za Ciebie, za Was dziewczyny (monia i olga) też Widok który mocno utkwił mi w pamięci po porodzie to ten, kiedy Lil spała obok w zawiniątku i patrzyłam na te jej poodmakane paluszki z dłuuuugimi mięciutkimi paznokietkami. Troszkę*Wam zazdroszczę tych widoków. Pamiętajcie - przygotujcie sobie na pierwsze noce duuuuży zapas herbatników/chleba/sucharków. U mnie jak się laktacja rozkręcała to obudziłam się*w szpitalu nagle w nocy z takim ssaniem w żołądku że zjadłam cały czerstwy chleb z kolacji mojej sąsiadki z łóżka obok Potem w domu jeszcze przez kilka dni wstawałam w nocy po 2-3 razy z przymusem szamnięcia czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.07.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja też szukam brukarza i wykonawcy ogrodzenia. I ziemi. Chcę się chociaż zorientowac ile to ma kosztować.Może Ty znasz jakiś prosty program do planowania garderób? Kto Ci je będzie robił - stolarz czy jakieś gotowce?Ja sie zastanwiam czy nie pójść w Ikeę/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja też szukam brukarza i wykonawcy ogrodzenia. I ziemi. Chcę się chociaż zorientowac ile to ma kosztować. Może Ty znasz jakiś prosty program do planowania garderób? Kto Ci je będzie robił - stolarz czy jakieś gotowce? Ja sie zastanwiam czy nie pójść w Ikeę/// Ja też*się*mocno nad tym zastanawiam Zapomniałam oczywiście kto, ale któraś z dziewczyn polecała mi myk z szafami IKEA i bardzo mi się to spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.07.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Mnie też przerażają koszty ogarnięcia terenu wokół domu. Już wiem, że tym co zaplanowałam na te cele w kredycie za nic się nie wyrobię, nie ma takiej opcji - płoty, bruk, niekończące się ilości ziemi do nawiezienia, jakieś trawniki - kompletnie finansowo mi to się wymknęło spod kontroli... ja już wydałam majątek na ziemię, a teren nadal nie wyrównany... Muszę jakoś sensownie zaplanować te prace na raty. Zrobię chyba tylko bruk od wejścia do furtki i wokół domu, a podjazd poczeka na jakieś pieniądze, które spadną z nieba nie wiadomo kiedy. "Na szczęście" nie mam garażu i samochodami na działkę nie musimy wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.07.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Czesc Ada-czyzby nadeszla godzina zero?-kciukasy za szybkie i bezproblemowe rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Czesc Ada-czyzby nadeszla godzina zero?-kciukasy za szybkie i bezproblemowe rozwiazanie O czymś nie wiem??? Dopiero co zdążyłam przeczytać o spokoju w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 10.07.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 na szczęście tylko postraszyło godz. O .. spokojnie jeszcze maluchy siedzą w brzuszku.. i niech posiedzą jak najdłużej.. dla mnie ta ciąża mogłaby trwać jeszcze pół roku. no poza wieczorami kiedy jest ciężko Ten teren wokół domu to naprawdę masakra straszna - kompletnie o tym nie pomyślałam że może to tyle kosztować. Szafy z Ikei - już częściowo rozplanowałam sobie szafę w wiatrołapie wg programu ikeowskiego.. problem tylko polega na tym ze oni maja gotowe moduly do wys. max 236cm.. albo ja tylko takie znalazlam.. i nie wiem co zrobic z gora? jakąs maskownicę? mają dużo fajnych rozwiazań ale nie wiem czy uda sie to tak zaplanować aby wykorzystać każdy cm. chyba ze zrobic ile sie da a reszte stolarz doklei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ado, kurczę, kto to był ... może Balbina? Nie no, mam sklerozę, nie ma co No trudno, może się tu odnajdzie Robiła tak - modyłu ikeowskie standardowe, pod dwóch stronach, w środku, to co nie mieściło się*w standardzie to była przestrzeń na drążki (pomiędzy szafami IKEA), a nad wszystkim stolarz robił jej zwykły pawlacz(półki), do tego zamawiane same przesuwne drzwi na całą*wysokość. Pomysłowe i duuużo tańsze. Do tego bebechy szaf IKEA są takie fajne. Te wszystkie koszyki, kopyta, szufladki na rolkach, wieszaczki na spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 10.07.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 tak Balbina chyba gdzieś przedstawiała ten papent.. pewni u Myszonik muszę poszperać. Też zgadzam się że wnętrzności ikeowskie sa the best! trochę kombinacji ale z pewnoscia wyjdzie to taniej niz u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja też kojarzę, że ktoś pisał o tych machinacjach z szafami, ale kto i gdzie zabijcie nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja też kojarzę, że ktoś pisał o tych machinacjach z szafami, ale kto i gdzie zabijcie nie pamiętam:) ufffff, nie do końca ze mną źle A ja nawet byłam ostatnio w IKEA i sobie te szafy dokładnie oglądałam. Miałam odpuścić, bo potrzebuję narożnych, a myślałam że IKEA nie ma. Myliłam się*oczywiście - jest taki specjalny system łączenia dwóch szaf w narożną A powiedzcie mi dziewczyny. Gdybyście miały garderobę taką jak mam ja, to jest 9m2, 3,5x2,6, bez okna, drzwi na krótszym boku (garderoba przy sypialni), zabudowałybyście ją ze wszystkich stron? Taki miałam wstępnie plan (po to likwidowałam okno), zawsze chciałam mieć luz w szafach i duuuży zapas. Jak Wy byście zrobiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jakbym miała taką fantastycznie wielką garderobę (a mam klitkę w skosie na poddaszu) to zabudowałabym trzy ściany (za wyjątkiem tej, gdzie są drzwi) i cieszyła oszałamiającą ilością miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts