lipka71 25.07.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ada gratulacje dla podwójnej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.07.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ado, gratulacje wszystkiego dobrego dla Ciebie i synków. Dwójka to nie lada wyzwanie. I uważaj na siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 25.07.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 DRODZY RODZICE!!! Wielkie gratulacje, życzę by chłopcy chowali się zdrowo i byli grzeczni, byście mogli troszke odpocząć oboje. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.07.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Gratuluję z całego serca! I zazdroszczę, bo ja jeszcze z brzucholem się bujam, a lekko już nie jest Trzymaj się, odpoczywaj, dochodź do siebie. Trzymam kciuki za chłopaków, aby szybko i zdrowo rośli. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 25.07.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 za dużo zdjęć nie mamy bo póki co nie możemy się zorganizować chłopcy śpią w jednym łóżeczku i jeszcze mają sporo luzu Myszonik - staraj się maksymalnie wykorzystać ten czas na pozałatwianie wszystkiego co możesz.. bo ja teraz nie wiem jak damy radę wykończyć dom.. niewiele brakuje.. o przeprowadzce nawet nie wspomnę bo w ogóle sobie tego nie wyobrażam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 25.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 są c-u-d-o-w-n-i !!!!jeszcze raz gratuluję! życzę samych sukcesów w wychowywaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.07.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 OGROMNIASTE GRATULACJE !!!! Cudne chłopaki :D życzę wam, aby chłopcy nie dawali wam za bardzo w kość i abyś mogła choć trochę wypocząć Niech rosną zdrowo, a budowa, nie zając, nie ucieknie. Wszystko sobie powoli poukładacie, zorganizujecie i wykończycie nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jacy wspaniali... cudne chłopaki. Faktycznie drobinki, ale na pewno szybko dorosną. A który jest który? Trzymam kciuki żeby zdrowo rośli i nie dawali Ci za bardzo w kość. A na budowie jak to na budowie zawsze jest coś do załatwienia, na razie załatwiam, a potem wszystko spadnie na barki kolegi małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ale słodziaki!!! Pachnące robaczki (przytuliłabym takiego, jednego chociaż ) PS. Mamy taką samą pościel I bardzo ją lubię. Tylko moja pognieciona, a Twoja jak spod igły Oni są*inni chyba. Dwujajowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.07.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ogromniaste gratulacje! Najważniejsze, że już wszystko za Tobą i jesteście razem w domku:) A Tobie teraz niestety będzie trudniej cokolwiek załatwiać Ale druga połówka będzie niezmiernie potrzebna i będzie mogła być super pomocna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ale zdjęcie nie chce mi się wyświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.07.2011 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 chłopcy są dwujajowi i bardzo różni.. na szczęście bo bałam się że będę ich mylić - Leon (od lewej strony na zdj.) jest podobny do tatusia i śpioch straszny, Wincent podobny do mamusi i lubi jeść nie wiem co się stało ze zdj. wiec wrzucam je jeszcze raz: a co pościeli - to spadek od koleżanki.. a nie mówiłam że lubię prasować trochę się tylko obawiam że będę mieć teraz mało czasu na te przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 28.07.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 super maluchy, jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 GRATULACJE !!!!!! Dużo dużo zdrowia dla całej Rodziny. Chłopcy - słodziaki. Odstaw na chwilę budowę i ciesz się synkami. Budowa poczeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 28.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Taaakie słodziaki. Już zapomniałam jak takie kuszynki wyglądają. I rzeczywiście są do siebie nie podobni. Ado, nie zadręczaj się prasowaniem. Przy dwójce będzie ciężko. Wiem coś o tym. Ja dopiero teraz trochę spasowałam - a mam jednego Malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ado! ogromne gratulacje!!!!!! Chłopcy są cudowni! śliczni i tacy słodcy! Trzymajci się dzielnie i dużo szczęścia dla całej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Gratuluje podwojnego szczecia Chlopaki rozkoszne http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 29.07.2011 02:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dziękuję wszystkim za gratki i miłe słowa. Większość z Was już jest matkami więc doskonale rozumiecie ten cudowny stan, żałuję tylko że nie udało nam się przeprowadzić...ale z jakiś względów tak miało być znalazłam fajną pediatrę 5 min spacerkiem od mieszkania, wczoraj była na wizycie chłopaki zdrowe i silne, ważą 2,2 i 2,3kg..przybierają 100g/tydzień w takim tempie to nie wiem kiedy oni do 5kg podrosną... gdyby nie to że ciasno w mieszkaniu, że nie ma sensu utrzymywać mieszkania i domu to pewnie temat "dom" przesunąłby się do wiosny, ale postanowiliśmy w sierpniu się wyprowadzić...ciekawe jak to się nam uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.07.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ada, powodzenia w dążeniu do sierpniowego celu Pokaż nam jeszcze chłopców Przybiorą ... nawet się nie obejrzysz a będziesz musiała 10 kg nosić. Razy dwa Czy Ty zrobiłaś tę żywicę w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 cudne chłopaki na spokojnie i wszystko zdążycie zrobić, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts