Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ady i Mikołaja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

za dużo zdjęć nie mamy bo póki co nie możemy się zorganizować:) chłopcy śpią w jednym łóżeczku i jeszcze mają sporo luzu

IMG_0093.JPG

Myszonik - staraj się maksymalnie wykorzystać ten czas na pozałatwianie wszystkiego co możesz.. bo ja teraz nie wiem jak damy radę wykończyć dom..:( niewiele brakuje.. o przeprowadzce nawet nie wspomnę bo w ogóle sobie tego nie wyobrażam..

OGROMNIASTE GRATULACJE !!!! Cudne chłopaki :D :D

życzę wam, aby chłopcy nie dawali wam za bardzo w kość i abyś mogła choć trochę wypocząć :) Niech rosną zdrowo, a budowa, nie zając, nie ucieknie. Wszystko sobie powoli poukładacie, zorganizujecie i wykończycie nowy domek

Jacy wspaniali... cudne chłopaki. Faktycznie drobinki, ale na pewno szybko dorosną.

A który jest który?

Trzymam kciuki żeby zdrowo rośli i nie dawali Ci za bardzo w kość.

A na budowie jak to na budowie zawsze jest coś do załatwienia, na razie załatwiam, a potem wszystko spadnie na barki kolegi małżonka ;)

chłopcy są dwujajowi i bardzo różni.. na szczęście bo bałam się że będę ich mylić - Leon (od lewej strony na zdj.) jest podobny do tatusia i śpioch straszny, Wincent podobny do mamusi i lubi jeść:) nie wiem co się stało ze zdj. wiec wrzucam je jeszcze raz:

IMG_0093.JPG

a co pościeli - to spadek od koleżanki.. a nie mówiłam że lubię prasować:) trochę się tylko obawiam że będę mieć teraz mało czasu na te przyjemności

Taaakie słodziaki. Już zapomniałam jak takie kuszynki wyglądają. I rzeczywiście są do siebie nie podobni.

Ado, nie zadręczaj się prasowaniem. Przy dwójce będzie ciężko. Wiem coś o tym. Ja dopiero teraz trochę spasowałam - a mam jednego Malucha.

Dziękuję wszystkim za gratki i miłe słowa. Większość z Was już jest matkami więc doskonale rozumiecie ten cudowny stan, żałuję tylko że nie udało nam się przeprowadzić...ale z jakiś względów tak miało być:) znalazłam fajną pediatrę 5 min spacerkiem od mieszkania, wczoraj była na wizycie chłopaki zdrowe i silne, ważą 2,2 i 2,3kg..przybierają 100g/tydzień:) w takim tempie to nie wiem kiedy oni do 5kg podrosną...:(

gdyby nie to że ciasno w mieszkaniu, że nie ma sensu utrzymywać mieszkania i domu to pewnie temat "dom" przesunąłby się do wiosny, ale postanowiliśmy w sierpniu się wyprowadzić...ciekawe jak to się nam uda:)