mariomili 19.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jakie słodziaki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O ja nie mogę! Chłopcy są ... boscy!!!!!! Normalnie jak z dwóch bajek, a jeszcze inaczej ubrani, to już w ogóle jak nie rodzeństwo Ślicznie im i w tym zielonym i w tym burgundzie. Extra bojsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 charakterki też mają zupełnie inne.. Leo jest jak szalony, ciągle się śmieje a od Winiego ciężko kupić uśmiecha (mógłby wystąpić w reklamie Wiosek Dziecięcych.. ma tak smutną często minkę że na "rumuna" wymusi wszystko.. uwielbia mleko (co widać) Leo jest bardzo ciekawy świata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 19.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 który podobny do Mamy a który do Taty ? rosną jak na drożdżach :) przystojniaczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 miało być to zdj. Leona: Leon podobny do tatusia, Wini do mamusi (ma oczy.. ale mama jest rozmiarow kieszonkowych...mam nadzieje ze Wini wyrośnie z pulasów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Ale gangsterzy:) I faktycznie różnice w posturze widać Moja Karola to też pulpecik - wrzucę Wam na chwilę Edytowane 21 Stycznia 2012 przez myszonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Załapałam siena zdjęcia:) Chłopaki zupełnie jak nie bliźniaki. To, że Wini pulchniutki to się nie martwćie - zacznie raczkować chodzić to się wyciągnie i zgubi. Mój też był sobie tłuściutki a teraz bardzo zgubił. Co do jedzenia to jeśli nie musisz to kaszki za dużo nie dawaj - jest ciężkostrawna i tłuczy. Raz na jakiś czas wystarczy i najlepiej na noc(kolację) by w nocy były bardziej najedzone i mniej się budziły. Oczywiście wprowadzaj stopniowo bo mogą mieć problemy.Owoce, warzywa dawaj w dużych ilościach i bardzo często. Woda cały czas w ciągu dnia i spróbuj zamienić w nocy mleko na wodę(chociaż jedną porcję) - jeśli dasz rade szybciej ich oddzwyczaisz z nocnego karmienia. Wiem, ze początkowo mogą sie buntować ale jak załapią to pójdzie już raz dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 20.01.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no to się uspokoiłam że nie tak źle z Winim, co prawda i tak pulchniejszy od Karoli ale nie jest z nim tak źle.. pediatra też mnie uspokaja, niestety ciągle go porównuje do Leona który jest szczypiorem. Karola rośnie na śliczną dziewczynę - podobna do mamy czy taty? Ka-em masz rację z tą wodą.. muszę spróbować.. zastanawiam sie jeszcze nad mlekiem wieczornym, dostają po kąpieli i zasypiają.. a jak to będzie jak wyjdą im ząbki? Kiedy myć im zęby jak po mleku a czasem nawet podczas karmienia zasypiają.. może zmienić im i dawać mleko przed kąpielą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No coś Ty mi się wydaje, że Wini jest od Karoli szczuplejszy:) Ile waży? Ja idę na szczepienie i ważenie w przyszłym tygodniu, ale ważenie metodą domową (ja na wagę sama a potem z dzieckiem) wykazało niezbicie, że dziewczę przekroczyło 8 kg! Podobna jest nie wiem do kogo - moim zdaniem do taty, taty zdaniem do mnie, a w rodzinie i wśród znajomych głosy są podzielone Jeśli dzieci mają ząbki to nie zaleca im się dawać mleka na noc i w nocy. Tzn. nie po wymyciu ząbków. Ponoć butelkowcy jedzący w nocy są narażeni na próchnicę butelkową. Próbowałaby, dawać mleko przed kąpielą, ale czy wtedy zasną? Moja bez piersi na dobranoc to chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 20.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 dzieciaszki prześliczne, i jak szybko rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 maluszki są prześliczne a to moje "maluchy", a co tam http://img809.imageshack.us/img809/940/dsc0736xd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 khb jaka śliczna córa:)Synek też pewnie będzie przystojniachą, ale córka to już teraz piękna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Potwiedzam cudnej urody ta pannica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 21.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 khbśliczne te Twoje "BOBASY", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 21.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 dzięki zdecydowanie za szybko rosną (6 i 13 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 22.01.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 wow jaka cudna dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ile pięknych dzieci! Anijedna parka ani druga na rodzeństwo nie wyglada, co dopiero na bliźniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.01.2012 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Gratuluję dwóch słodziaków,śliczne pysiaki Ja też mam dwóch chłopców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 23.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mikiada mój ma ząbki i nadal zasypia przy butelce. Jakoś nie martwię się tą próchnicą ponieważ to bywa róznie u dzieci. U mojego rodzeństwa (3 chłopaków) tylko u jednego były z tym problemy a wszyscy byli karmieni w nocy. Ja Młodemu ząbki myję przed pójściem spać (jęsli możńnto nazwać myciem bo tylko dwa ząbki ma na tyle duże, że można je umyć) Raczej nastawiam go na taki nawyk mycia ząbków a dla niego to na razie zabawa i masowanie dziąsełek. khb Twoja córcia to istna mama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Mikiada czy te szare płytki imitujace beton (dolomity grau) maja jakies pory czy sa gładkie?Zastanawiam sie czy były by ciezkie w utrzymaniu czystosci zwłaszcza na podłodze .Nie masz moze fotki z reala tej płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts