Moni_ta 04.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witaj czy mozesz polecić ekipę budowlaną do stanu SSO czy pan Kierownik budowy się sprawdził ? Będę budować w okolicach Poznania więc namiary na dobre i sprawdzone ekipy mile widziane Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 O właśnie ada miała jakąś sprawdzoną ekipę i nie wiem czy to nie była ta sama, którą khb u mnie linkowała.... Poczytaj Moni_to w dzienniku Ady, na pewno pisała kto jej robił SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 06.02.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Moni_ta ekipa od SSO i kier bud to jedna z ekip które mogę śmiało polecić, jak będę budować następny dom to tylko z nimi. Kierbud to polecany na forum p.Zbyszek - czasami ciężko się do niego dodzwonić, ale warto czekać!!! Ekipa od SSO to p.Jarek Jessa (chyba nie przekręciłam nazwiska) tel. 665 998 483. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 06.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mikiada czy te szare płytki imitujace beton (dolomity grau) maja jakies pory czy sa gładkie?Zastanawiam sie czy były by ciezkie w utrzymaniu czystosci zwłaszcza na podłodze .Nie masz moze fotki z reala tej płytki? ja w końcu nie położyłam tych płytek bo robił się misz masz w łazience.. za dużo różnych płytek, ale same płytki są super.. z tego co pamiętam to jednak mają trochę porowatą fakturę i na podłogę chyba nie za bardzo mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mikiada dziękuję za informację, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mikiada dziekuje za opinie W takim razie rozwaze je ewentualnie jednynie na sciany chyba ze znajde cos podobnego co nada sie rowniez i na podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ada jak chłopaki? Niedlugo bedzie cieplutko to pewnie całymi dniami bedziesz z nimi przesiadywac w ogrodzie Dłubiecie cos w domku? Pytam bo siedzi mi w głowie ta Twoja gorna łazienka a szczegolnie sciana z wc i bidetem.Nie pokazałaś jak to wyszło a sama kombinuję czy nie dało by sie czegos podobnego u mnie stworzyć.Moze pstrykniesz jakąs fotke-pliiiiisssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witaj Ado!!! trafiłam do ciebie chyba od Balbiny. mam tez płyty betonowe z Makowa od Pana Wojtka:yes: masz śliczne wnętrza. co prawda chyba nie wszystko masz w dzienniku. ale schody super wyszły i płyty i szkło. pozdrawiam i do zobaczenia bo widzę ,że moje forumowe koleżanki bywaja u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mikiado a czy byłby problem wielki gdzybyś podała jaką głębokość mają stopnice i jaka jest różnica pomiedzy jednym a drugim stopniem.Schody piękne,czy są wygodne?Szkoda że tak mało zdjęć łazienek i salonu i kuchni.Jestem wścibska bo u mniet też ciemna prawie czarna podłoga i w salonie dąb-chyba tak jak u Was.No i zastanawiam się nad białą kuchnią,ale obawiam się czy nie za chłodno będzie.Pokaż więcej fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 21.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ado co u Was? jak chłopcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 26.03.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 oj wieki mnie tu nie było... przepraszam wszystkich że nie odpisywałam, stopniowo postaram sie nadrobić zaległosci..myślałam że wychodzimy na prostą z maluchami i teraz będzie z górki.. (oj ja naiwna..) weszliśmy w etap ząbkowania, Wini ma już dwa zęby i pojawiły się nagle:) a Leo zachowuje sie od 2 m-cy jakby wlaśnie miał mu ząb wyjść.. w końcu wczoraj sie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 oj wieki mnie tu nie było... przepraszam wszystkich że nie odpisywałam, stopniowo postaram sie nadrobić zaległosci..myślałam że wychodzimy na prostą z maluchami i teraz będzie z górki.. (oj ja naiwna..) weszliśmy w etap ząbkowania, Wini ma już dwa zęby i pojawiły się nagle:) a Leo zachowuje sie od 2 m-cy jakby wlaśnie miał mu ząb wyjść.. w końcu wczoraj sie pojawił. Ado witaj!!!! ile mają twoje bliżnięta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.03.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wszelki duch... Ada:) Karoli też zęby rosną i też bywają jazdy z tym Pokaż jakieś foty chłopaków jak urośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.04.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 przepraszam wszytkich że tak zamilkłam...ale ciągle nie mogę się jakoś zorganizować.. wydawało mi sie ze jestem tak zorganizowana.. do czasu kiedy pojawiły się dzieci:) chłopaki są urocze i byłoby pięknie gdyby nie męki pańskie z karmieniem.. Wincent nie chce kaszki i deserków, Leo mleka:( karmienie ich to ok. godziny.. wszystko zwalam na ząbkowanie chociaż licho u nich z zębami - Wini 2szt., Leo 1szt:( powoli się zauważają i czasami zaczepiają jeśli ktoś ma jakieś cudowne środki na niejadki będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mikiado a czy byłby problem wielki gdzybyś podała jaką głębokość mają stopnice i jaka jest różnica pomiedzy jednym a drugim stopniem. Schody piękne,czy są wygodne? Szkoda że tak mało zdjęć łazienek i salonu i kuchni.Jestem wścibska bo u mniet też ciemna prawie czarna podłoga i w salonie dąb-chyba tak jak u Was.No i zastanawiam się nad białą kuchnią,ale obawiam się czy nie za chłodno będzie.Pokaż więcej fot Basia: schody mają gł. 29, wys. 17,5 Są BARDZO WYGODNE!!! balustrada szklana na razie super.. psik psik i czyściutko.. nie wiem tylko co zrobić kiedy przyjdzie moment malowania ścian.. bo jakoś nie wyobrażam sobie zdejmowania ich do malowania.. podłoga dąb i biała kuchnia - nie ma problemu..wbrew pozorom na jasnym brudu nie widać) białe frony czyszczę płynem do szyb:) ciemna podłoga płytki...hmmmm.. nie jest idealna chyba lepiej szarości wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.04.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a zdjęć wnętrz nie ma i nie będzie:) bo jubel straszny..wszędzie jakieś zabawki, krzesełka, bujaczki, kocyki...itd... strasznie mnie to boli.. ale co zrobić za pięć lat będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jacy oni duzi! I słodziaki takie do schrupania:) Na niejadków nie pomogę, bo moja Karola jest bardzo jadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ale śliczne chłopaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts