dardurdka 22.11.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kochana, domek z oknami wygląda rewelacyjnie!!! Piękne te okna som a wyłączniki b. fajnie, były jakieś niebieskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 22.11.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dziękuję tyż mi się podoba a wyłaczniki były i takie http://images39.fotosik.pl/226/be0064009f3a2619.jpg i jeszcze inne wzory ale nie znalazłam zdjęcia w formie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Świetne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dziękuję tyż mi się podoba a wyłaczniki były i takie http://images39.fotosik.pl/226/be0064009f3a2619.jpg i jeszcze inne wzory ale nie znalazłam zdjęcia w formie www jakie cudne wyłączniki !! aż żal , że nie mam już małych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.11.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 i jeszcze raz okno bo się nacieszyć nie mogę http://images48.fotosik.pl/230/bf0a187abecc6d1bmed.jpg i Oficjalne Podziękowania dla Kadargo za sprzedaż tego cuda Szczerze Polecam MS Okna qurcze człowiek całe zycie miał tylko plastiki i nawet nie wiedział ze mogą istnieć porządne okna Chłopaki od RT montujący okna również bardzo je chwalili, a myślę że są wiarygodni, bo już sporo okien pomontowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.11.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dziękuję tyż mi się podoba a wyłaczniki były i takie http://images39.fotosik.pl/226/be0064009f3a2619.jpg i jeszcze inne wzory ale nie znalazłam zdjęcia w formie www jakie cudne wyłączniki !! aż żal , że nie mam już małych dzieci może uda Ci się córę namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.11.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a w domu mamu już schody docelowe cudnie przystrojone dywanem w misie córa była wzburzona że zniszczyliśmy jej były dywan cóż czego się nie robi dla dobra sprawy http://images35.fotosik.pl/85/c011470f48ac5374med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a i z bólem muszę odnotować, że chłopaki od RT zakończyli już wszelkie zaplanowane prace w domu i pojechali i tu kolejne Oficjalne Podziękowania i Polecenia POLECAM i JESZCZE Raz POLECAM firmę LOGS DOMY Z BALI http://www.logs.com.pl/ po prostu rewelacja, wszystko sprawnie, szybko , mega grzecznie, fachowość zupełna. Po prostu REWELACJA a domek jak widać powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hej Jokka, bylam juz tu pare razy i ogladalam twe okna...ale dopiero dzis sie wpisuje..OKNA cudne i drzwi super....b.mi sie podobaja, -ale u mnie brakowaloby mi troche światla w holu bo gotowabyłabym je tez brac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jeszcze coś...i to to najważniejsze....- a przynajmniej deko waźniejsze od okien.. DOM jest najcudniejszy!!!!!!!!!!! Malowalas juz bale????? te przy oknie skosy też musisz malować! a parapety zew. jakie bedziecie miec? jesli bez to tez koniecznie maluj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 24.11.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Annnja Wspaniała Kobieto Gdyby nie Ty, Twoje cierpliwe odpowiedzi na moje zeszłoroczne pytania pewno nie trafiłabym na RT. Pewno wybrałabym jakąś dziwną miejscową firmę, albo w ogóle zrezygnowała z domu z bali. DZIEKUJĘ CI BARDZO za rady wszelkie Wszystko co mówiłaś o RT to szczera prawda. Dom już uwielbiam, dzieciaki też, młody (lat prawie 2;) bardzo lubi przytulać się do bali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 24.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 co do malowania małżonek maluje obecnie podbitkę, dom zaimpregnowany teknosem na przyszły rok planujemy poważniejsze malowanie co do parapetów, to nie wiem co ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ano ......!nasz cel był taki: jak budować to z duzych bali ktorych nie trzeba ocieplać i z ekipa gdzie szef też jest na budowie- wiedziałam że drewna betonem nie zalepie .. czyli ze sprawdzona ekipa, a i wtedy szczegółowo Radek opisywal swoje budowanie i bylo duzo zdjec...- siedzialam przed jego dziennikiem kazdego dnia i oglądałam nowe zdjecia................... i nie mogłam sie doczekać na swoje baleeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 07.12.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kala Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 07.12.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czas pouzupełniać, bo gdyby nie Kalowy mikołaj to nie odnalazłabym dziennika no to na początek czas przedstawić nowego mieszkańca http://images45.fotosik.pl/236/e0462b2d89452b77med.jpg Jotul Panaorama I 18 - powiem krótko - Rewelacja Bardzom z wyboru zadowolona, spokojnie ogrzewa domek przy minimalnym paleniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 07.12.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 zrobiona jest również elektryka, kabelki itp, płyty gk są już w zasadzie wszędzie, zadziałał również hydraulik. Prace wykończeniowe zbliżają się coraz bardziej . Kafle na podłogi wybrać czas, zdecydowaliśmy że w salonie i gabinecie będą panele, tak wiem są be, ale tanie i mniej szkoda wyrzucić jak się zniszczą, a zniszczą się napewno przy 2 dzieci, 2 psach, a i tak panele mają wieksze szanse jakoś wyglądać , desek szkoda, za to piętro będzie w deskach. Szukam inspiracji na pokoje dziecięce Jakież szczęście, że parter prawie cały w balach zdjęcia wieczorkiem jak odpale aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jeju!!!!!! jak pieknie wyglada ten ogien w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a co to jest nad kominkiem? pierścien Ortnera??? jakoś tak mi sie kojarzy??? NO TO mam kolejny dowód na to że moj Dovre jest eeeee, nie tegos..bo my palimy dzień w dzień od 16 do 23, - fakt że małymi kawałkami brzozy i jabłoni ale nie mozemy uzyskac temperatury powyzej 20C, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 08.12.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Annnja, hmm, aż sprawdziłam w wszystkowiedzącym google cóż to jest ten pierścien Ortnera i chyba coś w typie mamy, ale ekipa instalująca nazwała to krążkami akumulującymi ciepło - jest ich dokłanie 5 sztuk planujemy obudowę z kafli i generalnie komnek ma trzymać ciepło fajny jest ten kominek i jeszcze bajer który mnie urzekł zupełnie to ta szyba co cudownie się oczyściła za sprawą elektryka który w trakcie swoich prac spoooro podłożył coby mu ciepło było i szybka jest czyściutka, super widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts