Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z bali pod lasem :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 317
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jokka- widząc te młotki bezpośrednio na podłodze dam ci dobrą rade- obojętnie kto robi tą podłoge, - rzuć pare kartonów właśnie pod takie robocze narzędzia!!!

nawet jak bbb. uważają to zawsze coś tam sie znajdzie.....

Kartony obowiązkowo....ale dla pocieszenia powiem, że sosna jest miękka i na 100% będziesz miała podłogę porysowaną...moje bąble dają tak czadu, mało się sufit nie oberwie...

Pozdrawiam

Zygmunt

jokka- widząc te młotki bezpośrednio na podłodze dam ci dobrą rade- obojętnie kto robi tą podłoge, - rzuć pare kartonów właśnie pod takie robocze narzędzia!!!

nawet jak bbb. uważają to zawsze coś tam sie znajdzie.....

Kartony obowiązkowo....ale dla pocieszenia powiem, że sosna jest miękka i na 100% będziesz miała podłogę porysowaną...moje bąble dają tak czadu, mało się sufit nie oberwie...

Pozdrawiam

Zygmunt

Ja wiem i z pokorą to przyjmuje, nawet porysowana podłoga może wyglądać dobrze :) tak sobie mówie ;) a dzieciaki napewno nie będą jej oszczędzać ( byle ściany oszczędzili chociaz miesiąc )

a panowie juz położyli całą podłogę na piętrze, teraz nikt tam nie będzie chodził, deski poleżą i pod koniec przyszłego tygodnia będą cyklinowane i olejowane

dojechały również kafelki do łązienki na piętrze

tubądzin zambia

Wpadłam z rewizytą...

cudne klimaty w tych balach macie... pięknie wpisują się fragmenty surowych ścian...

W takim domu to i ogrzewanie nie potrzebne, wzrokowo idzie się rozgrzać :roll: .

Spękania i podrapania na dechach podłogowych to atuty, a nie wady :)

Widać chociaż, że ktoś tam mieszka :D

A płyta... dlaczego nie indukcja :-? ?

hmm, dlaczego nie indukcja

bo ja jakaś taka nienowoczesna jestem

może bład, może mi się zmieni jeszcze

ale nie jestem w stanie pojąć jak to działa a jak nie rozumiem zasady działania to się mi obawa zaczyna czy to aby zdrowe :roll:

ale nie mówie nie, bo wszystko jest mozliwe że zmiana nastąpi ;)

witaj jestem nowa na forum ale wszelkie balowe posty przeczytalam.

Projekt i wykonowaca Twojego domu najbardzije mi odpowiada czy mogłabyc mi wysłać koszt domu takiego jak Twoj i zakres prac zrobionych przez Pana T.

ps napisz jeszcze czym ogrzewasz procz kominka

pozdrawiam

Piękna działka, piękny domek, świetny wykonawca:D, my od Września w takowym domku pomieszkujemy i jest cudnie :) pozdrawiam- pozwolę sobie zaglądac czasami

:) Wykonawca super, zdecydowanie :)

zazdroszczę zamieszkiwania i zapraszam do zaglądania do dziennika mojego :)

a ja oglądam Wasz :)

Pozdrawiam

witaj jestem nowa na forum ale wszelkie balowe posty przeczytalam.

Projekt i wykonowaca Twojego domu najbardzije mi odpowiada czy mogłabyc mi wysłać koszt domu takiego jak Twoj i zakres prac zrobionych przez Pana T.

ps napisz jeszcze czym ogrzewasz procz kominka

pozdrawiam

Witaj

dokładniejsze odpowiedzi na pw wysyłam 8)

• 2 weeks później...

na budowie prace postępują, nawet zdjęcia porobione, ale zaginął kabelek łaczący aparat z kompem :evil:

i tak to

łazienka górna ma już ściany wyklejone, podłogi brak, była już wanna, ale okazała się pęknięta :o na szczęście uznali reklamacje i ma powrócić do nas już nowa za ok 2 tygodnie

ustalone - kuchnia ikea będzie - stat 8)

mamy drzwi wewnętrzne, na razie surowe, ale i tak pikne :)

trzeba zamówić kontakty i te inne elektryczne, no i klamki by się przydały, ale jakie -oto jest pytanie

ale najważniejsze - mieszkanie sprzedane i nieodwołalanie do 10 marca musimy zamieszkać w domu :o :o :o