jokka 12.01.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a na budowie tworzy się podłoga na piętrzehttp://images35.fotosik.pl/101/36bdfc11f9412ddamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 13.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Szczerze Polecam MS Okna Jeśli sprzedawca jest z Mazur to poproszę o namiary, bo wcześniej czy później też mnie to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 13.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ależ idziecie do przodu jak burza!!! zazdrosze podłogi na poddaszu, podaj prosze cene (moze byc na priv) i gdzie kupowałas, i czy nie obawiasz sie ze bedzie za miekka? a myslalas o modrzewiu?? jak to wygląda?olejujesz czy lakierujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 13.01.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Szczerze Polecam MS Okna Jeśli sprzedawca jest z Mazur to poproszę o namiary, bo wcześniej czy później też mnie to czeka. wysłałam pw a sprzedawcy daleko nie trzeba szukać wystarczy na górę tej strony się udać jest tam wpis Kadargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jokka- widząc te młotki bezpośrednio na podłodze dam ci dobrą rade- obojętnie kto robi tą podłoge, - rzuć pare kartonów właśnie pod takie robocze narzędzia!!!nawet jak bbb. uważają to zawsze coś tam sie znajdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadargo 14.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jokka- widząc te młotki bezpośrednio na podłodze dam ci dobrą rade- obojętnie kto robi tą podłoge, - rzuć pare kartonów właśnie pod takie robocze narzędzia!!! nawet jak bbb. uważają to zawsze coś tam sie znajdzie..... Kartony obowiązkowo....ale dla pocieszenia powiem, że sosna jest miękka i na 100% będziesz miała podłogę porysowaną...moje bąble dają tak czadu, mało się sufit nie oberwie... Pozdrawiam Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 14.01.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jokka- widząc te młotki bezpośrednio na podłodze dam ci dobrą rade- obojętnie kto robi tą podłoge, - rzuć pare kartonów właśnie pod takie robocze narzędzia!!! nawet jak bbb. uważają to zawsze coś tam sie znajdzie..... Kartony obowiązkowo....ale dla pocieszenia powiem, że sosna jest miękka i na 100% będziesz miała podłogę porysowaną...moje bąble dają tak czadu, mało się sufit nie oberwie... Pozdrawiam Zygmunt Ja wiem i z pokorą to przyjmuje, nawet porysowana podłoga może wyglądać dobrze tak sobie mówie a dzieciaki napewno nie będą jej oszczędzać ( byle ściany oszczędzili chociaz miesiąc ) a panowie juz położyli całą podłogę na piętrze, teraz nikt tam nie będzie chodził, deski poleżą i pod koniec przyszłego tygodnia będą cyklinowane i olejowane dojechały również kafelki do łązienki na piętrze tubądzin zambia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 18.01.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no dobrze, niech się dzieje ... oto projekt naszej łazienki górnej http://images49.fotosik.pl/249/a5e09b962f00aec4med.jpg http://images49.fotosik.pl/249/f4fe69bd83337235med.jpg p.s. sufit ma być biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Piękny domek, ciepły klimat - super Zapatrzyłam się również na bardzo ładne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wpadłam z rewizytą... cudne klimaty w tych balach macie... pięknie wpisują się fragmenty surowych ścian... W takim domu to i ogrzewanie nie potrzebne, wzrokowo idzie się rozgrzać . Spękania i podrapania na dechach podłogowych to atuty, a nie wady Widać chociaż, że ktoś tam mieszka A płyta... dlaczego nie indukcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 21.01.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hmm, dlaczego nie indukcja bo ja jakaś taka nienowoczesna jestem może bład, może mi się zmieni jeszcze ale nie jestem w stanie pojąć jak to działa a jak nie rozumiem zasady działania to się mi obawa zaczyna czy to aby zdrowe ale nie mówie nie, bo wszystko jest mozliwe że zmiana nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja teraz mam porównanie... bo mam pół indukcji i pół normalnej płyty elektrycznej. W nowym domu ... chcę ... to samo, bo każde spełnia inne funkcje... nie!!!... indukcję chcę. Zwykłej używam tylko do wyrastania ciasta... moge do piekarnika wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Piękna działka, piękny domek, świetny wykonawca:D, my od Września w takowym domku pomieszkujemy i jest cudnie pozdrawiam- pozwolę sobie zaglądac czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija4walles 26.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witaj jestem nowa na forum ale wszelkie balowe posty przeczytalam.Projekt i wykonowaca Twojego domu najbardzije mi odpowiada czy mogłabyc mi wysłać koszt domu takiego jak Twoj i zakres prac zrobionych przez Pana T.ps napisz jeszcze czym ogrzewasz procz kominka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 29.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Piękna działka, piękny domek, świetny wykonawca:D, my od Września w takowym domku pomieszkujemy i jest cudnie pozdrawiam- pozwolę sobie zaglądac czasami Wykonawca super, zdecydowanie zazdroszczę zamieszkiwania i zapraszam do zaglądania do dziennika mojego a ja oglądam Wasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 29.01.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witaj jestem nowa na forum ale wszelkie balowe posty przeczytalam. Projekt i wykonowaca Twojego domu najbardzije mi odpowiada czy mogłabyc mi wysłać koszt domu takiego jak Twoj i zakres prac zrobionych przez Pana T. ps napisz jeszcze czym ogrzewasz procz kominka pozdrawiam Witaj dokładniejsze odpowiedzi na pw wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 30.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mamy podobną górną łazienkę-która czeka na wykończenie jeszcze aaa i piesiu super, nasz po 10 latach w bloku ma teraz istny raj na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 08.02.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 na budowie prace postępują, nawet zdjęcia porobione, ale zaginął kabelek łaczący aparat z kompem i tak to łazienka górna ma już ściany wyklejone, podłogi brak, była już wanna, ale okazała się pęknięta na szczęście uznali reklamacje i ma powrócić do nas już nowa za ok 2 tygodnie ustalone - kuchnia ikea będzie - stat mamy drzwi wewnętrzne, na razie surowe, ale i tak pikne trzeba zamówić kontakty i te inne elektryczne, no i klamki by się przydały, ale jakie -oto jest pytanie ale najważniejsze - mieszkanie sprzedane i nieodwołalanie do 10 marca musimy zamieszkać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 09.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Uuu, to się nazywa ostre zagranie! Do 10 marca?! Chyba mnie wyszybcisz (określenie mojego synka, przyjęło się, bo jest lepsze nż "prześcigniesz" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 09.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 domek piękny, a łazienka... no nie spodziewałam sie ze te płytki tak dobrze będa wygladac na ścianie. Szacuneczek Oj ja jestem jeszcze daleko w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts