darek1977 07.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 czy powinno się a jeżeli tak to jak zbroić schody zewnętrzne myślę o zbrojeniu fundamenciku który wykopalem pod pierwszym stopniem.czy wystaczy rzucić kilka drutów do zaprawy czy może zbroić tak jak fundament domu tzn. strzemiona i wiązanie drutów .fundament wykopałem na około 30=35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 podajesz głębokośc wykopu czy szerokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1977 07.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 szerokość 30 cm głebokość ok 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 szerokość 30 cm głebokość ok 35 to będzie pracowac jak nagrobki na cmentarzu czyli jak zazbroisz to jest szansa, ze nie popeka na fragmenty ale w pewnych warunach /spory mróz, odsniezone schody, mokra ziemia/ schody sie podniosą a na wiosne znów opadną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1977 07.07.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 szerokość 30 cm głebokość ok 35 to będzie pracowac jak nagrobki na cmentarzu czyli jak zazbroisz to jest szansa, ze nie popeka na fragmenty ale w pewnych warunach /spory mróz, odsniezone schody, mokra ziemia/ schody sie podniosą a na wiosne znów opadną ... czyli jaka glębokość powinna być żeby było dobrze , jeszcze mogę pogłebić poszerzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 07.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 szerokość 30 cm głebokość ok 35 to będzie pracowac jak nagrobki na cmentarzu czyli jak zazbroisz to jest szansa, ze nie popeka na fragmenty ale w pewnych warunach /spory mróz, odsniezone schody, mokra ziemia/ schody sie podniosą a na wiosne znów opadną ... czyli jaka glębokość powinna być żeby było dobrze , jeszcze mogę pogłebić poszerzyć Minimum metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.07.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Minimum metr łe tam kwestia jakie te schody mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts