depcioch 07.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 witam . co Robić?Komin schiedel rondo plus wymurowany troche ponad strop. strop 5 dni temu, dziś patrze a wewnątrz komina mokro (wełna mineralna jak mokra gąbka). Chyba gdzieś podciekło (strop jest obficie polewany). Co się stanie z tą wełną? co robić?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ... co robić? Pozdrawiam zadzwoń do pierwszego lepszego przedstawiciela "schiedla" oni wiedza wszystko ... p.s. najprawdopodobniej przedstawiciel kaze Ci te wełne wysuszyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 07.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak ma wlot dolny pod wyczystka do wentylacji welny to wyschnie. O ile ten system ma kanaly wentylacyjne dla welny.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 07.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 witam . co Robić? Komin schiedel rondo plus wymurowany troche ponad strop. strop 5 dni temu, dziś patrze a wewnątrz komina mokro (wełna mineralna jak mokra gąbka). Chyba gdzieś podciekło (strop jest obficie polewany). Co się stanie z tą wełną? co robić? Pozdrawiam Po czerwcowych ulewach i mnie zalało kominy i tą wełne, ostatnio sprawdzałem - wydaje się być już sucha ta wełna. A Ty- poradziłeś sobie jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hmm... ja muszę sprawdzić jak u mnie... U mnie jest za to inny problem. Ekipa stawiająca komin dokładnie zatkała tą szczelinę na szczycie komina, która miała służyć do przewietrzania wełny... Ciekawe czy uda im się to teraz wydłubać bez rozbierania komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts