gapcia_a 07.07.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie wiem już gdzie pytać, to może tu.wczoraj rano od 9 układano kawałki papy termozgrzewalnej (podobno nie na kleiku) tuż obok moich okien- wszystkie od południa. Nie wiem ile czasu im to zajęło, ale o 16 ich nie było. Dzisiaj o 16 pootwierałam wszystkie okna. Czy do tego czasu taka papa już wyschła? Co mnie trochę dziwi to z jednej strony widać jakby przezroczysty żel a z drugiej smołę. Zapewniano mnie że papa nie jest na kleiku i że śmierdzi tylko w momencie zgrzewania, jednak chciałabym się jeszcze upewnić.I drugie pytanie czy jest możliwość aby przy zgrzewaniu w miejscu przecieku (przeciekał mi skos, dlatego kładziona była ta papa) wydzielało się trochę tego kleju czy sam smród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia_a 08.07.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że nawet jakby ten bitum trochę przeciekł (na skosie nie ma nic prócz mokrej plamy) to przez noc i tak już by wysechł i wywietrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts