Hocki_klocki 07.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Chcesz pogadać o natręctwach pana Janka, czy o temacie zasadniczym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 07.07.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Oczywiscie , że o temacie zasadniczym. Np warto czy nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Aha! Otóż mam pewne niewielkie doświadczenia w temacie grupenseksu.Mój pierwszy szef zwykł mawiać do nas w chwilach podniecenia i ekscytacji cyt.: pierd...ę was wszystkich .Wielkiej przyjemności z tego nie miałem, więc postanowiłem nigdy więcej nie mieć szefa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Oczywiscie , że o temacie zasadniczym. Np warto czy nie warto? mala prowokacja, co? A i tak wiemy swoje ... na pochybel czarnym i czerwonym W sprawach zasadniczych wole nie droczyc sie z losem, czy ujdzie mi na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 07.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Aha! Otóż mam pewne niewielkie doświadczenia w temacie grupenseksu. Mój pierwszy szef zwykł mawiać do nas w chwilach podniecenia i ekscytacji cyt.: pierd...ę was wszystkich . Wielkiej przyjemności z tego nie miałem, więc postanowiłem nigdy więcej nie mieć szefa. Niewielkie doświadczenia ale jakże owocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 07.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Oczywiscie , że o temacie zasadniczym. Np warto czy nie warto? mala prowokacja, co? A i tak wiemy swoje ... na pochybel czarnym i czerwonym Dołączam się do toastu. W sprawach zasadniczych wole nie droczyc sie z losem, czy ujdzie mi na sucho Na pewno warto się zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja, tam rozumiem sex grupowy facet i dwie baby !opcja wypasiona to ....facet , respirator i trzy baby acha baby- mogą być kompatybilne ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tę wypasiona opcję nazwałbym raczej jedynie chciejstwem albo oglądactwem. Myślisz Sel , że po respiratorze wszystkie członki sztywnieją na dostatecznie długi czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 09.07.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja, tam rozumiem sex grupowy facet i dwie baby ! opcja wypasiona to ....facet , respirator i trzy baby acha baby- mogą być kompatybilne ze sobą Wypasiona opcja to chyba dla starszych panów co to już zadyszki dostają na widok jednej blondynki. Respirator rozumiem po ..... ale to droga zabawka i skomplikowana w obsłudze. Polecam zestaw ambu ( najtanszy ok 100 pln) plus trzy ładne pielęgniarki , które w razie potrzeby wykonają niezbędne czynnosci resuscytacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 09.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja, tam rozumiem sex grupowy facet i dwie baby ! opcja wypasiona to ....facet , respirator i trzy baby acha baby- mogą być kompatybilne ze sobą No ok, ale po co te dwie baby i facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja, tam rozumiem sex grupowy facet i dwie baby ! opcja wypasiona to ....facet , respirator i trzy baby acha baby- mogą być kompatybilne ze sobą No ok, ale po co te dwie baby i facet? Możesz jaśniej. Nie rozumiem pytania . Jak to, po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 09.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No ok, ale po co te dwie baby i facet? Zadawanie takich pytań może być grozniejsze od porażenia prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 10.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Oj Ruda, jak coś to daj znać... chociaż popatrzę sobie Kolega majsterkowicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.07.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a nie lepiej unaocznic poco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Przysłowiowa kicha. Jak się miało warunki , to nie było prośków ino śmierdząca guma, o szczepionce na raka nawet w marzeniach się nie śniło. I człowiek się nie gździł jak i gdzie popadnie bo stracha miał. Kicha normalnie. Może w następnym życiu się załapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a wiecie co jest najgorsze w seksie grupowym to ze mozna byc pominientym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 24.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 I to kilkakrotnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 24.07.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Przysłowiowa kicha. Jak się miało warunki , to nie było prośków ino śmierdząca guma, o szczepionce na raka nawet w marzeniach się nie śniło. I człowiek się nie gździł jak i gdzie popadnie bo stracha miał. Kicha normalnie. Może w następnym życiu się załapię . Chcesz powiedzieć, że teraz byś się gziła grupowo ino na proszkach i bez gumy (teraźniejsza chyba mniej śmierdzi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Naważniejsze w sexie grupowym to trzeba uważać , aby nie zostać...... .......pominiętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts