Kier 01.12.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam WASKolega znalazł dość fajną działke tylko że przez środek przebiega podziemny kabel energetyczny sredniego napiecia, ale i tak chce kupić itasm sie budowaćCZy moze ktoś wie na jakie kłopoty proceduralne ewentualnie zdrowotne sie naraża, jakie mogą być koszta dokumetnacji i samego przełozenia takiego przewodu???Czy ów kabel moze lezeć/przebiegać w odległosci ok 1,5 od fundamentów- bo tak sobie kalkulujemy ze zmieści sie fundamentami domu miedzy granicą a leżącym tym kablem Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiamKier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Ja miałem podobny problem tyle że z linią napowietrzną. Chciałem ją przesunąć i na odcinku działki zakopać. Wstępnie w energetyce mi to oszacowali na 8 tys. i sobie odpuściłem. Ale pewnie taki koszt z uwagi na konieczność wymiany dwóch słupów. U ciebie moze być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts