KrystianC 07.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Proszę o informację czy zmiana okna, a właściwie drzwi balkonowych z trójdzielnych na dwudzielne nie narusza przepisów budowlanych. Planuję wymianę okien w mieszkaniu jednak bardzo nie podobają mi się obecne dzwi balkonowe. Chciałbym je zmienić na inne o tych samych wymiarach jednak na dwudzielne (obecnie są trójdzielne). Przyglądałem się u sąsiadów, jednak każdy z nich posiada drzwi trójdzielne. Z góry dziękuję za pomoc, Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 09.07.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 myślę, że możesz, o ile nie znajdujesz się w strefie ochrony konserwatorskiej, twój dom nie jest zabytkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Taką wymianę w bloku musisz zgłosić do spółdzielni!!! Oni ci powiedzą co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 29.08.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 "slicznie " wygladaja takie domy, gdzie kazdy lokator zmienia sobie podzial okien, na takie, jakie mu sie bardziej podobaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts