Grzesio-K 08.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 W całym domu instaluję podłogówkę. Chcemy na to dać częściowo gres, ale w pokoju dziennym i na piętrze - drewno lub panele podłogowe. Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym zakresie - podzielcie się nimi proszę. Pozdrawiam, g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Coz, kupujesz panela takie jakie sie podobaja ale pod warunkiem ze sa one przeznaczone do ogrzewania podlogowego. Powinny byc one odpowiednio oznakowane,a jesli nie to pytaj sprzedawcy o ich przydatnosc.My mamy w calym domu podlogowke i panele BalticWood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRAS41 08.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maty ocieplające to naprawdę ciekawe rozwiązanie, tylko cholernie drogie ponad 200 zł za m2 -30W... Mój znajmy ma podgrzewaną podłogę w łazience... niesamowite uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 08.07.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie chodzi mi o maty, tylko o normalne wodne ogrzewanie podłogowe - wiesz, rurki z wodą, ułożone na styropianie i zalane betonem, na to idzie podłoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tu dyskutowali o tym: http://forum.muratordom.pl/jakie-drewno-na-podlogowke,t73593.htm?highlight=pod http://forum.muratordom.pl/podlogowka-i-drewno-skonczmy-z-tymi-bzdurami,t119989.htm?highlight=pod http://forum.muratordom.pl/ogrzewanie-podlogowe-a-deska-barlinecka,t130879.htm?highlight=pod Jest tam nie tylko o drewnie, jak w temacie, ale również o panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 08.07.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cieszynianka - dzięki. znam zawartość tych linków na pamięć Liczę na dalszy komentarz raffran'a i inne - od użytkowników. teoretyczne rozważania a codzienna praktyka to dwie różne historie, zależy mi bardziej na tych pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to G..... ma czytania a czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to G..... ma czytania a czytania. hmmmm, pisze, że przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 08.07.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to G..... ma czytania a czytania. hmmmm, pisze, że przeczytał a jak, parę lat do szkoły się chodziło, to składanie liter w wyrazy a tych w zdania idzie mi całkiem sprawnie - parę tygodni i przeczytane mam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to G..... ma czytania a czytania. hmmmm, pisze, że przeczytał a jak, parę lat do szkoły się chodziło, to składanie liter w wyrazy a tych w zdania idzie mi całkiem sprawnie - parę tygodni i przeczytane mam wszystko Mam nadzieję, że ze zrozumieniem Były tam również wypowiedzi tych co mają takie rozwiązanie, myślałam, że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 08.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jasne, że się przydało!!! Bardzo się cieszę, że Ktoś zareagował na mój post i szczerze dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts