jacekj 14.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 witam:)Byłem na Ukrainie cztery razy, trzy to Lwów a jeden aż do Kamieńca Podolskiego i dalej na pogranicze mołdawskie.Wrażenia niesamowite!! Polecam wszystkim pomimo trudności granicznych. Warto mieć ze sobą mała reklamówkę ze słodyczami. Bele co a ma niesamowitą moc sprawczą.Smotrycz, Dniestr, Chocim!! Nawet nie macie pojęcia jakie robią wrażenie!!Myślę o kolejnych powrotach na kresy wschodnie pomimo niedogodności. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.07.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Bardzo dziękuję za kolejne informacje, chłonę jak gąbka i proszę o dalsze Wyjeżdżam 22 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 15.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wyjeżdżam 22 lipca farciara jesteś, zazdroszczę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wyjeżdżam 22 lipca farciara jesteś, zazdroszczę Ci Że wyjeżdżam czy, że 22-go wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 15.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 22 będę na Trzech Koronach i będę myślami z Tobą wspominając Ukrainę.Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 22 będę na Trzech Koronach i będę myślami z Tobą wspominając Ukrainę. Powodzenia:) Dziękuję Ci bardzo. 22-go wyjazd do Lwowa, a stamtąd pociągiem do Bierdiańska (podobno całą dobę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.07.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Moja rada jest krótka. Kanister - najlepiej 10-ka w rezerwie. Łeb ogolony na łyso (dotyczy faceta) Ciemne okularki. Colt pod siedzeniem. 2 zapasy w bagażniku. 2 kg lizaków - przez szyber do rozdania cygańskiej nielubianej nacji. Dużo banknotów 1 dolarowych i pasztetów z drobiu w razie kontroli drogowej Za resztę zapłacisz Master Card - PS: jedź do Odessy pociągiem........... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Moja rada jest krótka. Kanister - najlepiej 10-ka w rezerwie. Łeb ogolony na łyso (dotyczy faceta) Ciemne okularki. Colt pod siedzeniem. 2 zapasy w bagażniku. 2 kg lizaków - przez szyber do rozdania cygańskiej nielubianej nacji. Dużo banknotów 1 dolarowych i pasztetów z drobiu w razie kontroli drogowej Za resztę zapłacisz Master Card - PS: jedź do Odessy pociągiem........... - Bobiczku kochany, coś Ci się pomieszało, kanister i bagażnik w pociągu Swój łeb też mogę ogolić jak trzeba Ciemne okularki zabierzemy, lizaki i inne prezenta też. O drobnych zielonych banknotach już wiemy A kontrole drogowe chyba tam pociągów nie zatrzymują Nasz pociąg do Bierdiańska, o ile dobrze pamiętam Pozdrawiam i dziękuję za porady Proszę o dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.07.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Się pomyliłem i pisałem o podróżowaniu samochodem na polskiej rejestracji.Zonk.A powiedz mi jedno - Czego Ty tam szukasz? why?Latem urlopowo.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.07.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Pamiętam smutno Czerniowce, Lwów - awtamiszina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Się pomyliłem i pisałem o podróżowaniu samochodem na polskiej rejestracji. Zonk. A powiedz mi jedno - Czego Ty tam szukasz? why? Latem urlopowo.................... Hrywna nisko stoi, trafił się nam taki wyjazd - pobyt organizowany przez tambylców (jako ciąg dalszy pewnej wymiany), więc trudno nie skorzystać. Kraj podobno przepiękny, jest co oglądać, no i na wypoczynek też liczę ! Tym bardziej, że przez kilka ładnych lat z powodu budowy (tzn. programu drastycznie oszczędnościowego ) nigdzie nie wyjeżdżaliśmy i teraz trochę zaszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 16.07.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Myślisz, że nie będą mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 16.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Myślisz, że nie będą mieli? ...*strzeżonego....* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Myślisz, że nie będą mieli? ...*strzeżonego....* Ok, o kieliszkach też nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 16.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 witam:) weź poprawkę na oczekiwania co do kolei. Pociągi tamtejsze to niczym eszelon, czyli znane w Polsce pociągi z transportem wojskowym. Warunki spartańskie, kuszetki to deski odpinane oś ściany pociągu Słowem bród, smród i ubóstwo. Lepiej wystartuj z niższego poziomu oczekiwań i bądź mile zaskoczona niż odwrotnie. Poza tymi niedogodnościami z całą pewnością przywieziesz multum pozytywnych wrażeń i to jest najważniejsze. Po powrocie zdaj relacje w wyprawy:) Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 witam:) weź poprawkę na oczekiwania co do kolei. Pociągi tamtejsze to niczym eszelon, czyli znane w Polsce pociągi z transportem wojskowym. Warunki spartańskie, kuszetki to deski odpinane oś ściany pociągu Słowem bród, smród i ubóstwo. Lepiej wystartuj z niższego poziomu oczekiwań i bądź mile zaskoczona niż odwrotnie. Poza tymi niedogodnościami z całą pewnością przywieziesz multum pozytywnych wrażeń i to jest najważniejsze. Po powrocie zdaj relacje w wyprawy:) Powodzenia:) Zdaję sobie sprawę z tego, że u nich jeszcze trwają lata 70-te jeśli chodzi o warunki. Na szczęście nie jadę z oczekiwaniem pławienia się w lususie, tylko z zamiarem zobaczenia wszystkiego co się uda zobaczyć Relację zdam, obiecuję Dziękuję i czekam na kolejne wiadomości i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 16.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Myślisz, że nie będą mieli? ...*strzeżonego....* Ok, o kieliszkach też nie zapomnę raczej szklanki weź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o korkociągu nie zapomnij.... !!!!!!!!! Myślisz, że nie będą mieli? ...*strzeżonego....* Ok, o kieliszkach też nie zapomnę raczej szklanki weź.... Musztardówki oczywiście, żeby się nie potłukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam! Niedługo wyjeżdżamy na Ukrainę do miejscowości Bierdiańsk. ... Kierowco! bądź przezorny na drodze! http://polonia.wp.pl/kat,105400,title,Kozacy-grasuja-na-drogach-i-zatrzymuja-turystow,wid,11322824,wiadomosc.html?ticaid=18665&_ticrsn=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts