kulio 16.03.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Poszukuje sprytnego stolarza, który dobrze i nie za wygórowaną cenę sprawi nam szafkę pod umywalki w łazience oraz obuduje ścianę drewnem. Czy możecie kogoś z czystym sumieniem polecić we Wrocławiu? Będę niezwykle wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowymis 08.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam, Szukam stolarza, który wykonałby 2 szafki pod umywalkę i dodatkowo szafkę do zabudowy wnęki ściennej (drewniane, pewnie sosnowe). Oczywiście chciałabym, żeby było ślicznie i niedrogo Na razie znalazłam w internecie taki zakład: http://www.stolarz.wroc.pl/Default.aspx?Page=Witamy Czy możecie powiedzieć coś o nich? Albo polecić innego, sprawdzonego fachowca? Do tej pory osoby, które pytałam, podawały terminy z kosmosu albo stwierdzały, że nie zajmują się takimi rzeczami (może to za mała robota, żeby się wszystkim chciało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 08.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U nas meble do łazienki robiła firma "Bevel" z Oleśnicy. Bez problemu dojechali, zmierzyli, zaproponowali coś od siebie, wysluchali sugestii i zrobili coś czego nigdy jeszcze nie robili. Wygląda fajnie, jakość ok, długo nie czekaliśmy, montaż szybki i sprawny, jak na razie nic się nie dzieje.Dziwi mnie tylko, ze na swojej stronie mają takie koszmarki chociaż zrobić umieją dużo ladniejsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowymis 08.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Faktycznie to co jest na ich stronie nie zachwyca, ale może potrafią też zrobić inne rzeczy A mogę prosić o wrzucenie zdjęcia Twoich mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 09.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mogę Ci przesłać na maila jeśli podasz adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 12.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Czy ktoś z Was ma namiar na dobrego stolarza we Wrocławiu? Do zrobienia: 1. Zabudowa z płyt Mdf-u lakierowana na biało, wysoki połysk. Zabudowa będzie przymocowana do płyty Gk w łazience (mamy dokładny projekt). 2. Listwy przypodłogowe proste, grube na 1,8 z mdf-u jeśli kto ma namiar to poproszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 17.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja robilem u takiego goscia .Nie wiem czy jest dobry ciezko mi powiedziec ale wydaje mi sie ze jak bedzie dobry projekt to powinien sprostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 17.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja robilem u takiego goscia .Nie wiem czy jest dobry ciezko mi powiedziec ale wydaje mi sie ze jak bedzie dobry projekt to powinien sprostac.To jest jego strona http://www.stolarz.wroc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 10.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Sa juz kuchnie wielkopolska to moze teraz dolny slask jestem na etapie poszukiwan Na necie jest tego pelno wolalabym jednak sprawdzone namiary Wazne by robili dobrze i nienajdrozej Najlepiej cos w okolicach Lubin, Legnica ale mysle ze i Wroclaw wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 10.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Polecam firmę z Bolesławca.....fakt że zdjęcia mojej kuchni dopiero będę miała ok 20 marca ale przerabiałam wiele firm a Oni(tj Justyna) najbardziej zaangażowała się w temat.Jestem dosyć wymagająca i pewnie marudna ale dopieściliśmy projekt tak jak "marzyłam".... W ofercie mają tysiące kolorów frontów i blatów. Współpraca na najwyższym poziomie... Oto adres: http://www.elbemboleslawiec.pl/ Pozdrawiam Sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 10.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wklej fotki jak juz bedzie zamontowana A jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 10.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wklej fotki jak juz bedzie zamontowana A jak cenowo? Ja też jetem ciekawa ceny I jak długo się czeka na wykonanie kuchni. Bo nie wiem na jakim etapie zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 10.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kuchnie - najlepiej przed elektrykiem brać projekt niech powie gdzie gniazda itd bo później trzeba przerabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 11.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dokładnie....jak jest szansa i brak koncepcji na układ kuchni to dobrze jak zobaczy pomieszczenie projektant.W moim przypadku Pani Justyna z Elbem była 2 razy....tuż przed instalacjami(tu dopasowanie do własnych potrzeb i projektu)i po wylewkach(na zaktualizowanie wymiarów).Co do cen....to w porównaniu w np Meblobukiem czy salonem kuchennym na Ustroniu cenę mam niższą o prawie 40%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harmonia 25.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja kojarzę taki sklep meblopol z Tarnowskich Gór. Oni maja całkiem fajna ofertę mebli na wymiar i biorąc pod uwagę ceny to raczej należą do tych tańszych wykonawców. Zresztą i tak wszystko zależy od indywidualnych potrzeb każdego klienta, nawet od rodzaju płyt wykorzystywanych do robienia mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adars1719512891 19.11.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 19 Listopada 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleandri 14.01.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Cześć, jestem nowym użytkownikiem forum - założyłam konto, ponieważ widzę tutaj ogrom życzliwych ludzi i mnóstwo praktycznych porad.Chciałabym prosić o namiary i opinie do Wrocławskich lub okolicznych firm produkujących meble kuchenne na zamówienie - nie ukrywam, że szukam ekonomicznych rozwiązań, a dotychczasowe wyceny napawają mnie przerażeniem.. pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioberek 15.01.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 http://www.studio-adamo.pl/ generalnie z ceny jak i wykonania jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Twarte 06.07.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) My robimy projekt i wizualizację po czym zlecamy firmie meble-wroclaw.net .Taki sposób pozwala uniknąć rozczarowania po montażu mebli gdzie nagle czujemy że np meble zdominowały całe pomieszczenie. Edytowane 9 Lipca 2015 przez *Twarte dlaczego spam, rzetelna odpowiedz na pytanie o polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 07.07.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja mogę polecić jedną z osob, fajna mała firma, jak dla mnie to plus bo indywidualne podejście do każdego projektu, no i koleżanka teraz też zamówiła meble u niego widziałam projekt fajnie będzie miała. A tu podaje namiary http://www.tmmeble.pl/ wiem że jest z oławy, ale mówiła mi koleżanka że nie ma problemu z umówieniem się. No i co jest też dobre to to że meble na wymiar i oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts