rolmik 14.07.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 a ja polecam pana Andrzeja z Przecławic pod Wrocławiem miły sympatyczny i a co do mebli to całkiem spoko dobrze i fajnie wykonane i montaż agd jak coś w moim dzienniku są zdjęcia kuchni od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaMat 27.07.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 U siostry robiła meble na zamówienie firma Meble Klimas. Jej natomiast polecili tę firmę znajomi. Robią szybko, tanio i solidnie. Poza tym nie robią problemów, że tu leci rurka, a tam jest krzywa ściana. Jest jak jest i tyle, trzeba się dopasować. Mają wiele frontów do wyboru i potrafią dopasować wzór mebli do pozostałych szaf np. salonie. Siostra ma połączony salon z aneksem. W salonie ma białe meble Corano z Bydgoskich Mebli. Powiem szczerze, że kuchnia wygląda jakby była od kompletu Wyszło im to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejpulka 15.10.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Chętnie sprawdzę osoby i firmy, które poleciliście. Jestem tuż przed remontem i zastanawiam się w jaki sposób urządzić swoją kuchnię. Czytałem ostatnio fajny artykuł na blogu http://artecubo.pl/blog/kuchnie-na-wymiar-wroclaw-cz-1/ i myślę, że bardzo mnie zainspirował. Wcześniej nie byłem do końca przekonany, że robienie pomieszczeń na wymiar ma sens - teraz uważam, że to bardzo fajne rozwiązanie. Co sądzicie o tym? Chętnie wyślę zdjęcia jak już będę po remoncie ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts