Kasiorek 08.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Od jakiegoś czasu szukam zegara na kominek ale zupełny ze mnie lajkonik w tej sprawie.Zawsze chciałam mieć zegar który co kwadrans wybija kuranty teraz zupełnie nie wiem na co zwracać uwagę. Chce kupić zrgar stary z "duszą" a boje się że trafię na stylizowany wytwór rodem z chin. W galeriach niewiele tego widziałam i to raczej mi wygladało na teraźniejszy wyrób.Na allegro jest ich multum ale jak kupić zegar nie słysząc jak wygrywa?czy ktos moze mi pomóc i powiedzieć na co powinnam zwrócić uwagę , na jakie firmy czy daty i przede wszystkim gdzie szukać najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 08.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Polecam mojego tatę, wysyłam namiar na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 08.07.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale chcesz prawdziwy stary zegar czy tylko w takim stylu? U siebie mam wolno stojący wysoki prawie na 170cm, dusze to to może i ma, ale z punktualnością i nakręcaniem to koszmar (wiek ponad 100 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 09.07.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mam znajomego, który jest zapalonym hobbystom i robi zegary .Jeśli Cię to interesuje to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.07.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Za wszelkie kontakty będę wdzięczna. nie interesuje mnie replika ale zegar z powiedzmy lat 20-40 ubiegłego wieku sprawny oczywiście A taki stojący wielki mieli rodzice, maatko jak ja sie go bałam, gongi mniał jak w jakimś horrorze, takie ponure ale w pamięci zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 09.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Za wszelkie kontakty będę wdzięczna. nie interesuje mnie replika ale zegar z powiedzmy lat 20-40 ubiegłego wieku sprawny oczywiście A taki stojący wielki mieli rodzice, maatko jak ja sie go bałam, gongi mniał jak w jakimś horrorze, takie ponure ale w pamięci zostało Czy mój mail na priva dotarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.07.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dziekuję aniaitomek jeszcze dzis napisze do Twojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts