Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować :roll: :lol: :lol: :lol:

cos jak taśma klejąca, nie ?

No na przykład :lol:

Byle nie z tych mocnych :roll:

Bo potem trza by założyć wątkek pt. "Ratunku, czym zmyć klej ze stringów!" :roll:

Z tych dostępnych rozwiązań są rozwijane lepy na muchy, im więcej przy żyrandolu tym większa szansa, że coś zawiśnie 8)

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie od jakiegoś czasu mój małżonek jednorodzony ma chuć na wyłożenie powierzchni płaskich nadłóżkowych w lustra.

Jako że łoże małżeńskie mamy w okolicach skosów, efekt uzyskany byłby więcej niż 3 wymiarowy. 8) Fajnie oglądać sobie samemu nieustannie.............. plecy . 8)

Proponowałam miast tych luster wbite haki , to popatrzył się na mnie mało pojętym wzrokiem..

I zrozum tu mężczyznę kurde. :-?

no widzicie..my tu sobie "pitu pitu" o gwoździkach a dizajnerzy już dawno to dla nich stworzyli...kurcze, nie zdążyłyśmy opatentować :D ...a wy się stringami marwicie przecież są ostre szpikulce więc się nabijają jak trza....a chłopcy lubią grać w rzutki więc jasna sprawa...świetny mebel.....

Za to ustrojstwo należy się nagoda nobla :lol:

Nie tylko pozwala utrzymać porządek wśród raz-użytej-ale-jeszcze-nadającej się-do włożenia garderoby to jeszcze stanowi element dekoracyjny (po co wydawać kasę na obrazy?! to jest prawdziwa życiowa sztuka!), do tego pozwala na oszczędności - po co malować ściany jak można taką płytą z kolcami wyłożyć! i - nie czarujmy się! - to także sprzęt sportowy! zamiast zawadzającego w pokoju rowerka czy atlasa osobnik zamieszkujący takie lokum ćwiczy rzut do celu! doskonali mięśnie ramion, refleks i celność! :D :D :D

W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować :roll: :lol: :lol: :lol:

cos jak taśma klejąca, nie ?

No na przykład :lol:

Byle nie z tych mocnych :roll:

Bo potem trza by założyć wątkek pt. "Ratunku, czym zmyć klej ze stringów!" :roll:

Z tych dostępnych rozwiązań są rozwijane lepy na muchy, im więcej przy żyrandolu tym większa szansa, że coś zawiśnie 8)

Fuuuuj 8)

Właśnie od jakiegoś czasu mój małżonek jednorodzony ma chuć na wyłożenie powierzchni płaskich nadłóżkowych w lustra.

Jako że łoże małżeńskie mamy w okolicach skosów, efekt uzyskany byłby więcej niż 3 wymiarowy. 8) Fajnie oglądać sobie samemu nieustannie.............. plecy . 8)

Proponowałam miast tych luster wbite haki , to popatrzył się na mnie mało pojętym wzrokiem..

I zrozum tu mężczyznę kurde. :-?

Mój ma taka wizje od zawsze :roll: i biała niedźwiedzia skóra przed kominkiem :roll:

jasne, se zdobie zakład fryzjerki i garbarnie w jednym :roll:

Hm, :roll: na niedźwiedziej skórce mozna za daleko pojechać. Trza by technicznie jakieś ssawki, może matę antypoślizgową z łazienki ??

W ogóle faceci mają siermiężne wymagania, wot ów gwóźdź w desce : ma spełniać jedynie funkcję , a nie być kolorystycznie dobrany, stylowo zainspirowany wpływami i służyć ku ozdobie.

Zapytać tylko faceta, czy chciałby mieć siermiężny samochód.. :lol:

Hm, :roll: na niedźwiedziej skórce mozna za daleko pojechać. Trza by technicznie jakieś ssawki, może matę antypoślizgową z łazienki ??

znając mojego slubnego użyłby młotka i gwoździ :roll: , zawsze szuka najprostrzych rozwiazań, estetyka to sprawa ósmoplanowa :lol:

Mój osobisty też stosuje metodykę "wszystko na wierzchu" (no bez przesady, nie wszystko :D ) , potrafi do parteru mnie zwlec estetycznie, jak z lamp zrobił sobie wieszaki na kable , z pudeł stworzył K-2 ,( myślałam, że to barykada do gry w paintball), po jego terytorium należy chadzać jak po polu minowym, bo można nadepnąć na Wielce Ważną Rzecz, która MUSI tu leżeć, bo jak leży gdzie indziej, to znaczy że jej nie ma. :roll:

Ostatnio dowiedziałam się, że kurz doskonale konserwuje nóżki układów scalonych ( mniejsze utlenianie ) a wszelakie ruchy powietrza ( przeciągi - czyli wietrzenie ) bardzo źle wpływają na oprogramowanie komputera. :roll: , no bo kurz mu się osadza..

Mój małżonek zadowolony z obrotu sprawy, że jednak wzięliśmy malarzy do pomalowania wnętrz już jest gotowy na wprowadzkę.

Zostawiliśmy jednak do samodzielnego pomalowania wiatrołap (nie wiadomo jaka będzie zabudowa), pom. gosp. i łazienki.

Zasugerowałam, że póki są ciepłe dni to trzeba teraz samemu pomalować a najpierw zagruntować pylące na biało gładzie żeby już po posprzątaniu domu nigdzie się nie nosiło, jednak spotkał mnie zdecydowany opór męża - po co? przecież tak też da się mieszkać :roll:

• 2 weeks później...

Czytam, czytam i aż się boję co mnie czeka i czy starczy poczucia humoru, żeby to przetrzymać ;)

Jak na razie remontujemy nasze pierwsze wspólne mieszkanko (48 m2) i mój przyszły małżonek niby się nie wtrąca i zostawia wszystko mi, ale...

Łazienka musi być dźwiękoszczelna koniecznie, znaczy bez wywietrzników w drzwiach. Poza tym miejsce musi się znaleźć na jego sztangę, hantle i stos zapasowych ciężarków, że o drążku do podciągania się nie wspomnę... Jak mu zaproponowałam siłownię w piwnicy między półkami ze słoikami to się obraził :lol:

No i najważniejsze- biurko w sypialni z duuużą wysuwaną półką na klawiaturę "żeby mi się dobrze w gry grało" :o