Zazdrośnica 19.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować cos jak taśma klejąca, nie ? No na przykład Byle nie z tych mocnych Bo potem trza by założyć wątkek pt. "Ratunku, czym zmyć klej ze stringów!" Z tych dostępnych rozwiązań są rozwijane lepy na muchy, im więcej przy żyrandolu tym większa szansa, że coś zawiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Właśnie od jakiegoś czasu mój małżonek jednorodzony ma chuć na wyłożenie powierzchni płaskich nadłóżkowych w lustra. Jako że łoże małżeńskie mamy w okolicach skosów, efekt uzyskany byłby więcej niż 3 wymiarowy. Fajnie oglądać sobie samemu nieustannie.............. plecy . Proponowałam miast tych luster wbite haki , to popatrzył się na mnie mało pojętym wzrokiem.. I zrozum tu mężczyznę kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 19.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no widzicie..my tu sobie "pitu pitu" o gwoździkach a dizajnerzy już dawno to dla nich stworzyli...kurcze, nie zdążyłyśmy opatentować ...a wy się stringami marwicie przecież są ostre szpikulce więc się nabijają jak trza....a chłopcy lubią grać w rzutki więc jasna sprawa...świetny mebel..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 19.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Za to ustrojstwo należy się nagoda nobla Nie tylko pozwala utrzymać porządek wśród raz-użytej-ale-jeszcze-nadającej się-do włożenia garderoby to jeszcze stanowi element dekoracyjny (po co wydawać kasę na obrazy?! to jest prawdziwa życiowa sztuka!), do tego pozwala na oszczędności - po co malować ściany jak można taką płytą z kolcami wyłożyć! i - nie czarujmy się! - to także sprzęt sportowy! zamiast zawadzającego w pokoju rowerka czy atlasa osobnik zamieszkujący takie lokum ćwiczy rzut do celu! doskonali mięśnie ramion, refleks i celność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 19.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować cos jak taśma klejąca, nie ? No na przykład Byle nie z tych mocnych Bo potem trza by założyć wątkek pt. "Ratunku, czym zmyć klej ze stringów!" Z tych dostępnych rozwiązań są rozwijane lepy na muchy, im więcej przy żyrandolu tym większa szansa, że coś zawiśnie Fuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Właśnie od jakiegoś czasu mój małżonek jednorodzony ma chuć na wyłożenie powierzchni płaskich nadłóżkowych w lustra. Jako że łoże małżeńskie mamy w okolicach skosów, efekt uzyskany byłby więcej niż 3 wymiarowy. Fajnie oglądać sobie samemu nieustannie.............. plecy . Proponowałam miast tych luster wbite haki , to popatrzył się na mnie mało pojętym wzrokiem.. I zrozum tu mężczyznę kurde. Mój ma taka wizje od zawsze i biała niedźwiedzia skóra przed kominkiem jasne, se zdobie zakład fryzjerki i garbarnie w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hm, na niedźwiedziej skórce mozna za daleko pojechać. Trza by technicznie jakieś ssawki, może matę antypoślizgową z łazienki ?? W ogóle faceci mają siermiężne wymagania, wot ów gwóźdź w desce : ma spełniać jedynie funkcję , a nie być kolorystycznie dobrany, stylowo zainspirowany wpływami i służyć ku ozdobie. Zapytać tylko faceta, czy chciałby mieć siermiężny samochód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hm, na niedźwiedziej skórce mozna za daleko pojechać. Trza by technicznie jakieś ssawki, może matę antypoślizgową z łazienki ?? znając mojego slubnego użyłby młotka i gwoździ , zawsze szuka najprostrzych rozwiazań, estetyka to sprawa ósmoplanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mój osobisty też stosuje metodykę "wszystko na wierzchu" (no bez przesady, nie wszystko ) , potrafi do parteru mnie zwlec estetycznie, jak z lamp zrobił sobie wieszaki na kable , z pudeł stworzył K-2 ,( myślałam, że to barykada do gry w paintball), po jego terytorium należy chadzać jak po polu minowym, bo można nadepnąć na Wielce Ważną Rzecz, która MUSI tu leżeć, bo jak leży gdzie indziej, to znaczy że jej nie ma. Ostatnio dowiedziałam się, że kurz doskonale konserwuje nóżki układów scalonych ( mniejsze utlenianie ) a wszelakie ruchy powietrza ( przeciągi - czyli wietrzenie ) bardzo źle wpływają na oprogramowanie komputera. , no bo kurz mu się osadza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 i jak ich nie kochać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 19.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 znając mojego slubnego użyłby młotka i gwoździ , zawsze szuka najprostrzych rozwiazań, estetyka to sprawa ósmoplanowa http://www.obrazky.pl/obrazky/samotny-gwozdz-563-OBRAZKY.PL.jpg Przepraszam ale muszę zaprotestować co do estetyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mój małżonek zadowolony z obrotu sprawy, że jednak wzięliśmy malarzy do pomalowania wnętrz już jest gotowy na wprowadzkę. Zostawiliśmy jednak do samodzielnego pomalowania wiatrołap (nie wiadomo jaka będzie zabudowa), pom. gosp. i łazienki. Zasugerowałam, że póki są ciepłe dni to trzeba teraz samemu pomalować a najpierw zagruntować pylące na biało gładzie żeby już po posprzątaniu domu nigdzie się nie nosiło, jednak spotkał mnie zdecydowany opór męża - po co? przecież tak też da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No..uznanie, co za finezja w elementach kątowych owych gwoździ. ( faceta trzeba chwalić, inaczej nie zapamięta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 19.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sa takie, co potrafia sprawic,ze zapamieta i bez pochwaly.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 20.08.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Coś ze specjalną dedykacją http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/cf/qe/dyiv/5E19E42Ub9QJdMa7LX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/cf/qe/dyiv/eezOdJwT1JIiynLc5X.jpg Jestem szczęśliwy, po prostu szczęśliwy... Mam łzy w oczach - tak, to jest to!!! Kaszak - dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cieszę się że mam dobry uczynek na koncie. Przynajmniej jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sa takie, co potrafia sprawic,ze zapamieta i bez pochwaly.. Jeżeli myślisz to co ja myśle że myślisz, to w zasadzie jest to forma pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 20.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cieszę się że mam dobry uczynek na koncie. Przynajmniej jeden No nie wiem, nie wiem ciekawe jak to Ania zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 01.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 mnie zmierziło, gdy usłyszałam od małża, że chce by wszystkie okna w domu miały takie same rolety, żeby z zewnątrz ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 01.09.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Czytam, czytam i aż się boję co mnie czeka i czy starczy poczucia humoru, żeby to przetrzymać Jak na razie remontujemy nasze pierwsze wspólne mieszkanko (48 m2) i mój przyszły małżonek niby się nie wtrąca i zostawia wszystko mi, ale... Łazienka musi być dźwiękoszczelna koniecznie, znaczy bez wywietrzników w drzwiach. Poza tym miejsce musi się znaleźć na jego sztangę, hantle i stos zapasowych ciężarków, że o drążku do podciągania się nie wspomnę... Jak mu zaproponowałam siłownię w piwnicy między półkami ze słoikami to się obraził No i najważniejsze- biurko w sypialni z duuużą wysuwaną półką na klawiaturę "żeby mi się dobrze w gry grało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts