zielona201 25.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Mój Jasiek chciał ustawić na ścianie witrynę, a ja mu mówię że nie da rady, bo grzejnik tam będzie, a no na to, że przełożymy go na drugą stronę pokoju.Można by było, ale rury już rozprowadzone i wylewki już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 25.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ale widzisz... Jasiek nie mowil o tym, by grzejnik byl podlaczony do instalacji... Poprostu by go przelozyl i tyle... Stanowilby wtedy element dekoracji:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 25.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tu nie chodzi o typowe bledy ortograficzne. Z mojej obserwacji wynika ze ok. 60-75% kobiet ma problem z tym slowem...prawie tylko z tym...Jak to wytlumaczyc? W psychologii istnieje takie pojęcie jak "wyparcie" - dotyczy przykrych doświadczeń, może to dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Tu nie chodzi o typowe bledy ortograficzne. Z mojej obserwacji wynika ze ok. 60-75% kobiet ma problem z tym slowem...prawie tylko z tym...Jak to wytlumaczyc? W psychologii istnieje takie pojęcie jak "wyparcie" - dotyczy przykrych doświadczeń, może to dlatego? Chłopaki - przenieście się do tematu "Klub sfrustrowanych mężów" Tak was boli, że kobiety mają trochę ubawu???? Dziewczyny - Jasiek z grzejnikiem mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 http://babeczkaa.blox.pl/resource/David_Olschewski.jpg http://babeczkaa.blox.pl/resource/David_Olschewski_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Taki wieszak na ubrania dla budującego się inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dobre, zawsze mozna wykorzystac pozostalosci po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dobre, zawsze mozna wykorzystac pozostalosci po budowie A w betoniarce zrobić pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Chociazby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A z kielni można zrobić tackę na kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A z kielni można zrobić tackę na kieliszki http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/kielnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A z kielni można zrobić tackę na kieliszki http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/kielnia.jpg Właśnie taki prezent kiedyś daliśmy kumplowi i mi się przypomniało O cholerka, to miały być durne pomysły facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/kielnia.jpg a ten dzwonek to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Elutku dzwonek musi być idziesz ,kieliszki pełne ,trzeba ostrzegać żeby Ci ktoś narzędzia pracy z ręki nie wytrącił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Albo dac sygnal, ze dostolu juz nakryto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 27.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Można obudzić, tych co już przysnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaaga 27.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mój małż niestety nie wpadł jak dotąd na żaden pomysł, który mogłabym z impetem storpedować, ale... ... ma manię chomikowania wszystkich kartonów po wszystkich zakupionych sprzętach/ urządzeniach. Zaliczyliśmy już kilka mieszkań włącznie z czasami studenckimi - czytaj małe kawalerki gdzie zawsze brakuje miejsc do przechowywania, szaf itp.), a człowiek obrasta w klamoty. Więc co przeprowadzka robiłam akcję bunt, że po co nam stosy pudełek??? i słyszałam - a co zrobisz jak trzeba będzie reklamować i nie będziesz mieć oryginalnego opakowania (hm... reklamować widelczyki deserowe, albo sprzęt który mamy już kilka lat i gwarancja dawno wygasła?) Poza tym ten karton przyda się na przeprowadzkę! No więc jak się już wreszcie wybudujemy i przeprowadzimy (mam nadzieję, że to będzie jedyna przeprowadzka w ciągu najbliższych kilkunastu lat) to zrobię z tych wszystkich pudeł, kartonów itp wielkie ognicho (z kiełbaskami i piwkiem) i odtańczę taniec radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 i słyszałam - a co zrobisz jak trzeba będzie reklamować i nie będziesz mieć oryginalnego opakowania Możesz mu zawsze powiedzieć, zgodnie zresztą z prawdą, że niedawno ustalono ponad wszelką wątpliwość, że żaden serwis nie ma prawa żądać oryginalnego opakowania. Opakowanie ma być porządne ale nie musi być oryginalne Przepraszam za OT. W każdym razie ja po tym orzeczeniu miałam wreszcie argument i mogłam sie pozbyć stosów pudeł z poddasza, które powoli przerabiamy na mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 27.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Spieszę donieść, że wątek doczekał się mini przedruku w październikowym numerze Muratora Swoich doświadczeń w powyższym temacie mam mało, bo zapał mojego M został zdławiony w zarodku, po tym jak wymyslił sobie aby na ścianach w nowym mieszkaniu dać tapete z barankiem ewentualnie tynk strukturalny gruby piasek (mam nadzieję, że wiadomo o które cudo chodzi, bo było kiedyś popularne w przedpokojach albo biurach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.09.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Spieszę donieść, że wątek doczekał się mini przedruku w październikowym numerze Muratora o jak fajnie! tylko nie zapomnijcie poinformować mężów, że stali się gwiazdami prasy branżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts