Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu nie chodzi o typowe bledy ortograficzne. Z mojej obserwacji wynika ze ok. 60-75% kobiet ma problem z tym slowem...prawie tylko z tym...Jak to wytlumaczyc?

W psychologii istnieje takie pojęcie jak "wyparcie" - dotyczy przykrych doświadczeń, może to dlatego? ;) :D

Chłopaki - przenieście się do tematu "Klub sfrustrowanych mężów" :evil: :evil: :evil:

Tak was boli, że kobiety mają trochę ubawu????

Dziewczyny - Jasiek z grzejnikiem mi się podoba :D :D :D

Mój małż niestety nie wpadł jak dotąd na żaden pomysł, który mogłabym z impetem storpedować, ale...

... ma manię chomikowania wszystkich kartonów po wszystkich zakupionych sprzętach/ urządzeniach.

Zaliczyliśmy już kilka mieszkań włącznie z czasami studenckimi - czytaj małe kawalerki gdzie zawsze brakuje miejsc do przechowywania, szaf itp.), a człowiek obrasta w klamoty.

Więc co przeprowadzka robiłam akcję bunt, że po co nam stosy pudełek???

i słyszałam - a co zrobisz jak trzeba będzie reklamować i nie będziesz mieć oryginalnego opakowania (hm... reklamować widelczyki deserowe, albo sprzęt który mamy już kilka lat i gwarancja dawno wygasła?) Poza tym ten karton przyda się na przeprowadzkę!

No więc jak się już wreszcie wybudujemy i przeprowadzimy (mam nadzieję, że to będzie jedyna przeprowadzka w ciągu najbliższych kilkunastu lat) to zrobię z tych wszystkich pudeł, kartonów itp wielkie ognicho (z kiełbaskami i piwkiem) i odtańczę taniec radości!

i słyszałam - a co zrobisz jak trzeba będzie reklamować i nie będziesz mieć oryginalnego opakowania

Możesz mu zawsze powiedzieć, zgodnie zresztą z prawdą, że niedawno ustalono ponad wszelką wątpliwość, że żaden serwis nie ma prawa żądać oryginalnego opakowania. Opakowanie ma być porządne ale nie musi być oryginalne :)

Przepraszam za OT. W każdym razie ja po tym orzeczeniu miałam wreszcie argument i mogłam sie pozbyć stosów pudeł z poddasza, które powoli przerabiamy na mieszkanie.

Spieszę donieść, że wątek doczekał się mini przedruku w październikowym numerze Muratora :D

Swoich doświadczeń w powyższym temacie mam mało, bo zapał mojego M został zdławiony w zarodku, po tym jak wymyslił sobie aby na ścianach w nowym mieszkaniu dać tapete z barankiem ewentualnie tynk strukturalny gruby piasek (mam nadzieję, że wiadomo o które cudo chodzi, bo było kiedyś popularne w przedpokojach albo biurach :lol: )