Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój rozejrzał sie dziś po sypialni (niedawno urządzonej) i stwierdził ,że trzeba tu jeszcze jakiś mebelek postawic.

-A po co ci ten mebelek-pytam z pewnym podejrzeniem

-No wiesz -jakby trzeba było jakies ciuchy rzucić......

On tego jeszcze nie wie ale tego''mebelka'' nie było ,nie ma i nie będzie :D

Galka ja męża Twego rozumiem... :D

ja też cały czas kombinuję, jak tu wymyśleć potrzebę mebelka jakiegoś, co by było gdzie ciuchy rzucić :D :lol: 8) 8) 8)

wolność ma także jest w tym zakresie ograniczana przez drugą połówkę :p

Mój rozejrzał sie dziś po sypialni (niedawno urządzonej) i stwierdził ,że trzeba tu jeszcze jakiś mebelek postawic.

-A po co ci ten mebelek-pytam z pewnym podejrzeniem

-No wiesz -jakby trzeba było jakies ciuchy rzucić......

On tego jeszcze nie wie ale tego''mebelka'' nie było ,nie ma i nie będzie :D

Galka ja męża Twego rozumiem... :D

ja też cały czas kombinuję, jak tu wymyśleć potrzebę mebelka jakiegoś, co by było gdzie ciuchy rzucić :D :lol: 8) 8) 8)

wolność ma także jest w tym zakresie ograniczana przez drugą połówkę :p

Ani mnie ani mojemu nie przeszkadzają ciuchy rzucone tymczasowo na glebę :oops: Ale u nas nijak żadnego mebelka się nie wciśnie....a na nowym....???

Właśnie mi się przypomniało, że mój genialny połówek wymyślił projektor kinowy do pokoju 4,6x5,0 tj. ewidentne 23m2. Oczywiście wybiłam mu to z głowy, jak mi pokazał, jak toto wygląda. Oczy mnie bolały od migania obrazu :roll: :evil:

A my mamy takowy i ja jestem zadowolona, chociaż na początku jak usłyszałam ile kosztuje projektor, to byłam przeciwna.

Właśnie mi się przypomniało, że mój genialny połówek wymyślił projektor kinowy do pokoju 4,6x5,0 tj. ewidentne 23m2. Oczywiście wybiłam mu to z głowy, jak mi pokazał, jak toto wygląda. Oczy mnie bolały od migania obrazu :roll: :evil:

A my mamy takowy i ja jestem zadowolona, chociaż na początku jak usłyszałam ile kosztuje projektor, to byłam przeciwna.

o to jak swiatłość zwycięzą ciemność ( bo nie!) znacy 8) :lol: :lol: :wink:

o to jak swiatłość zwycięzą ciemność ( bo nie!) znacy 8) :lol: :lol: :wink:

Nie,"bo nie" tylko oczy bolą. Chyba,że tam gdzie widziałam był źle zamontowany/podłączony.

2,5x5m taki mniej więcej był ekran :roll:

3) muzyka i światło w łazience :lol: . miałam takie podłączenie, że jak się zapalało światło to natychmiast włączało się radio-wiecie tak jak wentylator :lol: , więc nie było mowy o poleżeniu w wannie i relaksie.

świetny wątek....my się wykańczamy więc codziennie mam rózne "mądre" pomysły jak udoskonalić nasze codzienne funkcjonowanie :wink:

To wcale nie takie głupie - wymusza oszczędność światła, zwłaszcza, gdy podłączy się odpowiednią "ukochaną" stację radiową.

A relaks można mieć jeszcze lepszy przy świecach :D

Ulka czy mam zapytać małża jak to uczynił ????????:o :o on będzie w niebo wzięty, że się żywo zainteresuję tym wynalazkiem.pewnie powie: wiesz to nic takiegi, taki tam mały kabelek :) :lol:

a relaks no tak.... a jak ci stacja zaczyna szumieć a ty leżysz w masce algowej na twarzy, świeczki, klimacik, artomaty SPA.a tu nagle ssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz z radia....super :lol:

Mój kochany (ten od półek na drzwiach suwanych :D ) jest aktualnie na etapie podświetlania wszystkiego co się da. Dorwał skądś wąż świetlny (10 m) i chce tym podświetlać zabudowę nad lodówką, blato-wyspę w kuchni i Bóg wie co jeszcze...

Kurde, chyba go poproszę, żeby to jeszcze wszystko migało i będę miała w domu Boże Narodzenie cały rok!

Ten wątek bardziej ma na celu dodawania sobie otuchy w akceptowaniu coraz to nowych i zaskakujących pomysłów naszych połówek, że u każdej coś się takiego dzieje niż szukania powodu do rozwodu 8) :lol:

Dzięki Bogu, że trafiłam na ten wątek, bo juz miałam składać pozew rozwodowy :evil: :evil: :evil:

A dzięki Wam dziewczyny, trochę mi lżej, że nie tylko ja mam z moją połówką pod górkę.... :wink: :wink: :wink:

mój ulubiony małżonek ostatnio zapowiedział, że chce ładne drewniane ażurowe schody...

w sumie nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie... zresztą zobaczcie same :D

http://images38.fotosik.pl/123/45d80f601e295892.jpg

przestrzeń pod skosem górnego biegu schodów ma być wykorzystana na łazienkę, ma tam stać wanna

no w sumie mogłoby być ciekawie, małż w wannie(ma być w miejscu prysznica) a ja mu z tych otwartych schodków piwko podaję, no gorzej, gdybym akurat je zamiatała :wink:

Drogie Panie fantastyczny ten wątek :) na zły dzień w pracy idealny :D

Ja co prawda małża jeszcze nie mam, ale myślę że w tym wątku nie jest konieczne posiadanie obrączek.

Co prawda mój wybranek, nie ma jakiś niesamowitych pomysłów jeżeli chodzi o gwoździe w ścianach, auto w domu itp. wymyślanie jak co ma wyglądać pozostawia mnie, on jest tylko od zatwierdzania coś ala cezar: kciuk w górę - mogę się cieszyć i realizować projekt, kciuk w dół - projekt na stracenie :(

Ale powiem wszystkim Paniom, że jeżeli coś wam się bardzo podoba to warto to wałkować i wałkować, w końcu Panowie ulegają. Tak było w naszym wypadku - marzy mi się w przedpokoju fototapeta z jednym ze zdjęć wykonanym przez nas samych - dwa miesiące mówiłam, że fajnie by było coś takiego zrobić, a On, że nie że tapeta, że fuj, że nie lubi tapet, że wiocha, że brzydkie itp... długo by wymieniać, aż pewnego dnia znalazłam zdjęcie tego co chce zrobić i Jego wypowiedź : " OO to nawet fajnie wygląda zróbmy sobie coś takiego " :D