Afrodyta 18.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ma się tam znaleźć sterownia elektryczna i wszelkie routery, huby i inne splitery + półki na wino. Uświadom go, że to wino będzie miało za ciepło przy tych urządzeniach. Ciekawe z czego zrezygnuje Wstawi chłodziarkę na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 18.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Mój rozejrzał sie dziś po sypialni (niedawno urządzonej) i stwierdził ,że trzeba tu jeszcze jakiś mebelek postawic. -A po co ci ten mebelek-pytam z pewnym podejrzeniem -No wiesz -jakby trzeba było jakies ciuchy rzucić...... On tego jeszcze nie wie ale tego''mebelka'' nie było ,nie ma i nie będzie Galka ja męża Twego rozumiem... ja też cały czas kombinuję, jak tu wymyśleć potrzebę mebelka jakiegoś, co by było gdzie ciuchy rzucić wolność ma także jest w tym zakresie ograniczana przez drugą połówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.07.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Mój rozejrzał sie dziś po sypialni (niedawno urządzonej) i stwierdził ,że trzeba tu jeszcze jakiś mebelek postawic. -A po co ci ten mebelek-pytam z pewnym podejrzeniem -No wiesz -jakby trzeba było jakies ciuchy rzucić...... On tego jeszcze nie wie ale tego''mebelka'' nie było ,nie ma i nie będzie Galka ja męża Twego rozumiem... ja też cały czas kombinuję, jak tu wymyśleć potrzebę mebelka jakiegoś, co by było gdzie ciuchy rzucić wolność ma także jest w tym zakresie ograniczana przez drugą połówkę Ani mnie ani mojemu nie przeszkadzają ciuchy rzucone tymczasowo na glebę Ale u nas nijak żadnego mebelka się nie wciśnie....a na nowym....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 20.07.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 uchachałam się po pachy już po pobieżnym przejrzeniu wątku to chyba będzie mój ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Właśnie mi się przypomniało, że mój genialny połówek wymyślił projektor kinowy do pokoju 4,6x5,0 tj. ewidentne 23m2. Oczywiście wybiłam mu to z głowy, jak mi pokazał, jak toto wygląda. Oczy mnie bolały od migania obrazu A my mamy takowy i ja jestem zadowolona, chociaż na początku jak usłyszałam ile kosztuje projektor, to byłam przeciwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Właśnie mi się przypomniało, że mój genialny połówek wymyślił projektor kinowy do pokoju 4,6x5,0 tj. ewidentne 23m2. Oczywiście wybiłam mu to z głowy, jak mi pokazał, jak toto wygląda. Oczy mnie bolały od migania obrazu A my mamy takowy i ja jestem zadowolona, chociaż na początku jak usłyszałam ile kosztuje projektor, to byłam przeciwna. o to jak swiatłość zwycięzą ciemność ( bo nie!) znacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Właśnie mi się przypomniało, że mój genialny połówek wymyślił projektor kinowy do pokoju 4,6x5,0 tj. ewidentne 23m2. Oczywiście wybiłam mu to z głowy, jak mi pokazał, jak toto wygląda. Oczy mnie bolały od migania obrazu A my mamy takowy i ja jestem zadowolona, chociaż na początku jak usłyszałam ile kosztuje projektor, to byłam przeciwna. o to jak swiatłość zwycięzą ciemność ( bo nie!) znacy Nie,"bo nie" tylko oczy bolą. Chyba,że tam gdzie widziałam był źle zamontowany/podłączony. 2,5x5m taki mniej więcej był ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 tia na projektorze oczy bola..echh..na dzien dobry owszem..ale wait wait..wlk obrazu przeraza..i autosugestia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 tia na projektorze oczy bola..echh..na dzien dobry owszem..ale wait wait..wlk obrazu przeraza..i autosugestia jest Jest, jest A jak się uprze to każę mu całość zamontować w pokoju kominkowym. W piwnicy o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a jak ..a why ---bo tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a jak ..a why ---bo tak!!! I to jest prawidłowa odpowiedź Jak On nie wstawi projektora, to ja rezerwuję sobie tą przestrzeń na bilard Całkiem spory stół się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 22.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 3) muzyka i światło w łazience . miałam takie podłączenie, że jak się zapalało światło to natychmiast włączało się radio-wiecie tak jak wentylator , więc nie było mowy o poleżeniu w wannie i relaksie. świetny wątek....my się wykańczamy więc codziennie mam rózne "mądre" pomysły jak udoskonalić nasze codzienne funkcjonowanie To wcale nie takie głupie - wymusza oszczędność światła, zwłaszcza, gdy podłączy się odpowiednią "ukochaną" stację radiową. A relaks można mieć jeszcze lepszy przy świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ulka czy mam zapytać małża jak to uczynił ???????? on będzie w niebo wzięty, że się żywo zainteresuję tym wynalazkiem.pewnie powie: wiesz to nic takiegi, taki tam mały kabelek a relaks no tak.... a jak ci stacja zaczyna szumieć a ty leżysz w masce algowej na twarzy, świeczki, klimacik, artomaty SPA.a tu nagle ssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz z radia....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.07.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kordzina-zawsze mozna sobie wyobrazić ,że ssssssszzzzzzzz to szum morza albo wodospad i spa całą gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no dzięki ci bardzo za takie SPA, kiedyś leże a tu zaczęła "przebijać" Toruńska rozgłośnia...zrelaksowałam sie jak nic i uduchowiłam...zapomnałam dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No widzisz - i dla ciała, i dla ducha Że tak powiem: łosz end goł.... na pielgrzymkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 23.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mój kochany (ten od półek na drzwiach suwanych ) jest aktualnie na etapie podświetlania wszystkiego co się da. Dorwał skądś wąż świetlny (10 m) i chce tym podświetlać zabudowę nad lodówką, blato-wyspę w kuchni i Bóg wie co jeszcze... Kurde, chyba go poproszę, żeby to jeszcze wszystko migało i będę miała w domu Boże Narodzenie cały rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 23.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ten wątek bardziej ma na celu dodawania sobie otuchy w akceptowaniu coraz to nowych i zaskakujących pomysłów naszych połówek, że u każdej coś się takiego dzieje niż szukania powodu do rozwodu Dzięki Bogu, że trafiłam na ten wątek, bo juz miałam składać pozew rozwodowy A dzięki Wam dziewczyny, trochę mi lżej, że nie tylko ja mam z moją połówką pod górkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 mój ulubiony małżonek ostatnio zapowiedział, że chce ładne drewniane ażurowe schody... w sumie nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie... zresztą zobaczcie same http://images38.fotosik.pl/123/45d80f601e295892.jpg przestrzeń pod skosem górnego biegu schodów ma być wykorzystana na łazienkę, ma tam stać wanna no w sumie mogłoby być ciekawie, małż w wannie(ma być w miejscu prysznica) a ja mu z tych otwartych schodków piwko podaję, no gorzej, gdybym akurat je zamiatała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 23.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Drogie Panie fantastyczny ten wątek na zły dzień w pracy idealny Ja co prawda małża jeszcze nie mam, ale myślę że w tym wątku nie jest konieczne posiadanie obrączek. Co prawda mój wybranek, nie ma jakiś niesamowitych pomysłów jeżeli chodzi o gwoździe w ścianach, auto w domu itp. wymyślanie jak co ma wyglądać pozostawia mnie, on jest tylko od zatwierdzania coś ala cezar: kciuk w górę - mogę się cieszyć i realizować projekt, kciuk w dół - projekt na stracenie Ale powiem wszystkim Paniom, że jeżeli coś wam się bardzo podoba to warto to wałkować i wałkować, w końcu Panowie ulegają. Tak było w naszym wypadku - marzy mi się w przedpokoju fototapeta z jednym ze zdjęć wykonanym przez nas samych - dwa miesiące mówiłam, że fajnie by było coś takiego zrobić, a On, że nie że tapeta, że fuj, że nie lubi tapet, że wiocha, że brzydkie itp... długo by wymieniać, aż pewnego dnia znalazłam zdjęcie tego co chce zrobić i Jego wypowiedź : " OO to nawet fajnie wygląda zróbmy sobie coś takiego " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts