OK 18.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... cholerne malkontentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... cholerne malkontentki Jak możesz??? Od razu widać, że to męska konstrukcja Ja bym tę tablicę dobrym rzepem wyłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... cholerne malkontentki Jak możesz??? Od razu widać, że to męska konstrukcja Ja bym tę tablicę dobrym rzepem wyłożyła rzepem to by facet wyłożył, on se koronkowych majtek nie pozaciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... cholerne malkontentki Jak możesz??? Od razu widać, że to męska konstrukcja Ja bym tę tablicę dobrym rzepem wyłożyła rzepem to by facet wyłożył, on se koronkowych majtek nie pozaciąga Od zawsze podejrzewałam, że ze mną coś nie tak Dobra gipiura się nie zaciągnie na rzepie (trza rzucać z wyczuciem ), inne koronki mnie drapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hehehe, fajne!!! sama takie chcę!!! rzucałabym gaciami do celu. Tiaaaa, tylko na stringi trza by te gwoździe gęściej.... Olga -lewy dolny naroznik ostatniej fotki - widać, że da rade Ale jakie marnotrawstwo przestrzeni... I czasu... cholerne malkontentki Jak możesz??? Od razu widać, że to męska konstrukcja Ja bym tę tablicę dobrym rzepem wyłożyła rzepem to by facet wyłożył, on se koronkowych majtek nie pozaciąga Od zawsze podejrzewałam, że ze mną coś nie tak Dobra gipiura się nie zaciągnie na rzepie (trza rzucać z wyczuciem ), inne koronki mnie drapią Gdyby to byla prawdziwie meska tablica, to w ogole by tam majtek nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to znaczy,ze gipiura to ta mientka koronka ? Ale jedwabik, może się zniszczyć, albo ześlizgiwać muszę jakieś testy zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować cos jak taśma klejąca, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku trzeba by jakiś lepsiejszy rzep opracować cos jak taśma klejąca, nie ? No na przykład Byle nie z tych mocnych Bo potem trza by założyć wątkek pt. "Ratunku, czym zmyć klej ze stringów!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bosz, to nie mozna bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Można, ale 8h w robocie w dżinsach niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Można, ale 8h w robocie w dżinsach niewygodnie zależy od roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A kto mowi o dzinsach? Tam powinny wisiec ponczochy z calym osprzetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Małgoś, wpadnij do mnie do biura, to zrozumiesz, czemu dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Małgoś, wpadnij do mnie do biura, to zrozumiesz, czemu dżinsy Zaintrygowalas mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Małgoś, wpadnij do mnie do biura, to zrozumiesz, czemu dżinsy Zaintrygowalas mnie. panom często długopisy wpadają pod biurko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts