Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

No to, zeby nie był, że jestem taka pogrążona przez mojego małża, to dodam, że poza swoimi fanaberiami z tymi haczykami wcale ze mną nie dyskutuje na temat urządzenia domu, ja mówię będą ściany białe, on mówi ok, ja: tu będzie szafa, on ok., ja kupuję kafle do łazienki, on ok.... totalne zawierza w mój dobry gust ;-)

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój dostał specjalnie dla siebie garderobę - tak, tak nie dla mnie tylko dla niego - będzie miał gdzie trzymać płyty i kupione dvd z filmami (zbierał przez kilkanaście lat to się uzbierało i zbiera dalej) -

na moje: a ta druga ściana będzie na Twoje ubrania

mówi: no jak to tak, a jak się wszystkie płyty nie zmieszczą?

ja: to będą ładnie zapakowane w pudełkach katalogowo na strychu

on: jak to??!!, zwariowałaś??!! M-O-J-E płyty w takim miejscu?

ja: a ciuchy gdzie?

on: nooo, gdzieś się upcha...

ja: upcha ?, będą pogniecione, zatęchłe (myślałam o strychu hehe)

on: no to co, przecież SIĘ UPRASUJE (się, pomyślałam, te SIĘ to moje ręce buuu)

dodam, że gazetnik w łazience będzie dla mnie :lol: 8)

a ja się zmieszczę w drugiej garderobie z syna rzeczami, bo i tak układam je sama po praniu.

No to, zeby nie był, że jestem taka pogrążona przez mojego małża, to dodam, że poza swoimi fanaberiami z tymi haczykami wcale ze mną nie dyskutuje na temat urządzenia domu, ja mówię będą ściany białe, on mówi ok, ja: tu będzie szafa, on ok., ja kupuję kafle do łazienki, on ok.... totalne zawierza w mój dobry gust

:lol: :lol: nie tłumacz się :) temat jest jasny chłopaki tu nie zaglądają :wink:

Kup mu takie coś i po problemie:

http://www.akant-stylmeb.pl/galerie/l/lokaj-wieszak-stojacy_4496.jpg

Dzięki, za mało haczyków, za mało łachów się zmieści, reszta będzie leżała na krzesłach, fotelach, podłodze...

Po wywiadzie przeprowadzonym w pracy stwierdzam, żę to przypadek nieuleczalny!!!!

A może jednak jakiś facet się wypowie?

Mój mąż zaproponował, aby na drzwiach do spiżarki były półeczki na przyprawy w słoiczkach itp...

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/xF6LmV8BbC7uOaKOtB.jpg

Super pomysł :lol: gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... :D

a to ponoć my nie mamy wyobraźni przestrzennej ;)

leNowak dawaj, dawaj :lol:

Mój mąż, teraz, w okresie przejsciowym, gdy nasza garderoba "się robi", obwiesza regał z książkami, swoimi koszulami, które "mozna jeszcze z raz założyć, przed wypraniem" :D Ale wiecie? Ulżyło mi kiedy dowiedziałam sie, że w tym względzie mój mąż oryginałem nie jest;-)

Jestem szwagierką takiej osoby, która zrezygnowała z podłączenia umywalki w pomieszczeniu wc, do wody, bo ta umywalka świetnie jej służy za gazetownik :D Odkąd mój Siostrzeniec nauczył sie czytać, myślą nad zmianą umywalki na większą 8)

Dzięki, za mało haczyków, za mało łachów się zmieści, reszta będzie leżała na krzesłach, fotelach, podłodze...

Bez jaj! To ile razy zamierza chodzić w tych samych rzeczach bez prania?

No jak to ?? Raz :):) i będzie wisieć aż żona zabierze do pralki :)

Mimo zakazu zajżałem ...

Czy można pochwalić się włąsnymi durnymi pomysłami? :)

Pozdrawiam, Leszek

Czekamy z utęsknieniem

...Super pomysł :lol: gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... :D

Poległam

A mój facet mówi, że chce pare haczyków na ścianie na wieszanie używanych ciuchów, które jeszcze może kiedyś założy,

mój je kładzie na podłogę przy łóżku :roll:

znaczy ciuchy które zakłada na co dzień

jak się rano koncepcja zmieni co do ubioru leżą tam sobie grzecznie :roll: i czekają na swój czas

gdy padło pytanie - jak grube ścianki działowe z k-g stawiamy na poddaszu mój mąż obdzwonił sklepy z mat. budowlanymi z zapytaniem, jakie profile mają najgrubsze. w odpowiedzi na pytanie dlaczego objaśniono mi, że nie chce słyszeć jak jego córka będzie sex uprawiać ( córka - obecnie 2,5 roku 8) ). Dodam, że my sypialnie mamy wymurowaną z bloczków 24 cm :wink: i tylko 3 pomieszczenia są z k-g 8)

poza tym non-stop zadawane są mi pytania w stylu "kochanie, a jaki kolor będziemy mieli......"- tu następuje objaśnienie o które pomieszczenie chodzi ). gdy zaczynam się produkować ( niezależnie od tego, jaki kolor wymyśliłam ) zawsze dostaję odpowiedź "no tak, ty to najlepiej wszystko zrób brązowe " :p :p :p

Więc: (zaczynając niepoprawnie)

1. Wymyśliłem kominek w salonie (mieszkanie - 7piętro) - trochę niezgodne z prawem i moja 2 połowa wogóle nie chce o tym słyszeć (choć kominek wogóle by chciała)

2. Rekuperator umiejscowiłem w kuchni - zamiast kilku szafek podwieszanych - ale było gadania - koniec końców reku wylądował w przedpokoju ... :)

wkrótce cdn ....