aniaitomek 09.07.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No to, zeby nie był, że jestem taka pogrążona przez mojego małża, to dodam, że poza swoimi fanaberiami z tymi haczykami wcale ze mną nie dyskutuje na temat urządzenia domu, ja mówię będą ściany białe, on mówi ok, ja: tu będzie szafa, on ok., ja kupuję kafle do łazienki, on ok.... totalne zawierza w mój dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój dostał specjalnie dla siebie garderobę - tak, tak nie dla mnie tylko dla niego - będzie miał gdzie trzymać płyty i kupione dvd z filmami (zbierał przez kilkanaście lat to się uzbierało i zbiera dalej) - na moje: a ta druga ściana będzie na Twoje ubrania mówi: no jak to tak, a jak się wszystkie płyty nie zmieszczą? ja: to będą ładnie zapakowane w pudełkach katalogowo na strychu on: jak to??!!, zwariowałaś??!! M-O-J-E płyty w takim miejscu? ja: a ciuchy gdzie? on: nooo, gdzieś się upcha... ja: upcha ?, będą pogniecione, zatęchłe (myślałam o strychu hehe) on: no to co, przecież SIĘ UPRASUJE (się, pomyślałam, te SIĘ to moje ręce buuu) dodam, że gazetnik w łazience będzie dla mnie a ja się zmieszczę w drugiej garderobie z syna rzeczami, bo i tak układam je sama po praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No to, zeby nie był, że jestem taka pogrążona przez mojego małża, to dodam, że poza swoimi fanaberiami z tymi haczykami wcale ze mną nie dyskutuje na temat urządzenia domu, ja mówię będą ściany białe, on mówi ok, ja: tu będzie szafa, on ok., ja kupuję kafle do łazienki, on ok.... totalne zawierza w mój dobry gust nie tłumacz się temat jest jasny chłopaki tu nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 09.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kup mu takie coś i po problemie: http://www.akant-stylmeb.pl/galerie/l/lokaj-wieszak-stojacy_4496.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 09.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kup mu takie coś i po problemie: http://www.akant-stylmeb.pl/galerie/l/lokaj-wieszak-stojacy_4496.jpg Dzięki, za mało haczyków, za mało łachów się zmieści, reszta będzie leżała na krzesłach, fotelach, podłodze... Po wywiadzie przeprowadzonym w pracy stwierdzam, żę to przypadek nieuleczalny!!!! A może jednak jakiś facet się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 09.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki, za mało haczyków, za mało łachów się zmieści, reszta będzie leżała na krzesłach, fotelach, podłodze... Bez jaj! To ile razy zamierza chodzić w tych samych rzeczach bez prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 09.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mimo zakazu zajżałem ... Czy można pochwalić się włąsnymi durnymi pomysłami? Pozdrawiam, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czytałam wypowiedź dziewczyny, która się popłakała gdy wróciła do domu a tu małżonek pomalował na ciemny brąz rurę od kaloryfera biegnącą przez sam środek bielusieńkiej ściany. Tłumaczył że to dla ozdoby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 09.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój mąż zaproponował, aby na drzwiach do spiżarki były półeczki na przyprawy w słoiczkach itp... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/xF6LmV8BbC7uOaKOtB.jpg Super pomysł gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 przestancie proszę, ja w pracy jestem , nie mogę się tak śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój mąż zaproponował, aby na drzwiach do spiżarki były półeczki na przyprawy w słoiczkach itp... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/xF6LmV8BbC7uOaKOtB.jpg Super pomysł gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... a to ponoć my nie mamy wyobraźni przestrzennej leNowak dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 09.07.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mimo zakazu zajżałem ... Czy można pochwalić się włąsnymi durnymi pomysłami? Pozdrawiam, Leszek Jako autorka wątku zezwalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 09.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wątek genialny!! Półeczki na drzwiach suwanych, brązowa OZDOBNA rura na białej ścianie, wymierzanie hydroforu, żeby się pifko zmieściło... po prostu brak słów, żeby wyrazić podziw i szacunek dla fantazji naszych facetów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 09.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój mąż, teraz, w okresie przejsciowym, gdy nasza garderoba "się robi", obwiesza regał z książkami, swoimi koszulami, które "mozna jeszcze z raz założyć, przed wypraniem" Ale wiecie? Ulżyło mi kiedy dowiedziałam sie, że w tym względzie mój mąż oryginałem nie jest;-) Jestem szwagierką takiej osoby, która zrezygnowała z podłączenia umywalki w pomieszczeniu wc, do wody, bo ta umywalka świetnie jej służy za gazetownik Odkąd mój Siostrzeniec nauczył sie czytać, myślą nad zmianą umywalki na większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój Tomek ostatnio mi oznajmił, że on ma pomysł na ściany w sypialni (żebym nie narzekała, że wszystko na mojej głowie) - super tapeta - w niedźwiadki łowiące pstrągi. Do teraz nie wiem czy smiac się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki, za mało haczyków, za mało łachów się zmieści, reszta będzie leżała na krzesłach, fotelach, podłodze... Bez jaj! To ile razy zamierza chodzić w tych samych rzeczach bez prania? No jak to ?? Raz :) i będzie wisieć aż żona zabierze do pralki Mimo zakazu zajżałem ... Czy można pochwalić się włąsnymi durnymi pomysłami? Pozdrawiam, Leszek Czekamy z utęsknieniem ...Super pomysł gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... Poległam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A mój facet mówi, że chce pare haczyków na ścianie na wieszanie używanych ciuchów, które jeszcze może kiedyś założy, mój je kładzie na podłogę przy łóżku znaczy ciuchy które zakłada na co dzień jak się rano koncepcja zmieni co do ubioru leżą tam sobie grzecznie i czekają na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 10.07.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 gdy padło pytanie - jak grube ścianki działowe z k-g stawiamy na poddaszu mój mąż obdzwonił sklepy z mat. budowlanymi z zapytaniem, jakie profile mają najgrubsze. w odpowiedzi na pytanie dlaczego objaśniono mi, że nie chce słyszeć jak jego córka będzie sex uprawiać ( córka - obecnie 2,5 roku ). Dodam, że my sypialnie mamy wymurowaną z bloczków 24 cm i tylko 3 pomieszczenia są z k-g poza tym non-stop zadawane są mi pytania w stylu "kochanie, a jaki kolor będziemy mieli......"- tu następuje objaśnienie o które pomieszczenie chodzi ). gdy zaczynam się produkować ( niezależnie od tego, jaki kolor wymyśliłam ) zawsze dostaję odpowiedź "no tak, ty to najlepiej wszystko zrób brązowe " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 10.07.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Więc: (zaczynając niepoprawnie) 1. Wymyśliłem kominek w salonie (mieszkanie - 7piętro) - trochę niezgodne z prawem i moja 2 połowa wogóle nie chce o tym słyszeć (choć kominek wogóle by chciała) 2. Rekuperator umiejscowiłem w kuchni - zamiast kilku szafek podwieszanych - ale było gadania - koniec końców reku wylądował w przedpokoju ... wkrótce cdn .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Brama wjazdowa-2 słupki betonowe (jeszcze niewykończone).Mówię: -marzą mi się takie 2 duże,metalowe albo żeliwne kule ,wieńczące te słupki -mam pomysł!Mój znajomy ma kule do kręgli na zbyciu-tanio!przywiozę je! -nawet mi się nie waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts