martaj 23.09.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Mój mąż zaproponował, aby na drzwiach do spiżarki były półeczki na przyprawy w słoiczkach itp... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/xF6LmV8BbC7uOaKOtB.jpg Super pomysł gdyby nie fakt, że drzwi sa suwane... Nie chce wyjsc na sztywniaka ale caly czas mnie to gryzie.. Moze mial na mysli poleczki od strony spizarki? . Wtedy to by chyba dalo rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 24.09.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wykorzystam okazje ze sa tu przedstawicielki plci pieknej i pozwole wkleic sobie male sprostowanie dla niektorych zon... mąż męża; mężowie, mężówmąż nie mąż [180]eks-mąż eks-męża; eks-mężowie, eks-mężów a. eksmążza mąż (wyjść, wydać się) [143]przy mężu [143] Dziekuje za uwage! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 24.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nie chce wyjsc na sztywniaka ale caly czas mnie to gryzie.. Moze mial na mysli poleczki od strony spizarki? . Wtedy to by chyba dalo rade.. Niech Cię to nie gryzie... Nie od strony spiżarki... od strony kuchni - jako dekoracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 24.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Tak sobie czytam i myślę sobie, że mój mąż to jakiś medal powinien dostać, albo nie, trzy medale! U nas z góry ustalone - jak coś kupujemy ja mam ten ważniejszy głos i generalnie wolną rękę, bo jemu się podoba to, co obmyślę. Chociaż nie zostawia mnie samej z decyzją, tylko zawsze przedyskutuje i wysłucha wszystkich za i przeciw. Jedyne jego, na czym będzie chciał postawić, a na co się zapewne zgodzę, to garaż z bałaganem i rupieciami - taki tylko dla Niego, do remontu wymarzonego samochodu oraz pokój z TV muzyką super-ekstra-wypasionymi głośnikami i innymi tego typu bajerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 24.09.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wykorzystam okazje ze sa tu przedstawicielki plci pieknej i pozwole wkleic sobie male sprostowanie dla niektorych zon... mąż męża; mężowie, mężów mąż nie mąż [180] eks-mąż eks-męża; eks-mężowie, eks-mężów a. eksmąż za mąż (wyjść, wydać się) [143] przy mężu [143] Dziekuje za uwage! Ale o co chodzi? Kolega zabladzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wykorzystam okazje ze sa tu przedstawicielki plci pieknej i pozwole wkleic sobie male sprostowanie dla niektorych zon... mąż męża; mężowie, mężów mąż nie mąż [180] eks-mąż eks-męża; eks-mężowie, eks-mężów a. eksmąż za mąż (wyjść, wydać się) [143] przy mężu [143] Dziekuje za uwage! Ale o co chodzi? Kolega zabladzil? Też się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wykorzystam okazje ze sa tu przedstawicielki plci pieknej i pozwole wkleic sobie male sprostowanie dla niektorych zon... mąż męża; mężowie, mężów mąż nie mąż [180] eks-mąż eks-męża; eks-mężowie, eks-mężów a. eksmąż za mąż (wyjść, wydać się) [143] przy mężu [143] Dziekuje za uwage! Ale o co chodzi? Kolega zabladzil? Też się zastanawiałam czyli nie jestem jedyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pewnie, znów kogoś wkurzają małże, małżowiny, i inne teżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pewnie, znów kogoś wkurzają małże, małżowiny, i inne teżety Niech nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pewnie, znów kogoś wkurzają małże, małżowiny, i inne teżety Taki wrażliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to tylko moje przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pewnie, znów kogoś wkurzają małże, małżowiny, i inne teżety Na tym forum nie ma obowiązku czytania wszystkiego. Chyba, że wprowadzili a ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 25.09.2009 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To maly test socjologiczny...uczymy sie na błędach pod warunkiem ze je staramy widziec i poprawiac. Nikogo nie chcialem urazic a tylko przypomniec bo uczymy sie cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.09.2009 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To maly test socjologiczny...uczymy sie na błędach pod warunkiem ze je staramy widziec i poprawiac. Nikogo nie chcialem urazic a tylko przypomniec bo uczymy sie cale zycie A coś ty taki chętny do testów na kobietach - jak chcesz tu bywać, to ewentualnie w celu podzielenia się informacją, jakie masz "mondre" pomysły w kwestii urządzania domu. A uczyć to się możesz ty - czytając pomysły naszych Małżów. P.S. Uczyli cię co znaczy określenie "tylko dla" - tutaj jest "tylko dla pań" - to tylko mały test z mojej strony - w końcu lubisz się uczyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To maly test socjologiczny...uczymy sie na błędach pod warunkiem ze je staramy widziec i poprawiac. Nikogo nie chcialem urazic a tylko przypomniec bo uczymy sie cale zycie A czy to jest forum poprawnej polszczyzny? A testów to już nawet na zwierzętach nie wolno robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wykorzystam okazje ze sa tu przedstawicielki plci pieknej i pozwole wkleic sobie male sprostowanie dla niektorych zon... mąż męża; mężowie, mężów mąż nie mąż [180] eks-mąż eks-męża; eks-mężowie, eks-mężów a. eksmąż za mąż (wyjść, wydać się) [143] przy mężu [143] Dziekuje za uwage! ze wzgedu na to że mam problemy z ortografią i zdaję sobioe sprawę moje błedy mogą razić zainstalowałam sobie od 2 dni w pracy "sprawdzacz", ale ja dadal nie wiem co autor miał na mśli w 1, 2,) 3-to rozumiem ma byc z kreską...),4,5 linijce...odmieniać mamy się nauczyć...no ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 25.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tu nie chodzi o typowe bledy ortograficzne. Z mojej obserwacji wynika ze ok. 60-75% kobiet ma problem z tym slowem...prawie tylko z tym...Jak to wytlumaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 szkoda tylko, że autor polskich znaków nie używa - skoro nas tak poprawnej polszczyzny uczy... A jak tam mężowie, wymyślili coś ostatnio ciekawego? Mój coś mało twórczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A jak tam mężowie, wymyślili coś ostatnio ciekawego? Mój coś mało twórczy jest Mój ostatnio na etapie stanu deweloperskiego (czyli wylewki i instalacje - wszystko jest) stwierdził "a może kupimy sobie pompę ciepła zamiast ogrzewania gazowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 25.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 wiecie co... czytam ten temat, smieje sie, wrecz boki zrywam momentami... I tak zastanawiam sie o tych łachach leżących w sypialni na krzesle... Smieje sie dalej z tego, az w koncu mysle... "Wojtek... Przeciez Ty robisz tak samo" Kiedys musialem juz tak kombinowac, by pod wplywem ciezaru krzeslo sie nie przewracalo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts