angelnight 19.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 zasłonić okiennicami i styropianem okna .......hmdosc dziwaczny pomysl.na takie pomysly moje szczescie nie wpada, bo lubi przestrzen i swiatlo. wlasnie w zwiazku z tym oddalam swoj garaz i przerobimy go na kuchnie a z kuchni zrobimy jadalnie.komin nie bedzie natomiast sluzył do kominka, tylko wedle zyczenia mojego małża, obudujemy go i poszerzymy żeby plazma sie zmiescila.dobrze ze zgodzil sie na plazme 48cali, bo mial w planach 58cali. i chcial ją na schodach zawiesić i wtedy "oszczędzilibyśmy" na barierkach do schgodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 19.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ostatni pomysł mojego: dziecko chore, więc trza rosołek ugotować. Myślę se, super, bo mi też się przyda. Udka zamrożone, a że ich za dużo było - jakieś 10 sztuk - to szanowny małżonek wziął se tłuczek do mięsa i w powietrzu postanowił udka rozdzielić - i miałam się nie odzywać bo on dobrze wie co robi... Efekt? metalowy tłuczek wylądował z całej siły na kciuku m... polała się krew... palec trochę zmiażdżony a szanowny mąż mówi że zaraz zemdleje...od widoku krwi i bólu. Od tygodnia nic nie robi, bo przecież całej ręki nie ma... A żeby było ciekawiej - 13-tego grudnia to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A no to mi się też przypomniało. Mój przecinał w garaży siekierą resztki jakichś łat pozostałych z budowy. Jedna była grubsza. Walnął siekierą, która weszła w drewno na 1/3 grubości. Walnął drugi raz, ale trafił w inne miejsce z podobnym skutkiem. Stwierdził, że tak to może sobie ciapać do jutra. Ustawił łatę na skos, opierając o podłogę i pieniek i postanowił ją przełamać w naciętym miejscu uwaga skacząc na nią. Jak pomyślał tak zrobił. Łata nie pękła, zasprężynowała lekko i oddała. Mąż gruchnął miedzy stojące za nim sprzęty zahaczając uchem o taczkę. rozwalił sobie ucho i złamał chrząstkę w małżowinie. Zrobiłam mu śliczny opatrunek a moja mama poprosiła o namalowanie słoneczników. Dobrze, że tylko tak się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 19.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 JoShiTwój mąż to prawdziwy zdolniacha.Ja aż się boję co będzie jak mój zacznie na swoim robić. Narazie kolekcjonuje narzędzia. Pomagaliśmy znajomym od pierwszego pustaka, tylko że mój głównie przy grilu a ja tańczyłam z młotkami, wałkami i widłami, bo ona jak się za coś łapał to zawsze poraniony wracał do domu. Co to będzie ............brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 23.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Panie musicie to zobaczyć. http://www.youtube.com/watch?v=NvJFx75yxEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 23.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 No, to tylko facet mógł wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 opowiedzcie bo nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 16.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 ok puszczam jeszcze raz bo tamten link nie dziala http://www.youtube.com/watch?v=bStKYtRDaQY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.01.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pomysł może nie durny, ale bez czytania opisu zdjęcia wiadomo, że faceta...http://czterykaty.pl/czterykaty/3292000,74395,7016750.html?b=http://czterykaty.pl/czterykaty/0,74395,,1_1_1.html?PageNumber=12&PageStep=0 Może macie jakieś ciekawe rozwiązania na ksiązki i gazety w łazience, tak aby nie szpeciły i nie psuły całego wystroju tego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innka 29.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A my w sypialni mamy bieżnię -służy jako wieszak na sweterki (mój maż ma ich 100 !!! ). Jakieś inne urządzenie do mięśni nóg - to wieszak na spodnie. Natomiast abym nie chodziła do garażu i zaglądała ,co on tam ma , to wymyślił sposób na mnie - powiedział ,że widział tam szczura. I wiadomo, nie pójdę tam za żadne skarby świata. Nazywam to metoda na szczura. Ciekawe kiedy powie ,że w łóżku go widział ? A ja mu powiem ,że w lodówce też widziałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 01.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witajcie!Po weekendowej lekturze tego wątku postanowiłam napisać. Inspiracją był oczywiście mój mąż. Po wspólnym czytaniu mój ślubny zapytał:- A ty co o mnie napiszesz?- A skad wiesz że napiszę? - odrzekłamUśmiechnął się tylko. Nie mogę go zawieźć więc piszę.Małżonek mój uważa za świetny pomysł trzymania motoru - o pardon motocykla (i tu by mi się oberwało) w salonie i tak sobie na niego patrzenie.Druga sprawa: ława zrobiona z bloku silnika i na to szkło - to bym jeszcze przeżyła, ale "moje szczęscie" trzyma kanapy od duzego fiata w garażu z myślą o wstawieniu ich do naszego nowego domku. Powiedziałam mu że to świetny pomysł - niech wstawi do garażu i będzie na nich odpoczywał przy majsterkowaniu. Oburzył się że przecież się tam nie zmieszczą. Zapomniałam nadmienić że to są dwa komplety kanap i foteli od duzego fiata. Jest zagorzałym fanem polskiej motoryzacji. Ja to szanuję ale w salonie to inne kanapy będą stały. Jeżeli chodzi o stare płyty i kasety a nawet taśmy szpulowe to obydwoje mamy świra na punkcie muzyki i napewno znajdzie sie dla nich miejsce po przeprowadzce.Poza tym mój mąż jest super i własnoręcznie buduje dla nas dom myśląc i przewidujac prawie wszystko. Problemów z bałaganem też nie mam, więc w sumie co tam kanapy od duzego fiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luboniak 02.02.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To się uśmiałem jak te posty poczytałem... Boże niektórzy to mają pomysły ale że w przyrodzie równowaga jest to i one też brakiem fantazji nie grzeszą (żonka jak coś czasem wymyśli to nie ma co zbierać) i dzięki temu jest nam wszystkim weselej przy tej budowlanej mordędze Pozdrowionka dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Druga sprawa: ława zrobiona z bloku silnika i na to szkło - to bym jeszcze przeżyła, Taka jak tu: http://forum.muratordom.pl/szczyty-kiczu,t41267-1440.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 03.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To raczej o coś takiego chodzi: http://www.obrazky.pl/obrazky/stolik-motoryzacyjny-639-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Matko ale czadzior z tym stolikiem z silnika! Odpowiednio industrialne i oryginalne wnętrze i taki stolik pasuje jak ulał Co prawda wolę raczej inne klimaty w strefie dziennej ale do gabineto-pracownio-prywatnego pokoju odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 03.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Fajny stolik, gdzie można taki nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 03.02.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To raczej o coś takiego chodzi: http://www.obrazky.pl/obrazky/stolik-motoryzacyjny-639-OBRAZKY.PL.jpg ej no laski ale od takiego stolika to się odczepcie przecież to V8 !! ..trzeba się wybrać na jakiś szrot ale u nas to herlawe R4 conajwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsku 03.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Oto kawałek drapieżnej sypialnihttp://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/min_hpim29166269.jpg' alt='min_hpim29166269.jpg'>Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Rany , dlaczego ja tu wcześniej nie trafiłam????!!!!! Historia ze śmierdzącym szczurem w składziku juz wcześniej mnie rozwaliła, ale teoria o szczurzych zwyczajach powaliła mnie na łopatki! Dawno sie nie popłakałam ze śmiechu! Szczur się mumifikuje, jak to mój mąż powiedział. W telewizorni tezę głosił inteligent jakiś, że pierwszy szczur idzie na zwiady, wraca po następne jak jest bezpiecznie. Jak nie wróci, to znaczy że jest nieciekawie, a jak który zbłądzi i zwłoki znajdzie, to ucieknie! - Mężu, ty myślisz, że one są aż tak głupie? A jak im przyjdzie ochota zmumifikowane ciało oglądać i będą tu latać, jak ludzie do Egiptu? - O tym nie pomyślałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Oto kawałek drapieżnej sypialni <a href=http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/min_hpim29166269.jpg' alt='min_hpim29166269.jpg'> Pozdrawiam ale o co chodzi? Pomysł faceta? Te ozdóbki też? Wybacz,ale to jest okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts