Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przeczytałam cały watek od dechy do dechy, wczoraj wieczorem i dzisiaj miałam mega ubaw czytając to wszystko, część czytałam mojemu emkowi na głos i razem się chichraliśmy

Cięzko tez mu się rozstac z ubraniami, nawet jak cos lezy nie noszone od lat to zawsze słysze ten sam argument : on w tym chodzi, to sie przyda i nie da ruszyć.

Któregoś razu wymiana zdań na temat okropnej bluzy odbyła się przy mojej siostrze, która stwierdziła ( jak mąz wyszedł do łazienki )

Po co ty się z nim kłócisz, wyrzuć to po cichu , przecież nawet nie zauwazy ze tego juz nie ma.

I trafiła w 10

Ja po cichu komuś oddaję albo jak znoszone wyrzucam, a on serio o to nawet nie pyta.

Nie zdarzyło sie ani razy zeby sobie o czymś przypomniał co mu wyrzuciłam.

wypisz wymaluj mój mąż, ma jeszcze w posiadaniu koszule i swetry - mega gustowne - w których chodził jeszcze na studiach, czasami jak wyskoczy w takim ciuszku to nic tylko płakać ze śmiechu

wypisz wymaluj mój mąż, ma jeszcze w posiadaniu koszule i swetry - mega gustowne - w których chodził jeszcze na studiach, czasami jak wyskoczy w takim ciuszku to nic tylko płakać ze śmiechu

..mój też takie posiada... a właściwie posiadał :) 3 lata temu po ślubie stoczyliśmy małą wojnę o te swetry i uparł się, że nie wyrzucać.. Przez 3 lata nie założył ani razu i już miałam zacząć sama po cichu wyrzucać.. A tu niespodziewanie tydzień temu przenosząc się na górę do nowej sypialni przychodzi i mówi: "Kochanie - mam w szafie mnóstwo starych swetrów w których nie chodzę, podobają Ci się któreś czy mogę wyrzucić?" SZOK !!! Ale same pozytywy - nie ma swetrów i nie mam poczucia winy, że mu coś po kryjomu wyrzuciłam :) Układ idealny !!!

Pozdrawiam - M

Uśmiałam się, czytając pomysły Waszych małżonków i sama postanowiłam dorzucić naszą historię.

Kupujemy mieszkanie w szeregowcu. Jedynym minusem jest piwnica, która znajduje się dokładnie pod salonem, niestety, żeby dostać się do niej, trzeba wyjść na zewnątrz (do garażu, który również jest pod budynkiem) i dopiero stamtąd przejść do piwnicy. W przeciwieństwie do mojego faceta pogodziłam się z faktem, że nie będę z niej często korzystać. On natomiast wymyślił, żeby w salonie - dokładnie między kanapą a oknem - zrobić dziurę ze schodami, które prowadziłyby do naszej nieszczęsnej piwnicy!!! :eek:

Nawet nie pytałam, czy ze względów bezpieczeństwa miałby zamiar wokół tej dziury postawić gustowne barierki...

Słuchajcie, a jak taki chłopek roztropek (kuzynki mąż) chciał zrobić swojej żonie niespodziankę i przykręcił jej karnisz do sufitu?... Bo ona go o to tyle czasu prosiła i dopiero jak poszła do szpitala, to on pomyślał, że to będzie coś z czego sie ucieszy po wyjściu, że to będzie lepsze niż jakieś tam kwiatki, czekoladki... No i masz... do dzisiaj maja dziury w suficie :D A kwestia ciuchów doprowadza mnie do białej gorączki. Spodnie na wieszaku w przedpokoju najbardziej! :cry:

Witam całe rozbawione towarzystwo i dorzuce swoje pięc groszy .Mój ślubny ostatnio szperał w szafie szukając spodni które ..........KIEDYŚ lubił .Zapomniał jednak że troche od tamtego czasu przytyło mu sie ,co oczywiście korzystając z okazji . jemu wytknęłam .Ale szanowny samiec mówi -''udowodnie Ci że sie znieszcze i zapne''Założył więc te nieszczęsne porcięta przychodzi i stoi sierota ,a ja mało sie nie posikałam .Mówi do mnie -spójrz -wyglądam jak John Trawolta w ''Gorączce sobotniej nocy''wszystko odciśnięte i w jednej nogawce.Ubaw był na cały dzień!!!!!!!

Moj szanowny raczej konsultuje ze mną wszelkie swoje pomysły w mieszkaniu, za ro garaż pozostawiam juz do jego dyspozycji i tam daje upust swoim twórczym zapędom. Dlatego w garazu pałeta się pełno jegi=o zaczętych , nieskończonych dzieł, typu nowa półka, wyjątkowo przadna szafka, wieszak......... Czekaja na lepsze dni, tak myslę.

przeczytałam cały watek od dechy do dechy, wczoraj wieczorem i dzisiaj miałam mega ubaw czytając to wszystko, część czytałam mojemu emkowi na głos i razem się chichraliśmy

Hehe ja tez mam taki sweterek. Wełniany, w ogóle nic sie nie popsuł przez 12 lat!

Ostatnio w nim poszedłęm do roboty a dziewczyny sie w biurze pytają, skad mam taki fajny sweterek? :)

Jakos smichów nie było, tylko jak sie dowiedziały ze ciuch ma tyle lat to nie chciały uwierzyc :)

Mój mąż "zgredek" chciałby na wszystkim oszczędzać. Zbudował szopę na drewno do kominka i na narzędzia. Żałował na parę desek więcej i zbudował deska do deski a nie za zakładkę. Teraz mam szopę z mega prześwitami co w części na drewno jest jak najbardziej pożądane ale nie w części gdzie ma stać np. kosiarka. Teraz wietrzy mu się tam quad a kosiarka żeby nie zardzewiała stoi u sąsiadów w garażu!!!

genialny wątek

ta zwłaszcza w pracy...

przeciekał nam troche prysznić trzeba go było w narożniku na styku ze ściana zasilikonować i co zrobił mój małż....

owszem zrobił to tylko tyle ze białym zamiast bezbarwnego i jeszcze oczekiwał pochwały

a na pyt. - DLACZEGO

padlo. - bo mi zostało od czegoś tam....