goodhope 16.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 k woli wyjaśnienia hamownia silnikowa, zależnie od przeznaczenia, potrafi być rozmiaru, od robota kuchennego, do pralki frani. hamownię podwoziową, mam w swoim przydomowym warsztacie (ale taki mój job) i nijak to do domu by się nie zmieściło ...bo i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Teraz natomiast myśli o wstawieniu kanapy do garażu, bo twierdzi, że zimą będzie relaksował się patrząc na motor. kanapa w garażu - pikuś Nasi panowie maja to samo zamiłowanie, z tym,ze mój slubny, patrzeniem się nie nacieszy. ja zapewne bede mieć garderobę w garażu, na kurtke motorowa zimową, letnią, czarną i czerwoną, buty na szosę i w teren, spodnie z ochraniaczami i bez, rękawice zimowe , letnie i przejsciowe, te z ochraniaczami i te bez. Kask czarny, szary (no i jeszcze dla Młodego trzeba kupić). Kufer sztywny, torbę podreczną na mapę......ufffffffff Myślę, że domowa garderoba bedzie mniejsza acha w związku z tym,że to wszystko musi sie w garazu zmieścić, trzeba go ok metr na długości powiększyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 16.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no cóż...jeden ma w pokoju prywatną siłownię, drugi hamownię a trzeci przeznacza pokój gościnny na gromadzenie sprzętu wędkarskiego. Gdzie się nie ruszysz ryzykujesz nabicie się na haczyki, potrąceniem wędek, które wywracają się jedna za drugą jak domino Obawiam się co to będzie gdy trzeba będzie ponton nadmuchany tam wstawić bo przecież spuszczac powietrze na jeden-dwa dni się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 iness650 -ciesz się,ze kutrem nie pływa tylko pontonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena925 16.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 .I jeśli mąż tego nie wie, należy go tego nauczyć. I więcej tolerancji dla swoich mężów, bo w końcu to Wy ich wybrałyście. mężów, owszem, ale nie małe dzieci do obsługi Mój mąż dzisiaj powiesił lampy w salonie i jadalni. Nie zabezpieczył niczym podłogi, na której leżały zabawki Piotrusia. Wszystko zostało zasypane pyłem Na pytanie - czemu nie połozyłeś folii? odpowiedział - nie kazałaś wymiękłam Na stwierdzenia typu "nie powiedzialas" i "zapomniałem" to trzebaby zakladac osobny wątek! dwie moje ulubione sytuacje: żona wieczorem wraca do domu a tu mąż zjada kanapki zamiast zupki i na pytanie czemu nie zjadles zupy odpowiada ze nie wiedzial gdzie jest, nie potrafil odszukac... a zupa była w lodowce ale w garnku z przykrywka A druga sytuacja to dziecko (koło roku) siedzi bez kolacji a pora juz do spania a na pytanie czemu nie dostalo kolacji ... zapomnialem, nie mowilas ze mam dac i (moim zdaniem najlepsze) NIE MOWILO ZE JEST GLODNE. I dla pewnosci: ja tego nie wymyslilam tylko sa to sytuacje zywcem z mojego domu lub z domow najblizszych mi kobiet a co do dziwnych hobby tyleż dziecinnych co zajmujących miejsce w domu to mój ślubny uwielbia lego technic, modele do sklejania i... dużego fiata Zapowiedziane mam juz od przed ślubem że jak będzie garaż to będzie taki sobie fiacik-gracik do dłubania na popołudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no cóż...jeden ma w pokoju prywatną siłownię, drugi hamownię a trzeci przeznacza pokój gościnny na gromadzenie sprzętu wędkarskiego. Gdzie się nie ruszysz ryzykujesz nabicie się na haczyki, potrąceniem wędek, które wywracają się jedna za drugą jak domino Obawiam się co to będzie gdy trzeba będzie ponton nadmuchany tam wstawić bo przecież spuszczac powietrze na jeden-dwa dni się nie opłaca Wędki najlepiej przechowuje się zawieszone poziomo na uchwytach zamocowanych do ściany, można wtedy gęsto je umieścić jedna pod drugą, w rzędach. Ale chyba niekoniecznie w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 16.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa No i można ją jeszcze w inny sposób wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa No i można ją jeszcze w inny sposób wykorzystać Ale na to chyba za mało miejsca wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no uwielbiam znów przebijają sie te ich cudne pasje: wędkowanie mnie powaliło, motory i wszelkie pojazdy, sprzęty wszelakie i udogodnienia audio..., ale muszę tak dla kontrastu małża za coś dziś pochwalić: od 2 dni spimy w naszym domu, w warunkach...powiem budowlanych, a nie wiem jak u Was ale u nas są stada dzikich besti patrz komary...moja połowa pomyslała o mnie( bo jego krwi nie trawią) i zakupiła prądowy odstraszacz...dzięki ci mężu bardzo odwdzięczę się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.07.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja tylko czekałam kiedy mój coś palnie no i wczoraj: rozmawiamy o tym co będzie pod jednobiegowymi schodami do piwnicy biegnącymi przy ścianie. Ma się tam znaleźć sterownia elektryczna i wszelkie routery, huby i inne splitery + półki na wino. Półki odkryte tam gdzie niżej schody schodzą, a sterownia tam gdzie wyżej, zamknięta drzwiczkami. Mąż, zupełnie serio: "to co, może przesuwne drzwi tam zrobimy?"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa No i można ją jeszcze w inny sposób wykorzystać Ale na to chyba za mało miejsca wokół Miejsca dużo bo wejście na antresolę, ale rura za gruba, nie da rady pewnie jej rekami objąć (nogami juz łatwiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój mąż miał wzgląd we wszystkie projekty wnętrz. nie zmienia to faktu, że po ich realizacji okazało się , ze ściana telewizyjna nie jest postawiona odpowiedni (bo pod kątem, żeby z jadalni też było widać ) , bo dźwięk nie będzie sie odpowiednio przenosił. NO wiec ścianka została rozwalona i stawiana od początku. Pralnia. Szukam ostatnio sprzętu - pralnia nie jest duża. Szukam pralki i suszarki z opcją , że jedno stoi nad drugim. W jedym ciągu ma być : zsyp na bieliznę (zabudowany tak, że pod zrzutnią sa półki na środki piorące, potem zlew, potem pralka i koniec. Mąz się mnie pyta po co suszarka na pralce ? NO bo się inaczej nie zmieści. Ale jak to ? Pyta maż - a to przecież trzeba ustawić : zsyp na bieliznę - pod nim pralka - obok suszarka blaaaaaaat i zlew. Pytam - a po co Ci blat ? A bo się przyda :) NO, może i sie przyda, ale pralka stoi w miejscu półek .. a wystarczy spytać o projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 16.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa Malka, przecież to cudowny pomysł, gdy w domu są dzieciaki! A zresztą, jak ogólnie wiadomo, faceci to też dzieciaki. Twój ślubny, pod pretekstem "niebiegania" po schodach, wymyślił sobie wspaniałą zabawę na domowej zjeżdżalni! No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa Malka, przecież to cudowny pomysł, gdy w domu są dzieciaki! A zresztą, jak ogólnie wiadomo, faceci to też dzieciaki. Twój ślubny, pod pretekstem "niebiegania" po schodach, wymyślił sobie wspaniałą zabawę na domowej zjeżdżalni! No, no... a chciałabyś mieć taką rurę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 kurna przecie to marzenie kazdego faceta i dwojakiego zastosowania ..tobie tez sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Duchu - fi 250 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nic nie mam do twoich preferencji..pytanie jest tendencyjne ..i trza polityke uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 idź w piguły, Ty...Ty....Ty......zboczeńcu jeden Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 kurna przecie to marzenie kazdego faceta i dwojakiego zastosowania ..tobie tez sie przyda No i teraz rury musze szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts