kordzina 16.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no patrzcie patrzcie jak o przywarach rozmawiamy to panowie tylko czytają, jak o przyjemnościach ( rura ) to się od razu ujawniają. tylko że temat jakby to powiedzieć, "zboczył" od początkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Niech kontynuuja... Chetnie poslucham o wyposazeniu idealnym mieszkania z punktu widzenia faceta... Jeszcze mam szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 reklama heinekena z wlk lodowa zamiast garderoby jkest piekna np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A na cholere mi garderoba? Wiem juz, co powinno byc w takim domu, ale na Forum nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Przepraszam, nie hamowniki, a hamownie aaaaaaa...hamownia :D:D i wszystko jasne ...Teraz natomiast myśli o wstawieniu kanapy do garażu, bo twierdzi, że zimą będzie relaksował się patrząc na motor. Nieśmiało poprę :D:D Ja bym nawet i w salonie mogła mieć kurna przecie to marzenie kazdego faceta i dwojakiego zastosowania ..tobie tez sie przyda doooobre :D: ...Wiem juz, co powinno byc w takim domu, ale na Forum nie powiem. a może jednak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 reklama heinekena z wlk lodowa zamiast garderoby jkest piekna np Popieram. Wyjątkowo udana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 17.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 reklama heinekena z wlk lodowa zamiast garderoby jkest piekna np to fakt- piękna, a tym którzy im pozazdrościli przesyłam link w stylu "zrób to sam" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 17.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 heheh... Turlam się po podłodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 heheh... Turlam się po podłodze ... No genialne, ale radzę nie pokazywać mężom;) bo jeszcze wpadną na podobny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 17.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 heheh... Turlam się po podłodze ... No genialne, ale radzę nie pokazywać mężom;) bo jeszcze wpadną na podobny pomysł Mój przyszły małż niestety widział, jak zobaczę przypadkiem fakturę na 10 lodówek, to zacznę się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 17.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 heheh... Turlam się po podłodze ... Super!! ale zanim pomyślałam... to już małżowi linka posłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 heheh... Turlam się po podłodze ... No genialne, ale radzę nie pokazywać mężom;) bo jeszcze wpadną na podobny pomysł nie pokazywać, nie pokazywać....ćwiczę silna wolę ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mój małż jest kochany, poza tym trzeba mu wszystko tłumaczyć jak dziecku. Wczoraj sobie machał pędzelkiem a ja zasuwałam fizycznie - pot ze mnie się lał strumieniami, bo chciałam żeby chociaż front domu zaczął przypominać uroczy wiejski domeczek z kwiatami itp. więc w związku z tym zabrałam się za równanie, przekopywanie itd. Do tego celu używałam łopaty, grabi i... ciężkiej budowlanej taczki. Przed domem zostało na wierzchu sporo gliny z wykopu i jak jest mokro to bajoro i woda do kostek, więc przekopałam glinę i zaczęłam taczką dowozić i rozkładać na kilka kupek karpy trawy z ziemią (to co mi zostało z porządków przed domkiem). Mój luby wyszedł na ganek zażyć słoneczka, no to ja sobie gadam że teraz będzie chociaż można spokojnie przejść. A on patrząc na zrobione przeze mnie kupki i na mnie ledwo dyszącą, wypalił: ja na to samochodem nie wjadę !! A ja mówię, że chyba sobie zamalował tym pędzlem w czoło bo te kupki to ziemia z trawą i to do rozplantowania na równo, po czym wręczyłam mu grabie i sobie poszłam. Jak wróciłam to kupki były zrównane i się zrobiło bardziej przyjemnie. Sorki za tak długą opowieść ale czarno widzę wszelkie prace ogrodowe, mąż mieszczuch od dziada pradziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 17.07.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa o kurde mój tez o tym niedawno wspomniał, tym bardziej, że młodszy syn ma świra na punkcie strażaków... rozmumiem, ze wchodzenie na piętro odbywałoby się tradycyjnie po schodach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mój slubny wymyślił sobie rurę strażacką z poddasza na parter - co by nie biegać w dół po schodach, bo to niebezpieczne i zbyt długo trwa o kurde mój tez o tym niedawno wspomniał, tym bardziej, że młodszy syn ma świra na punkcie strażaków... rozmumiem, ze wchodzenie na piętro odbywałoby się tradycyjnie po schodach.. wchodzenie tradycynjie po schodach, ale te w swej konstrukcji juz raczej tradycyjnymi nazwać nie można i tak mnie zastanawia, czy ci nasi panowie, to musza sie synami zasłaniac ? nie łatwiej powiedzieć, ja chcę bo...lubię, podoba mi się , takie mam marzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 17.07.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mój mąż króluje w wymyślaniu elementów wyposażenia których n i e m a ! A potem każe mi przekopywać internet w poszukiwaniu tychże. Np wymyślił wielką półokręgłą kabinę w komplecie z brodzikiem w postaci tuby (szyba miała mieć jakieś 240 cm)- podobno gdzies kiedyś cos takiego widział!. Potem szukałam gotowej podwieszanej szafki pod gigantyczną umywalkę - w tym ostatnim przypadku sprawił się stolarz, któremu zakomunikowałam "ma wisieć". W holu miała być szafa przesuwna z niedzielonymi lustrami o wysokości 290 cm- nikt takich nie robi:) W szafce w wiatrołapie wymyślił zlote nowoczesne uchwyty , zeby pasowały do klamki drzwi wejściowych, które są nie do kupienia bo istnialy tylko w jego wyobraźni... Mój małz to wizjoner z dobrym gustem, po jakimś czasie skłonny do ustępstw ale ile ja się przy tym napocę.... Dobrze, że kostka brukowa dostępna na rynku mu pasuje, bo inaczej na ogrodzie powstałby piec do wypalania klinkierowego bruku lub cos na kształt...Echh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Teraz natomiast myśli o wstawieniu kanapy do garażu, bo twierdzi, że zimą będzie relaksował się patrząc na motor. Zawsze to lepsza niż motor w salonie Ma się tam znaleźć sterownia elektryczna i wszelkie routery, huby i inne splitery + półki na wino. Uświadom go, że to wino będzie miało za ciepło przy tych urządzeniach. Ciekawe z czego zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ale taki motor to by się w salonie zmieścił bez problemu: http://img158.imageshack.us/img158/8674/motorynka.jpg Nawet pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 W garażu, w salonie, a może w innym ciekawym miejscu... http://static2.blip.pl/user_generated/update_pictures/292925_inmsg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Mój rozejrzał sie dziś po sypialni (niedawno urządzonej) i stwierdził ,że trzeba tu jeszcze jakiś mebelek postawic. -A po co ci ten mebelek-pytam z pewnym podejrzeniem -No wiesz -jakby trzeba było jakies ciuchy rzucić...... On tego jeszcze nie wie ale tego''mebelka'' nie było ,nie ma i nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts