Sober 08.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam! Mam drzwi antywłamaniowe Gerda - jakiś stara seria. Na dole posiadają regulację wysokości - wysuwany kaseton. I właśnie potrzebuje je deczko skrócić, bo szurają o płytki. Próbowałem użyć siły i jakoś nie bardzo mi szło. Orientuje się ktoś jak to się robi? A może trzeba drzwi zdjąć i od dołu będą jakieś śruby? Z góry dzięki za sugestie Może ktoś ma instrukcję do takich drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a nie masz tam nitów?jak nie, to kaseta po prostu zakleszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sober 09.07.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nitów nie widzę. Czyli mówisz że powinno się przesunąć po prostu przy użyciu siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 09.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Miałem kiedyś takie drzwi i u mnie kasetę mocowali nitami.Jak nie masz nitów to raczej nie jest zamocowana i powinna się rozruszać.Chyba, że coś innego wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts