marzar2 10.06.2019 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Witam, mam pytanie dotyczące foli kubełkowej - podczas zasypywania fundamentów trochę ją ściągło i nie zakrywa 100% u góry powierzchni ocieplenia fundamentów, co z tym zrobić? dołożyć pasek o szerokości np 30 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghsaga 12.08.2019 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 To pytanie mam: Sciana z bloczka betonowego -> dysperbit -> EPS 150 AQUA YETICO -> Folia kubełkowa wypustkami do styropianu czy do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 15.08.2019 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 To pytanie mam: Sciana z bloczka betonowego -> dysperbit -> EPS 150 AQUA YETICO -> Folia kubełkowa wypustkami do styropianu czy do gruntu? Jeśli EPS prawidłowo zaciągniesz klejem z siatką to uzyskasz na tyle twardą powłokę na styro, że będziesz mógł prawidłowo położyć folię wypustkami do styro i go nie uszkodzisz a uzyskasz wentylację ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts